106

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...що се отнася до Панов,аз НЕ го познавам,нито го следя..Просто обърнах внимание на споменатото видео..

105

ЛОЗАНЕ, КАКВО ИСКАШ!

преди 2 години

Забрави ли, че родителите на Бойкикев са комунистически партизани, та се чудиш синчето им кого ще подкрепи. По-важното е това, че много малко са баламурниците, които ще гласуват да измислените демократи на дема..гога Бойкикев

104

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Боко си е чиста проба маниакален шизофреник,драги!..Трябва нито веднъж да не си го видял и чул,за да твърдиш обратното...Но както веднъж отбелязах:..-Аз съм изумен как от иначе НЕпростия ...пазвантин,се пръкна това тлъсточудовище,бълващо глупотевини без край?..Мисля,че ..ТОВА Е МОЕ мнение,мисля,че по някакъв начин го тъпчат с психотропни вещества..Може и да прозвучи "откачено" това,но имам наблюдения на хора,иначе интелигентни,които ДЕГРАДИРАТ и ДЕБЕЛЕЯТ от такава намеса!Нищо личн

103

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Не бъди повърхностен и не се подигравайте на хората, защото много хора са умишлено разболявани или умишлено ги обявяват за луди, с определена цел. От скоро и Бойко обявяват за "луд" , защото вече е ненужен, а не защото е луд. Просто съжелявам хората и политиците, те са жертва на чужди борби. Затова е най-добре, да се разбират някак си по между си, вкл. и партиите, защото страда населението.

102

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ да натискаш минус, все тая, последния пример беше с кмета на Перник от БСП, който е бил притиснат от ББ и се е принудил да играе с герберите, защото в противен случай града е щял да остане без средства, дори кмета имаше лек конфликт с партията си БСП, след което обясни, че няма начин да не е с Бойко, защото ще им спрат парите, това не е ли изнудване и престъпление?

101

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха!..Ей сега гледах едно предаване на "Делници" с Н. Колев..Гост беше г-жа К.Червенкова..Та тя каза това:-"До сега най-пазената тайна беше ЗДРАВОСЛОВНОТО състояние на Доган и на Сл. Трифонов..Но сега психичното "здраве" на Лозан Панов се прибавя към другите две "тайни"..Препоръчвам ви видеото!..

100

Анонимен

преди 2 години

БСП се разбират и с леви и с десни партии и са диалогични, другото хубаво нещо е, че объждат и гласуват решенията си, а не действат диктаторски , не мачкат и партиите, а ако има проблем казват - "дайте да седнем, обсъдим,вземеме решение и се разберем" , а не мачкат диктаторски, спазват закона, имат добри кадри, интелигентни, културни хора са.

99

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов много се излага с тези нападки. Панов не казва какво предлага, а само плюе по президента Радев, което е долно.

98

До 113

преди 2 години

Петър Стоянов направи мутрата генерал-майор няколко дни преди да му приключи мандата като президент. После Георги Първанов го направи генерал-лейтенант.

97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е предал Богу дух, много бесепари, а и не само бесепари , бяха разболяни и избити през Бойковото управление,а Бойко мачкаше всяка партия,кмет,чиноивник,общинар,обикновен човек,бизнесмен, който не е от неговата партия,не даваше и пари на кметовете,общинарите на БСП или други партии,мачкаше ги,за да ги принуди да преминат към герберите или да останат без средства и сами да се махнат или самото население да ги махне,защото без пари,нищо не могат да направят за населените си места

96

Анонимен

преди 2 години

До До 110Бойко е бил свързан със сръбската мафия, по информацията, която е изнесена в нета, сръбската мафия са го сложили за секретар на МВР през 2000 или 2001 година, не си спомям точно, но човека е част от мафията, мутрите, не случайно и Георги Стоев , който убиха и още един от човек СДС, предупреждаваха, че с Бойко идва истинската мафия на власт. Много хора, вдигаха предупредителна аларма тогава за Бойко и Цецо и предричаха това, което се случи в последствие и днес сме в задънена улица

95

Анонимен

преди 2 години

До Дайте на БСП управле120Електоратът на БСП с годините се рудуцира понеже предаде богу дух.Останал си само ти б. мозък но и ти си наред вероятно.

94

Бай Гроздан

преди 2 години

Гениален ход от Панов,способен да го направи в очите на избирателите истинският опонент,не това е меко,по-точно е заклет противник на Радев и по този начин да измести Герджиков,но има малко време и е малко вероятно да проработи.По-вероятно е Радев да спечели на първи тур и той да бъде упрекнат за това.

93

Дайте на БСП управле

преди 2 години

Факт е, че най-доброто управление през цялата ни най-нова 32 годишна история, беше на БСП, без значение,дали управляваха с НДСВ,ДПС,с десницата. При управлението на БСП, нямаше страх у населението, както сега има, за много по-кратък период построиха много повече пътища, отколкото Бойко за 16 години управление като кмет и мин. председател, не се презастрояваха градовете и центровете хаотично от алчни фирми, не се грабеше толкова много, не се преследваха и мачкаха така хората, имаше ред в страната

92

До 116

преди 2 години

Точно тези от ДБ осигуриха на Фандъкова още четири години грабене.

91

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо лошо в това БСП да е в управлението, когато БСП управляваха, страната беше най-добре и не преследваха и подслушваха хората, страната беше във възход, дайте властта на БСП, ще е по-добре от Бойковото управление, защото БСП не са диктаторска партия, а взимат решения чрез обмисляне, гласуване, мислят и за страната и населението, а не се карат за постове, както правят други партии,а са концентрирани в това да облекчат доколкото могат живота на населението, имат и добри кадри ,дайте им

90

66

преди 2 години

Тези от ДБ се оказаха абсолютни инфантили.Както за изборите за кмет на София така и сега.Много вяла и беззъба кампания.Едностранна агитация за съдебна система и това е .Държавата пълна с проблеми по села градове столица и пр.Различни прослойки с проблеми-никаква реакция.Нямат политики за бедни богати,малки предприятия, ***,селяни и пр.По телевизиите се явяват рядко и заекват и мъцат със сложни изречения.Простите хора не могат да схванат какво искат да кажат.

89

Анонимен

преди 2 години

Слепите избиратели глсуващи за лъжливият комунист Бойкикев нека чуят поне Лозан. ДБ не са никакви демократи а са чисто комунистическо ГМО целящо да заблуди баламите в дясно и да им открадне гласовте. ДБ винаги са защитавали яростно опарните точки на лъжливата и крадлива комунистка ***.

88

Истината

преди 2 години

Като дойдат танковете ЩЕ има от всичко.

87

До 110

преди 2 години

Пропуснал си да споменеш, че Гоце направи вожда ви Борисов генерал.