180

Анонимен

преди 2 години

1. Време е харизмата и ухилените физиониомии да отстъпят пред опита и експертизата - да не се окаже накрая, че те липсват!2. Бизнесът на Петков е...козметични продукти. Много силно казано "предприемач"!3. Няма такова животно като нулева корупция. Никъде не се е раждало, и едва ли някога ще се роди точно у нас!4. И двамата се оплетоха в достатъчно скандали и лъжи, за да говорят за почтеност!5. Не можеш да преразпределиш пари, които са откраднати и да ги хвърлиш на бедните като Робин Худ!

179

Анонимен

преди 2 години

Каква ти харизма? Псобено този с двойната брадичка все едно е изваден от конгрес на бкп

178

Анонимен

преди 2 години

А бе къде е Слави бяха толкова активни и толкова се биеха по гърдите ? Политиката не е лесно нещо

177

Анонимен

преди 2 години

СПОМНЯМ СИ ХАРИЗМАТА НА ЦАРО НА ИЗБОРИТЕ .ДО ЕСЕНТА БЕШЕ ИЗЧЕЗНАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. ПРИПОМНЕТЕ СИ.

176

Анонимен

преди 2 години

ития тарикати ще ни оправят... и на тях ще им ядем дървото! БАсирам се!

175

Анонимен

преди 2 години

Бойко направи непростими неща от калинките до диктатурата и милицонерщината. Крадоха като замаяни, факт. Обаче..колкото и да не харесвам герб..не мога да приема лъжата, че заради тях всичко е зле. Ние сме на дъното от над 50 години. всички бяха милионери и изведнъж закъсаха при герб? Айде стига глупости. Бедни сме, защото от 30 години избираме некадърници и мошеници. А те просто не умеят.

174

Анонимен

преди 2 години

ХАРИЗМА!? БЛА БЛА! ТОЙ И ББ ГО ПИШЕХТЕ ХАРИЗМАТИЧЕН! СИГУР НЕ ЗНАЕТЕ ТАЯ ДУМА КВО ЗНАЧИ!

173

Анонимен

преди 2 години

До Зайо Байо Горе долу за толкова -3-4 години, фирми с ментелив продукт, който е яхнал някоя модна вълна, угасват. За сметка на това реалните му пари са от заменки и прочие далавери със земи в България. Момчето (зедно с баща си) са известни с "бизнеса" си.

172

Поздрави от Банкя

преди 2 години

Клубът на банкянските любители на филии c мас ви пожелават весела и приятна зима с 2000$ цена на газ, 2 милиарда нов дълг и с умните и успели харвардски момчета. Мери Крисмас и поздрави от Банкя, ние сме в опозиция, ще седим край камината, ще ядем филии со ногу мас и ще ви ръкопляскаме.

171

Зевзек

преди 2 години

Да, Обещаха за прокурора лично на Чеpепа в Дубай и лично ще го посрещнат на летището като се завърне.

170

Краси

преди 2 години

До Анонимен 91:Умирай от завист и злоба!Пиши лъжи!Сравни простака Винету и двамата от ПП!Разликата е от Земята до небето !

169

Анонимен

преди 2 години

Аз като ходих да гласувам наистина на опашката бяха само млади жени, ама бива ли да има толкова прости паатки?

168

!

преди 2 години

Този прилича на Гру от миньоните!

167

Зайо Байо

преди 2 години

Сега му погледнах и фирмата на тоя убавец - Провиотик. След сравнително добрите 2015-2019 (обороти между 1 и 2 милиона лева и декларирана печалба между 100 и 400 хиляди лева годишно) следва катастрофална 2020 (продължение на падащия оборот от 2019 г.) при което има приходи от оперативна дейност 270 хил. и загуба от 74 хил. лева. Понастоящем има само 1 социално осигурено лице в тази фирма. Нищо чудно че е скочил да става министър.

166

До 177

преди 2 години

Мисля че Слави първия път направи добър разултат, защото ДПС то му дадоха от своите гласове. Боко нещо им беше поорязал порциите покрай скандалите с Пеевски. Славчо им направи неограничено секции в чужбина и машините вкара. После машините го направиха първа сила обаче вече бяха в ръцете на ДС и той взе да им прави клоунади и да не иска да сложи техните хора в правителството. И от ДС си направиха ПП много технологично-хараизматични.

165

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, тези ако направят правителство, най - напред ще приемат истанбулската конвенция. Първият гейбрак в България ще е между Асен Василев и Спецов :))))))))))

164

Зайо Байо

преди 2 години

Харизмата е ключова съставка за всеки мошеник.

163

Анонимен

преди 2 години

Ококорения и Канадеца минал покрай Харварда пръскат харизматични хормони!!

162

Анонимен

преди 2 години

Мисля че българина така и не разбра еврог.ейския и неговите глобалистки идеи затова продължава да храни фалшиви надежди ;) Българина е закърмен феодалист и антиглобалист просто няма кой да му обясни нещата . Ама скоро ще му светне лампичката.

161

Анонимен

преди 2 години

Bravo! Точно при тези двамата харизмата липсва.