24

крум

преди 2 години

зам.- областният управител на Бургас на протест срещу зеления сертификатКато държавен служител не изпълняващ задълженията си да си протестира като безработен

23

Анонимен

преди 2 години

Не зная дали областната и градската управа на Бургас разбират, че въвеждането на зелен сертификат е по нареждане на ЕС - едно от трите изисквания за отпускане на 13 млрд.евро. Ако Бс в толкова богат да отритне тази помощ и да я плати на БГ - моля, но ми се струва, че дори целият Бургас да се продаде заедно с жителите му, тази сума не може да се събере.Нали, г-н Николов?

22

Анонимен

преди 2 години

Нещата са много елементарни. Не само областният управител на Бургас протестира. Тази сутрин гледах по телевизията шефа на КОВИД отделението на Пирогов - доцент Петър Атанасов се изказа така остро срещу измислените "сертификати", че доцент Атанас Мангъров е "Мека Мария" в сравнение с него!Мангъров го изкараха "черната овца", но той не е единствен - много са лекарите които се бунтуват срещу мерките!Който го е гледал знае за какво става въпрос!Истината ще излезе наяве някой ден!

21

Браво

преди 2 години

Браво има и достоини хораНека на изборите да ударим мощен шут на - рундьо и баце които искат да ни ваксинират насилаТе все още си представят , че са в комунизма заедно с другарчетата от - дб на ванчо костов

20

Ха!!!!!

преди 2 години

Докато не излязат и ваксинираните на протести и явно обявят участието си в тях, спасение от модерния фашизъм- и комунизъм няма да има. Повечето от тях са си забили джуса насила, а не доброволно, заради работа, хляб, пътуване и подобни. Някой съмнява ли се в това? Несериозно е да повярват че фашизма-комунизма ще ги остави вече на мира. Тепърва се почва и не само за "ваксините". Национално предателство е ако не се включат и те в борбата за демокрация и затвор за престъпниците.

19

Анонимен

преди 2 години

ТОЙ ОЩЕ ЛИ Е ЗАМ ОБЛАСТЕН, ИЛИ ДИКТАТОРЪТ РАДЕВ ВЕЧЕ ГО Е СМЕНИЛ- РАДЕВ НИ ВОДИ В ЕВРАЗИЯ.

18

а дали

преди 2 години

Останалия свят , който отдавна въведе този сертификат е по-глупав от нас, българите? Само ние--разкрихме какво зло са ваксините? Евала...........бyлгар,бyлгар---тупаше се бай *** по косматите гърди...

17

eve1

преди 2 години

Всеки за нещо протестира.Няма ли полиция да ги разгони тези ресторантьори.Зеленият сертификат е единствения начин да се ваксинират невярващите в нищо българи.

16

Анонимен

преди 2 години

Глупци!

15

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са най вече в ромските квартали.

14

сериозен

преди 2 години

До Анонимен замислил съм частен клуб за неваксинирани!!!!!!!!!!!!

13

порто

преди 2 години

До Анонименчакаме да видим ще оцелеят ли опитните зайчета - ваксинираните де :)

12

До Леша

преди 2 години

Ние неваксинираните сме нормални хора. Няма да дискриминираме ваксинираните.Просто не искаме те да ни пречат да работим или живеем.

11

Анонимен

преди 2 години

Не съм от Бургас, но искам да съм от там. Най- стойностните българи са бургазлии.

10

До 8

преди 2 години

Бургас е единствен в много неща.Едва не събориха храма Св Кирил и Методий, понеже Николов реши да копае под него

9

Леша

преди 2 години

Ами ако ние неваксинираните, които сме 90% от народа, решим да дискриминираме другите?

8

Анонимен

преди 2 години

Бургас бе единственото място в галактиката,в което изкъртиха пейките в паркове и градинки,за да се борят с кихавица.

7

Зелен СертТарикат

преди 2 години

Най справедливо е да се отделят ваксинираните от неваксинираните.Заведения за едните и за другите. Отедлен Мол за едните и за другите.Автобус за ваксинирани, следващия за неваксинирани.Техномаркет за ваксинирани, Технополис за неваксинирани.Любо Нейков с три игли не може го уплашиш.Следобед ще играе за ваксинирани, надвечер за неваксинирани. Ако има сили.И така

6

Петко

преди 2 години

Сред 14ти, първото нещо на новото правителство е да разказа всички гербави кметове. Една голяма метла и арести и после нови кметски избори, но този път без участието на герб.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво! Слагайте надпис "Само за неваксинирани" и заведенията ще са пълни. Народът ще подкрепи всеки антифашист!