122

Анонимен

преди 2 години

Описали пожара очевидци спасили се,но спящи в началото когато е бил задимен салона и други се мъчили попаднали в дима в предната и средна част на салона на движещия се автобус да отварят колко могат прозорци можещи да се отворят,събудилите се от удар,от задната част на салона очевидци видяли задимения салон в предната и средна част в борба с дима за оцеляване на пътниците намиращи се там и миг след това в салона се разразил пожар с пълна сила,а едва те успели да излязат през избито задно стъкло.

121

Демократ

преди 2 години

Петър Младенов не беше ли министър председател президент от БКП. Той умря отдавна, но пише коментари също както и Стефан Стамболов. С такива покойни политици като тях, Бойко Борисов може да се сравнява. Не успя да надмине учителя си от Правец, който управлява партията си повече от 30 г. То не може и вълкът да е сит и агнетата да са цели. Овцете са от партията му Герб !

120

Отговор

преди 2 години

Много са жалки щатните на БСП! Една магистрала се строи, когато се отделят пари за нея! Борисов задели пари за Хемус,но минаха червените скакалци, Кирчо и Кокорчо, и парите изчезнаха! Сега бабата щяла да ни обяснява, па дали е отчуждено, дали имало разрешение...., и така годините отново си вървят! Да му мисли Северна България!

119

ля ля

преди 2 години

нямам думи - след толкова години след като е направена и няма акт16! същата работа и със купища сгради които седят и чакат да им се извади акт 16!!! що за иди0тщина!!!!

118

Николов, Русе

преди 2 години

Предателката Комитова на съд или да хваща автобуса за Скопие! Заради тази долна *** северна България остана без магистрала!

117

До 116

преди 2 години

Жоре мамин - макар да се ползва като синоним, Акт 16 всъщност е само основание за издаването на Разрешение за ползване.

116

Петър Младенов

преди 2 години

Отново нашите некадърни политици дават храна за скопските лешояди! Гаранция ще ни осъдят отново в Страсбург да плащаме милиони евро обезщетение на година на роднините на 45-те шиптара от извършвания нелегално международен превоз автобус! Умът ми не вдява кой измени напълно фокуса на разследването в тази посока! Това е абсолютно безобразие и предателства към отечеството! Да не би сръбската държава да е водила разследване как е построен каруцарския път от който паднаха и се издавиха децата в Лим?

115

БСП

преди 2 години

Ами, така е, просто няма кой да им реже лентичките на магистралите и на детските градини. Важното е, че Хемус беше започната през 1974 г. от приятеля на Бойко Борисов Тодор Живков !

114

Някой

преди 2 години

Ами то не може само да се назначават свои хора, а КПД да е под нулата! За Тая строителка има ли някои да се съмняват, че строителството на Хемус ще бъде умножено по три! Дрътите комунисти умеят да ни поставят пред свършен факт!

113

байчо

преди 2 години

Тази баба е министър от близо година! Защо не е издала акт 16, ако не е могла защо не е ограничила скоростта! Тази некадърница нанесе такива вреди, че години няма да могат да се поправят! Да не вземат сега да я оставят в редовното правителство...

112

1

преди 2 години

До Минавам,според слънцето, бившия ни вожд,Радев е виновен,затова.

111

Да бе,

преди 2 години

...имала "обратен" наклон? Някои пишат ,колкото да не заспят!

110

Анонимен

преди 2 години

Тя ако не го каже ще го кажат разследващите.

109

Георги

преди 2 години

Няма и как да има акт 16, защото вече отпадна този акт :). Сега се издава удостоверение за въвеждане в експлоатация

108

Минавам

преди 2 години

по тая магистрала много често. Проблемите са толкова много че незнам от къде да започна... На места настилката е на вълни, в района на Боснек наклоните са много големи, непрекъснато има ремонтни дейности, маркировката на много места е изтрита, лиспват камери за скорост и бугарете карат като безсмъртни, един завой преди Студена е с обратен вираж и те изхвърля към аварийното, има чакъл по платното от самосвалите понеже наблизо има кариера. Магистралата НЕ отговаря на никакви европейски изисквания.

107

Анонимен

преди 2 години

Новия булевард във Варна, Васил Левски - също няма Акт 16. Интересно ми е ако аз построя нещо незаконно и няма Акт 16, дали няма ме глобят и да ме накарат да съборя дори. Жалка история, жалко за хората и за тези които ще продължават да си отиват от незаконните ни далавери и сие ... Да живее корупцията, нали се налапаха - майната му на останалото ..

106

Анонимен

преди 2 години

МЪЛЧИ МАА, БЕЗРОДНА КОМОНИСТКЛО, ЩЕ НИ ОСЪДЯТ НА МИЛИОНИ! САМО И САМО ДА НАПРАВИМ НА ДРУГАР1ЕТО ББ МРЪСНО..

105

Анонимен

преди 2 години

защо няма акт 16, 7 месеца си на власт?

104

Анонимен

преди 2 години

Толупа е за раирани дрехи.Тези където са на черни и бели вертикални черти.Носат се в затворени комплекси.

103

мдааааа

преди 2 години

леко полеко започва да си признава Комитова ,но зора беше предизборно да се спрат отсечките ,дето Борисов ги прави ,а тази на Станишев ,не е интересна,сега да каже защо мантинелите на Владая бяха надценени за 600 000 лв.,а след 3 месеца тя плати 900 000лв.,предлагам да си ги извади от джоба или пък Рашков с имотите за 20 милиона,да бе вярно ,бяха на жена му,нотариус да си в днешно време!!!