54

Юри

преди 2 години

Веско,прав си. Расате е поне честен. Нищо,че не му дадоха шанс . Сега е негов ред.

53

ЛУД СМЕХ ДНЕС...

преди 2 години

КОРНЕЛИЯ НИНОВА , ПУБЛИЧНО ПРИЗНА ЧЕ:...."КРУМ ЗАРКОВ ИМА ПРОБЛЕМИ С ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И *** ИДЕОЛОГИЯТА И ЗАТОВА НА ТАЗИ БАЗА--СЕ КОНФРОНТИРА С ЧЛЕНОВЕТЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП".....ХА,ХА,ХАААААААААА....С ДРУГИ ДУМИ ---ОТРОЦИТЕ ОТ РОДА НА УБИЕЦА КАЦАМУНСКИ /от БКП/ СА ЛЕКО "ОБРАТНИ" И ЗАЩИТАВАТ "*** ИДЕОЛОГИЯТА"!!!!

52

Анонимен

преди 2 години

това ли е ПРОМЯНАТА??? Погледнете ги какви крадци са, преди 14 години всички ни наричахме тези хора крадци и измамници но днес ние ги считаме за промяна. НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ!!!

51

Надежда Кукунова

преди 2 години

Румен е,защо ни предаде на руските евреи и турците? Хайде сега слез и плаках юмруци шизофренни уж в подкрепа на реалната промяна.Хайде де! Заднuk!

50

Сергей, Лозан, Радан

преди 2 години

А по тема гей бракове и трети пол докъде стигнаха преговорите?

49

Анонимен

преди 2 години

Звучи разумно и смислено. Дано има по-бързо ефект всичко това. Лошото е само, че чак до края на януари няма да имаме стабилност и финансирането от ЕС се очаква вероятно да започне от февруари 2022 г. Но правителствата на Борисов направиха толкова много поразии на икономиката, че е много трудно да бъдат оправени бързо, няма как. Чудесно е, че се прехвърля повече власт на парламента! Все пак България не е царство а парламентарна република! И премиерът е подчинен на парламента, не обратното!

48

Денкооов

преди 2 години

Знаеш ли историята за Колумб дето търсил Индия пък намерил цели два нови континента!А познай!!!

47

Ваня

преди 2 години

Гответе бесилката! Радев е предател! ПП са поредната Сакскобурготски noия! Линч!

46

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,ти си мръсно руско-турско npaсе!

45

Анонимен

преди 2 години

цирк, цирк, цирк

44

Анонимен

преди 2 години

До 47 Те може да ядат вафли, а вие ще си ядете ушите. Идва Радева зима. Цената на хляба се променя с часове, не с дни...а с часове. Ще си ядете ушите без пудра захар. Като ви е толкова акъла плащайте по 400 лв ток на месец!

43

Анонимен

преди 2 години

това ли е промяната??? Погледнете кои са преговарящите са. Това са хора които седят в паралмента и политиката от 25 години, които ограбиха и съсипаха България, които изгониха българите от родината си. Това ли е промяната??? Това е измама. Къде са протестиращите от лятото да видят това ли е промяната. Няма ги протестиращите защото протестиращи нямаше а имаше платени хора които разказваха че протестират.

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смъртъ за новото поредно ЕВРЕО-ТУРСКО-РУСКО Доганово правителство! Анархия! Бунт и улична саморазправа с турците,руснаците и евреите,окупирали Държавата ни! Смъртъ навред за тая гнусна Аврамова noмия! ВСЕНАРОДЕН БУНТ! Изкормване на всички араби на Българска Свята Земя! Това е краят Ви ,семити античовеци! Кървища!

41

Анонимен

преди 2 години

голями нескопасаници ще излязат тия преговарящи. Нищо няма да излезе от това. Тия лукова супа не могат да сварят.

40

Анонимен

преди 2 години

Абеее, къде са майките на Манолова? Палатката пред МС беше празна докато МаяМа беше в НС. Сега ще ги изкара на студа като разбере, че не са я включили в делбата на баницата. Да не си боядиса косата в синьо само от яд и да не бръкне в контакта! Къде са Гробовното трио? За тях баница ще има ли?

39

Анонимен

преди 2 години

До тук на новото управление давам оценка 2+.

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Когато някой разточва отговорността се декларира като част от еврео-турска мафия. Още повече,когато еврео-гъркинята Мика прави сметките. Другарю Радев,мисля,че вече загубихте мандата. Вие не сте военен. Вие сте nутка,която подари на поредните евреи възможността да ни довършат. Ще има бунт и много турска,цurancka и еврйска *** кръв. Радев, ОСТАВКА! Аз гласувах за теб и целият ни коментаторски екип в ДНЕС БГ бе свидетел на решението ми да гласувам на втори тур за теб. Повтарям! Ти си nyтка!

37

да попитам

преди 2 години

а ше има ли министър на ромите и ше летим ли у космосо ?

36

Анонимен

преди 2 години

До Значииииии: - Еш па тоа .....

35

Анонимен

преди 2 години

До До 31 - Бойко ао беше казал на неговите полицаи да стрелят на месо, да ги изчистят малко ... сега ехеее, каква хубава икрасива държавичка щяхме да си имаме .. а не ... квото гадно имама в момента.