147

Анонимен

преди 2 години

А съга де. Кога доде тоа вурс кога го разбраа че има страшни последици. Това означава че това вирусче е изследвано и е стояло дълги години в някоя епруветка в някоя лаборатория и сега са го изпуснали. Защо ли имам чувството че тези дето се правят на световни управници целят унищожение на световното население поради намаляване на световнит ересурси и настъпващият глад. Къде гледат военните в които е оръжието за да защитт народите. Пълнят им гушките с милиарди за да си траят.

146

Анонимен

преди 2 години

Какво ли ще правят медиите след ковида... Не им завиждам на ниския интелект

145

Анонимен

преди 2 години

Нямаха ли право само със зелен сертификат хора да летят? Значи подозирам, че ваксинираните имат сериозен принос в разпространението на този вирус.

144

Те убиват

преди 2 години

МВР Перник и хора от ДАНС работят за Организираната престъпност! Юлиян Георгиев е шеф на ОПГ близка до Борисов и Гешев!Те убиват и никой не им държи сметка в България !

143

Аббе еее!

преди 2 години

Вирусите това правят - мутират. А ваксинацията се оказва бошлаф работа - айде сега всичко отначало но на по-висока цена, нали?

142

Анонимен

преди 2 години

Да бе, супер сериозно заболявания. Затова в ЮАР и Ботсвана нищо им няма. Пък и що за абсурд твърдят тия ако дори ХИВ позитивни не умират от този вариант? Извинете, но ми писна от лъжите им.

141

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До До Вуйчо Ваньо....За съжаление май си прав :(((

140

Анонимен

преди 2 години

Ще има още умрели антивакси :)

139

Анонимен

преди 2 години

Споко, гърците имат само 24 букви, а щом сме вече на 15-ата, види му се края.

138

Анонимен

преди 2 години

МОЖЕ да доведе и до излекуване от рак. А този, който умишлено всява страх по подобен начин, включително и медиите, които я разпространяват са престъпници според българското законодателство.

137

Анонимен

преди 2 години

"Преди няколко дни" "въпреки че все още е твърде рано да се правят окончателни заключения"

136

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо 125:Работническата Рая си е рая, каквото и да и обясняваш.НСРед, няма да има нужда от раб.класа. Ще има върхови технологии, които да я заменят. А тя е 75-95%Какъв е изхода- масов мор и стерилизация.Единствения на когото Му е пукало за простолюдието е Този, когото наричаме Бог. Но, ние се отрекохме от него и Той видимо ни остави на дяволските чада, да се гааврят с нас.

135

Анонимен

преди 2 години

Също Thousand Brains - Jeff Hawkins, Klara and the Sun - Kazuro Ishiguo, Hamnet - Maggie O`Farrell, и Project Hail Marry - Andy Weir. Благодаря предварително.

134

Анонимен

преди 2 години

"Според изследователите много от новите промени в генома на SARS-CoV-2 показват, че този вариант е силно трансмисивен и устойчив на защитните антитела на преболедувалите и ваксинираните лица, въпреки че все още е твърде рано да се правят окончателни заключения." и затова - "ускоряване на ваксинацията на населението на страните поради появата на новия щам.". А СЗО прави ли си сметка, че ваксиниране в ваксина, която не пази от щама, е безсмислено?

133

Чоко

преди 2 години

Нали вируса не беше проучен. От къде направихте тези заключения или идеята е просто да плашим електората.

132

Анонимен

преди 2 години

Ще помоля някое от Издателствата в България да преведе книгата на Jennifer Doudna - "Code Breaker", тъй като английския ми не е съвсем перфектен, сигурно има и специализирани термини. Мерси

131

!

преди 2 години

Подкараха ги по азбучен ред като Андроид ОС

130

дд

преди 2 години

Като чух за новият щам,веднага си вклюих здравната телевизия БИТИВИТО,за да науча от доктр Баджакова как да се защитя.

129

Анонимен

преди 2 години

Тия от СЗО какво направиха досега,за да няма нови щамове и мутации?Изявяват се като едни регистратори и плашила като след дъжд качулка.Това и аз го мога.Стига да ми плащат добре и да има кой да ме отразява.

128

Да , ама не

преди 2 години

Да , може да има последици за СЗО и някои правителства , че побъркаха народа.Хората търпят ,търпят ама накрая ще има революции и ще изметат, не всички са толкова заспали като нас.Цяла Европа се тресе от многохилядни протести, нищо ,че купените медии не ги дават по телевизията