120

Анонимен

преди 2 години

От тук разбрах резултата. Спрял съм да ги гледам. Няма нужда да си причинявам вредни емоции. С Перукан начело на футбола ни скоро ни чакат почетни загуби от Малта, Сан Марино, Фарьорските острови, Гибралтар и т.н.

119

Анонимен

преди 2 години

Нещата ,следват своя естествен ход !Народопсихология ,манталитет,комплексарщина,магарешки инат и чиста проба -простотия !Няма как да е иначе !

118

Ало, ало...

преди 2 години

Боби, що не си вдигаш телефона? Аз съм бе, чичо Митко, слагай масата, пускай Преслава, взел съм мезета и идвам към вас...

117

Сержант

преди 2 години

Перукане, перукане. Заради пустата му пиячка и власт.

116

Анонимен

преди 2 години

Закривай, само пари се харчат за тия левенти.

115

?!?!?!

преди 2 години

Със затварянето на дискотеките се оказа, че проблема не е в тях, а в нашите си така набедени като футболисти - НЕ СТАВАТ !!!

114

Анонимен

преди 2 години

На вас дежурният виновен ви е ГЕРБ! СЕГА Е ПО-ХУБАВО ЦЕНИ, ИНФЛАЦИЯ, КРИЗИ, АМА ТРЯБВА ДА ПЛЮЕМ.

113

Анонимен

преди 2 години

Бобчо, нали каза, че в мачове като този с Азербайджан, отбора се калявал? Е калени, а пък ядохме по един щвейцарски Toblerone.

112

Боби Михайлов

преди 2 години

Сега трябва да надграждаме постигнатото досега....това са думите му при предпоследното му преизбиране. Ами прав е човека преди ако са ни били 2:0 сега чакаме 4:0 имаме надграждане. Това ми напомня политиката на ГЕРБ ние сме последни по всичко но вожда ни казваше, че сме финансово стабилни и той колко е бил успешен и накрая нищо.Футбола е отражение на състоянието на страната ами през последните 12 години сме последни по всичко няма как и тук да сме нагоре.

111

до 122

преди 2 години

Фактът, че Перукан светкавично оттегли оставката си и се опита да предотврати конгреса след като Бербатов обяви кандидатурата и целите си, е достатъчно красноречив. Беше ясно че така или иначе ще доиграем квалификациите със завещаното, но ако продължаваш да не разбираш къде се корени проблемът, значи никой не може да ти помогне.

110

Анонимен

преди 2 години

Футбола ни като всичко останало. Какво очаквахте? Не е подигравка това. Могат и вкарват голове. Ние не можем и не правим нищо.

109

Анонимен

преди 2 години

във всяко лошо има и добро след този мач страната ни е напът да открие ново псих. заболяване за което досега само подозирахме а то се казва топкопатия тоес голям страх от топка ако се докосне до теб при това положение субекта е объркан неадекватен гледа по най бързият начин да я махне от себе си усеща я като ШЕЙТАН нека хуманно да постъпим с нашите момчета да не ги виним а час по скоро да започнат адекватно лечение ако вече не е късно и е хронично дано да не е така

108

1

преди 2 години

Резилът беше предизвестен още в Украина!Треньорът и отборът са неимоверно слаби!Оставка на всички!Стига са кепазили България!Край!

107

Анонимен

преди 2 години

По-добре да се откажем от футбола. Това явно не е нашата игра.

106

Анонимен

преди 2 години

И кво от това. Перуката си е добре и мачка всички наред.

105

обида за животното

преди 2 години

---ЛЪВ сме ние, как може да се самонаречем лъеове ? Мноооо сме нагли!Може да сме жаби ,охлюви или нещо подобно ,ама от Лъвове сме мнооо далече !

104

Анонимен

преди 2 години

Кое ни е наред в България,че да се сравняваме с Швецария чак пък?

103

До 122

преди 2 години

БФС щеше да има по голям авторитет и тука и в Европа да! Берба е млад и му се работи освен това е много богат и не му се занимава с дребни далаверки и не е пиянде.

102

Анонимен

преди 2 години

Викате,ако бяха избрали Бербатов,щяхме да бием?Ай стига де....

101

В България няма

преди 2 години

футбол. Най-големите ни успехи са, че лудогорец се шмугва в шл където големите ни отупват по 6:1 дерзай народе