51

A

преди 2 години

Ако заразява по-бързо, логиката не е ли да се кара по-леко? По-голяма част от вирусния товар е в носоглътката и съотетно по-малка част слиза към дробовете.

50

Анонимен

преди 2 години

Не може ли само по една лелка на ден да ни пускат. Двете с глигана от другата новина ми идват в повече!

49

Анонимен

преди 2 години

Средната класа, отдавна е масонизирана.

48

Анонимен

преди 2 години

До вчера бе три пъти по бърз, от днес е пет пъти по- бърз, пък от утре ше е като заек, ще запложда наред за секунди.

47

Анонимен

преди 2 години

Тези "професори" са на щат. Плащат им да говорят глушости. Тоя вирус и на каръинка не го е виждала ама вече компетентна по темата. Професорска работа.

46

Ама КЪДЕ Е?

преди 2 години

Издирва се жив или ваксиниран лицето Кунчев. Вие "медиите" онзи ден казахте, че Кунчев днес ще е на работа. Е къде е това лице? Защо не отиде на работа? Докога ще лъжете хората и ще ги правите на маймуни? Кажете бе "медии", жив или мъртъв е тройно "ваксинираният" Кунчев? Ако е мъртъв бихте ли ни осведомили колко време след 3-тата "ваксина" е починал?

45

Анонимен

преди 2 години

Тази с колко фалшиви ваксини и сертификани е? А политиците?

44

БРЦК

преди 2 години

Дорде е мъничка змията елате да се съберем. С крака да и строшим главата свободни да се назовем. Без Война не става. Тия *** ще ни тровят

43

Antvx

преди 2 години

Този омикрон е като горски пожар: още не се е "разраснал" и всички гризачи наизскачаха от дупките си: тази, Джаба, Тромб, бай Шиле...Отдавна не е имало такъв гастрол. Обаче някой липсва... без да ни липсва...

42

Анонимен

преди 2 години

Медиите се превърнаха в сцена на обречените. Хората без бъдеще,като госпожата, изживяват последните си мигове слава.

41

Анонимен

преди 2 години

Ха, стига, вече, бе! На кой каквото му е писано! И ваксинираните мрът.

40

Анонимен

преди 2 години

И кога успя да го измери тая буля, че бил точно 5 пъти по-заразен? ЕДна друга днес твърдеше, че бил 3 пъти по-заразен. ЯВно всеки лъжа както му падне. Никой не е правил серизони проучвания още, но вече излизат и спекулират с цифрите. Ако наистина новия щам е 5 пъти по-заразен, то той би заразил всичко жива за броени седмици и епидемията така или иначе ще приключи т.е. много бързо ще стигнем стадния имунитет. Но и това скоро ще стане ясно че е лъжа, само дето разчитат хората да забравят бързо

39

Анонимен

преди 2 години

До 39 е изглежда малко по внушително с Професори , само да не навлече пак униформата Годжи че тогава пейка няма да остане в парковете.

38

Анонимен

преди 2 години

От коментарите в този сайт разбрах, че в корена на всеки проблем се крие едно BMW. Така казват тук мъдрите хора: има BMW, има проблем; няма BMW, няма проблем! Мъдреци!

37

Анонимен

преди 2 години

Престанете прогадантата с тези "професори"!

36

Анонимен

преди 2 години

Марионетките пак плъзнаха из медиите. Трибуналът наближава!

35

ъъъ

преди 2 години

Има едно предаване - май че по Евроком , в което се изявяват разни врачки и баячки. Мисля, че е крайно време *** от ковид учЕни да бъде пренасочена към него. Хем ще си заработват хонорарите, хем ще общуват с подходяща за тях аудитория.

34

Анонимен

преди 2 години

Лесно разпространение, често значи леко боледуване, ако убиеш човека или е с тежки симптоми и лежи в къщи, не може да заразява и вируса ще изчезне. Дано този вариант е по-лек от предните и най после да го класифицират като обикновена настинка догодина.

33

Алчен брокер

преди 2 години

Този ковид най вероятно е биологично оръжие изпуснато от някой .Всеки ще го изкара със или без ваксина.Вероятно с ваксина ще е по леко.Последствията ще са тежки за всички хора по света.Страно все още ,че цените на имотите растат хората нямат пари са хляб,но за имоти имат....

32

Анонимен

преди 2 години

Нацията отричаща се от водачеството на елита си е осъдена на трагедии, кризи и изобилие от бойкоборисовци.