67

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван - Нищо не ни изненадва ! Всеки средно интелигентен човек знаеше че това време рано или късно ще дойде , след всичките години на безхаберие , простащина , крадене и разруха на всякакви ценности !! Родителите на тези лигл..вци сега ще трябва да платят сметката на обществото което създадоха или участваха в създаването му ( с действия или бездействие ) ! Да им купят и по 2 бмв-та ако искат ! Който имаше акъл си спаси децата и никога няма да се обърне назад към калта !!

66

Анонимен

преди 2 години

До бла,бла - Не можеш да очакваш възпитание , контрол , внимание или каквото и да било от родители които станаха такива в най-тъмните мутренски времена от историята ни,и свикнали да постигат всичко с простотия, бухалки и безмозъчна агресия ! Мутренско управление на държавата , мутренски манталитет , който издигна чалгата в култ до ниво класика , и превърна бандитизма и корупцията в начин на живот ! Тепърва ще се борим с този тумор , който сами си създадохме за 30г,и само ще броим жертвите !!

65

Анонимен

преди 2 години

Дисциплинарно уволнение за този, към когото е подадена подписката.

64

Демокрацията

преди 2 години

До Алекс - 3000 лв. са МНОГО пари за едно село , и то специално , когато плачеш че ти е скъп салама и тока !!! Кога прояде банани - Кога BMW -то стана "дарак " за такива като теб ?? Когато не си изкарал и 5лв. сам а мама и тате ти плащат всяка сметка е "дарак" !! Не съм *** на 20г. и аз много добре знам какво е демокрация - ТИ НЕ ЗНАЕШ и затова за такива като теб всяко BMW е дарак до следващата катастрофа и следващият погубен живот ,за които ще пишат утре !!

63

Анонимен

преди 2 години

Явно не трябва да се дават шофьорски книжки на младежи под 50 годишна възраст.

62

Алекс

преди 2 години

До ДемокрациятаТи видя ли какъв дарак е БМВ-то на снимката.Струва 2-3 000.лв.

61

Бай Иван

преди 2 години

Продуктите на демокрацията - социопати, *** и ***, всеки ден избиват хора по пътищата, кое ви изненадва ;) ???

60

Данъчна поезия

преди 2 години

Уж сме " най-бедни " сред раите , но Само с обзавеждането и колите - повече от половината горите и ако не броим Кръчмите , дрешките и купоните , пак ревем че поскъпнали макароните !!

59

Очевидно

преди 2 години

Сега си припява "Обичам лошите момчета и твоя стил" на път към Св. Петър.

58

Анонимен

преди 2 години

Не са нужни никакви 800 дни за оправия - При желание и правилно управление , за една година ще станете по-меки и от памук !!

57

Демокрацията

преди 2 години

В такива случаи , веднага трябва данъчните да направят щателна проверка на семействата , откъде са парите за такива коли в "най-бедната " държава в Европа !! Кой е купил колите , откъпде са им книжките , какви доходи имат - всичко до 4 -то коляно !!! Да се търси и отговорност от родителите !!

56

Асан

преди 2 години

Пари за кола не е давал да я юрка с 200 :)))

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 - Закони ИМА - Държава и РАЗУМ НЯМА !!

54

Анонимен

преди 2 години

"Въпросът е, че няма как да спрем и ограничим подобни гонки, защото не можем да поставим легнали полицаи, законът не позволява да бъдат поставени по тази пътна мрежа", коментира кметът на с. Мала църква Ивайло Петров..."========== Ти да видиш, имало село без каквито и да е аварии, налагащи превантивното напречно разкопаване на някоя друга улици!!! Като не може "легнали полицаи", не може да се появи причина за махане на асфалта придружено с знак "Път в ремонт" и "30 км ограничение на скоростта"?!

53

така трябва

преди 2 години

До Анонимен 51 - За "остроръби т-п-аци" - остроръби легнали полицаи , докато Ви дойде акъла ,а това означава НИКОГА !!!

52

Анонимен

преди 2 години

Тая малолетната е търсила мукаря и ги е намерила

51

Анонимен

преди 2 години

Мир на праха на жертвата.Въпросът ми е към кмета - какво значи - не позволява закона да се сложи легнал полицай?И ако наистина има такава точка - ще сезирам примерно други кметове да премахнат незаконните самоделни легнали полицаи, които ни изпотрошиха колите. Всеки да си слага остроръб легнал полицай законно ли е? Интересно.

50

Анонимен

преди 2 години

Много жалко за момичето. Бог да го прости!

49

Цеци

преди 2 години

Естествен подбор

48

Waffen SS

преди 2 години

Преди години,дъщеря ни имаше БМВ-645 спорт.Толкава опасна,за българските пътища кола не съм виждал.Обясних и И,какви опасности крият подобни коли,в България като се вземе предвид състоянието на пътищата,възпитанието,интелектуалното и когнитивно ниво на населението.Бяхме доволни,когато тя е продаде.Веднъж тя си кара спокойно и на светофара на "Иван Асен" и "Алея яворов"в посока ТВ кула,някакъв с едно МЛ-че застава до нас,като я видя зад волана пощръкля,особено когато изостана