81

Анонимен

преди 2 години

Швеция ваксинира децата над 12 години на 84%. Дания ваксинира над 5 години. Доброволно! Умните нямат нужда от задължителност. Глупците в България явно се нуждаят от принуда.

80

Анонимен

преди 2 години

Лъжа,ще чакаме,ето това се вика фейкнюз.След тази "новина"колко са утишли да се ваксинират с мотива,че скоро и в България ще приемат задължителното ваксиниране.МЕДИИТЕ ВИ ВАКСИНИРАТ.

79

Леша

преди 2 години

Германеца ще го бучат по 3 пъти на ден, Програмиста ще се самоубие от мъка.

78

Анонимен

преди 2 години

За ромите съм напълно съгласен, че трябва редовно да има вакса за тях. Те разнасят не само Ковид, ами и много други болести.. И много чавета правят. Трябва яко бустери за тях .

77

Анонимен

преди 2 години

Това пък защо? Нали точно днес обявиха, че омикрона се кара като гърлобол с 3 дни температура. И освен това няма мъртви, защото е мутирал до сезонен грип. Немците полудяха ли? Това няма рационална логика, освен ако целта е да не се хвърлят едни милиони ваксини. Но пак не го разбирам. Защо не ги дадат на Африка и страните от третия свят? Нали уж спасяваха всички, зелена мисъл ги тресе, човечеството трябвало да бъде спасено и т.н.

76

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът навсякъде иска роби, които да са на разположение във всеки един момент и затова са тези репресии срещу хората, които не се ваксинират. "Ваксините" вършат някаква мижава работа срещу вируса, но вероятно са нож с две остриета. Възможно е след време да има последствия за организма на хората, които са се боцнали.

75

Анонимен

преди 2 години

Освен това ваксината ще важи смо 6 месеца, а не както до сега 1 година. След 6 месеца - отново.

74

До 79

преди 2 години

Ами, като гледам новините- гледките не са по-различни от "развинтеното ми въображение"- засега само влаченето на деца и жени липсва-но пък може да се включат на по-късен етап. А също тълпи от изтощени, просещи, опаки старци, на които им е отказан достъпа до храна и вода, защото не искат да се ваксинират на края на дните си.

73

Анонимен

преди 2 години

Абе Пижо, те осъдени престъпници не могат да екстрадират, та заради ваксата ще изгонят чужденец с граждантво ??? Ха ха ха мокрите сънища на един ваксан.

72

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Вирусът и страничните ефекти от ваксините няма. Щом целта е намаляване на популацията, ще оцелее, който устои на ковид истерията и натиска на ваксините. Останалите-довиждане и бай-бай, напи кани от страх и си заминават ваксинирани, при това.

71

Март 23, 1933

преди 2 години

Дейли Експрес: Юдея Обявява Война на Германия!

70

Анонимен

преди 2 години

А концлагерите за антиковидваксърите кога ще ги отворят? Някакъв специален знак на ревера ще има ли? Влакове на смъртта с наблъскани в тях хора като добичета? Страшно е когато една нация се мисли за умна, а не познава дори собствената си история. В случая с Германия е направо пагубно, защото са лидери в Европа. Но направят ли ваксинацията задължителна не мисля, че някога ще могат да махнат клеймото на нацизма от държавата си. Дано не са толкова глупави и да се укротят. Казвам го съвсем искрено.

69

Анонимен

преди 2 години

Нашенци доктори ще му намерят цаката да припечелват екстра.

68

Анонимен

преди 2 години

До Интернет Конспиратор Всички.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "При такива благи новини си представям" Имаш доста развинтено въображение. Естествено, въображаемите и реалните неща нямат нищо общо, особено когато си толкова заблуден.

66

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Кой ми се смее и подиграва, сега?!

65

Анонимен

преди 2 години

Ей, ама вие да не мислите че Менгеле е бил българин. Ами, не.

64

Анонимен

преди 2 години

Ще им отнемат гражданството / разрешителното за пребиваване и веднага ще се ваксинират.

63

Анонимен

преди 2 години

При такива благи новини си представям разни умилителни гледки как отчаяни женици и дечица пищят от ужас, докато яки полицайчета ги влачат по улиците до палатки , където индивиди в бели престилки, с безизразни лица и спринцовки в ръка, ги наръгват решително и отчитат бройката по тефтерите....младежи хвърлят камъни и дървье, а униформени ги стрелят ту предупредително, ту насочено...бой и ваксинация, да живее демокрацията. Светът се побъркА.

62

Помак

преди 2 години

Слушам немско радио и е факт че братята мослемци няма да се ваксат. Чудят се как да ги накарат, ама и със закон няма да стане.Поздрави от немачко и лека нощ.