115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 - Не бе този е някакъв мечтател , на който звездите му говорят !!

114

времето кажува

преди 2 години

До Асен - я мислим дека целата герберска скупщина че изтече у каналот !!

113

а за тези - МЪЛЧАНИЕ

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

112

Анонимен

преди 2 години

Не вяравам избора на Герджиков да е Бойкова идея , не за друго а защото е далеч от интелектуалец и от тези среди за да познава такива хора !Който и да е дал тази идея , се е надявал нещо да се обърне поне за президентския пост , но трябваше да се сети че когато си толкова наакан за 12г. и професор не може да ти помогне !!!

111

Анонимен

преди 2 години

не плачи Бойко ..маме ..скоро ще те видим в затвора е половината ти министри заедно

110

хаха

преди 2 години

До Анонимен 118 - Само да те светна : Борисов вече НЕ може да касира и трамвайен билет !! Това е формална информация - просто ей тъй да си го знаеш , да ти държи топло през студената ( благодарение на неговото управление ) зима която идва !!

109

Motherfucker

преди 2 години

До Киро Рамбото --- Действително въпросното лице е скарано с политическата лоялност, начин на мислене, икономическо планиране и плещи глупости на поразия. Добре че нашите комшии знаят кой е, защото някои от неговите изказвания можеха да доведат до военни действия. Надали ограничените гласоПУдаватели асимилират подобни издънки.

108

хаха

преди 2 години

До Анонимен 110 - Имаш предвид когато го снимаха гол с пистолета или по принцип ?!

107

баце,

преди 2 години

Имаш два избора - Или да станеш партизанин , или да станеш мюсулманин ?!

106

Бек

преди 2 години

При бай Ставри...(строг но справедлив..)Там ти е мястото...ам ши ореве ..че е политически !!!реприсиран...единствената "политика" която сме усетили болезнено за тия години от Боце - тва е якото схемаджийско "усвояване" от всякъде и от всичко щавене..програми...поръчки ..внос..износ..откровено грабене,изнудване..на бизнес,пари,имоти...животиГъз глава затрива...тъй съм чувалПоживëm увидим..или пунта мара..закон,правосъдие..справедливост

105

хаха

преди 2 години

До Анонимен 110 - *** той имал " стилист " - Че кой си е плюл на занаята толкова ?!

104

хайа

преди 2 години

Абе имаш ли си на идея , колко бой изяде от Радев за един месец - Малиии !!

103

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли кой е стилиста на Борисов, за един приятел питам...?

102

Тиква зад Решетки

преди 2 години

При него положението е на живот и смърт ,затова разбирам отчаяните му опити за агитация.Изритването на Гешев е въпрос на много малко време и след това затвора му е 100% в кърпа вързан. Дори да изкара твърдите ядра на мейдана пак няма да му помогнат ,ще им сритаме за.дн.иците за 1 ден . Спасението му е бягството и бъдете сигурни ,че вече работи по този въпрос затова трябва да побързаме !

101

Селянинът с колелото

преди 2 години

Най-ми е добре кога у наше село,герберасти вият на умрело!

100

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да бие дълбоките политически анализи на ББ след изобри. И на Томето Б.

99

хаха

преди 2 години

До Радев е за затвора - Ти май ги бъркаш Борисов и Радев ?! Като някакъв си измислен ГЕРБ-аджия барем да си беше научил началника как изглежда поне , ако друго да не е ?!

98

Само Радев

преди 2 години

До Радев е за затвора - А той пък взе че стана ПРЕЗИДЕНТ и хората играят хора за това !! Май само ти не си разбрал , че Боко е история и Крим си остава Руски ?!

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо вече не е в АРЕСТА?!?!?!

96

Анонимен

преди 2 години

Богопомазаният, как ще го глобяват? То е грехота.