211

КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ

преди 2 години

Машините на Радев, с нагласен софтуер !!! Да е честита на българите - Подмяната !

210

Тодор

преди 2 години

КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ !?!?!?!?!

209

Джедай Мастър

преди 2 години

До Румен ВладимировАко намекваш за Бойко Тиквата - хич не му е до смях. Нали щеше да се връща на бял кон? Нали щеше да номинира премиер? Нали нямаше по-подготвен от него. Гербиджът реве жално от мъка, че няма пачки за чекмеджетата и че ще потъне в забрава.

208

Анонимен

преди 2 години

Киро, ти си надеждата на българина. да запълниш със смисъл живота му. Дядо Коледа не може да раздаде токова подаръци, колкото вие обещавате. Лошиоя бойко и пропадналите му избиратели не могат да разберат с какво си имат работа.

207

Румен Владимиров

преди 2 години

Култова снимка. Усмихнатите лица на престъпниците, които се хилят в лицата на българските граждани непосредствено след като са откраднали вота им чрез компютърни машинации в стил избирането на Байдън. Народът ни обаче е мъдър той знае че който се смее последен обаче се смее най-добре.

206

мишо бирочето

преди 2 години

на тези двамата палячовци с разваления им ингилизки никой на себе си в харвард няма да им даде тапии. та те още първата година ще изхвърчат с 200. били са на някакви летни курсове най вероятно и имат някакакъв буламач диплома за нещо си която обаче не е диплома от харвард. не разбрахте ли че са лъжци и самозванци назначени от герю баничарката да ни доразкаже играта. очаквам Костадинов да ги постави на мястото им. по няколко пъти на ден. искам да реват в пленарната зала. да видим.

205

Анонимен

преди 2 години

Киро оправи ни моля те :)

204

Пичове

преди 2 години

Интересен е и бщия брой в страната гласували за десните 166 699!!!Тия наистина се подиграват с българския народ!

203

Анонимен

преди 2 години

децата на ромите ще платят сметката, щото българите ще са се разбягали по света.

202

Анонимен

преди 2 години

двете мошенгии удариха джакпотя от евромелеоните. юпитата на крадлив дедо ще ни се сторят като следобедна дрямка в сравнение с тези двамата извратеняци измамници.

201

Балами

преди 2 години

До 235. Блажени са верующите. Ти разбра ли къде отидоха 2.3 милиарда, изтеглени за два месеца?

200

Гледна точка

преди 2 години

До 234. Що не изчакаш малко за бравото? Те още дори не са почнали. Бас държа, че сигурно същото браво си писал и за момчетата на Кобурга.

199

Психиатър

преди 2 години

веселият Кико Канадеца след една седмица започва да рздава от скъпия бензин на всички желаещи да се самозапалят ! Ще им дава бензина подарък, няма да плащат! Весело, друзя !

198

Янко

преди 2 години

Верно няма такъв народ! Слушайте Хазарта и стойте в тинята. Абсолютно пропаднала държава!!!

197

Анонимен

преди 2 години

Скоро време пак ще има самозапалени хора пред МС! Ще видите! Няма кой да ги търпи тезида се влачим като парцали от бедност!

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонименне бе вярно е че е мошеник като баща му

195

Анонимен

преди 2 години

Ще дръпнете толкова много напред с ПП, че до няколко месеца сте всички милионери! Да ви и в наивния балъшки народ!!!

194

Браво!

преди 2 години

Какви весели, жизнерадостни физиономии ! Радост безмерна ! Какво като са умрели 276 човека ?Майната им ! Ние нали сме добре и взехме властта ! Ай сиктир на болни и умрели! Да не са се разболявали ! Време е за управление и крадене ! Гарантирано с дипломи от Харвард !

193

Пичове

преди 2 години

И как по дяволите във Варна има 40%активност,като това бяха най-тихите избори! Ромите ги нямаше!

192

Анонимен

преди 2 години

българанчето има да му бият още канчето / за има няма 6 месеца, тея двамата обратняци мошенгисти у ушанко масончето със зелените чорапогащи успяха да ви вдигнат токчето 3 пъти, газта, хляба и бензиня 2 пъти, да ви вкарат с единият крак в еврозоната, да ви направят американски платцдарм срещу русия, да ви изповаксинират и уморят с некадърно лечение и да спрат всякакви здравни грижи. какво ли ще постигнат за 4 години? чорапа на колко дебата излезе? какви са му плановете? този престъпник кленовото листенце кога у зандана?