99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Като си толкова умен кажи защо учените нямат право да изследват съставките на ваксините? Защо се крият съставките? Защо се крие договора за ваксините? Хич не ме интересуват някакви патенти, това се инжектира у хората и са длъжни да кажат какво има вътре.

98

Анонимен

преди 2 години

Общо взето баламите вярват на тарикатите и се ваксинират като на заколение.

97

Анонимен

преди 2 години

Общо взето най-бедните и изостаналите са с най-нисък % ваксинирани.Защо в цивилизацията-Япония,САШ,Австралия,Скандинавия ,ЕС процента не е около 30 ? Защо там хората се ваксинираха и спряха да дават жертви ? Тук егоиста и тариката ми дава пример,че и ваксинирани държави налагат все още мерки.Егоиста го интересуват мерките,а не стотиците загинали на ден с К19 в България.Даваме два пъти повече жертви от 60 милионни държави.Пълен провал на нацията ни ! Бедни и пр()сти,но с огромно его ! Тва е !

96

Анонимен

преди 2 години

Тая 100% е на физиологичен разтвор, никой няма да рискува да я набоде с препаратите!

95

Анонимен

преди 2 години

Добре, че ние сме добре.

94

до 115

преди 2 години

Ами добре- можи тогава- *** в една пещера и се затвори там. И кажи как е след само три дена. А може и на някой връх да отидеш, без да срещаш жив човек само един месец. И пак ще си говорим. Ще изкукуригаш. Отделно, че няма да имаш какво да ядеш или как да спиш на голата земя, ако нямаш неща, направени от поне десет други човека.

93

Анонимен

преди 2 години

И как няма да е така, всичките ни съседи са поне двойно по набодени от нас, много доброволци да поемат вируса, много овци...

92

Живко

преди 2 години

Хора моля ви помогнете ми да живея по добре ! Хора от българската държавна сигурност искат да съм изравнен със земята ! Моля ви помогнете ми да се оправя ! Ще ви бъд много благодарен!

91

до 114

преди 2 години

Това как днес си горе, а утре- долу, го разправяй пред панелката на съседите. При успелите хора няма такова нещо. Те винаги са горе. За тях долу не съществува, освен когато си заминат, но спокойни, защото са уредили децата си.

90

до 114

преди 2 години

Никой не може без другите?! Айде бе!

89

Бау-колегата

преди 2 години

ОК,парите и фалшивото самочувствие, което създават да оставим настрана-просто ме дразни проявата на каквото и да е високомерие, защото хората са едно цяло и никой не може без другите. Освен това, днес си горе- утре си долу. А по въпроса за токсините- всеки патоген оставя токсини в организма. Вируси, бактерии, гъбички- всички те оставят след себе си токсини.

88

Анонимен

преди 2 години

обобщение базирано на болшинството от коментарите тук - *** народ, слаба държава.

87

Анонимен

преди 2 години

Бау да пишеш видяхме че сатен научили в помощното училище ама се изненадвам, че можеш и да четеш. Ако го можеше това нямаше да си с такива ограничени мисли.

86

Леша

преди 2 години

До USA Не ме е страх от никой и от нищо. Аз съм създаден по образ и подобие на Бога. Той ми е заповядал да пазя живота и да не се страхувам, защото Той е до мен. Какво ще направят ЦРУ срещу личния ми избор?

85

Бay

преди 2 години

До USA така е! :D

84

Бay

преди 2 години

До 106 ами нямам кабелна и не чета неща на български. :D

83

Бay

преди 2 години

До Леша ама то си личи брутално, че си пубер. :D Ще пораснеш и ще разбереш. :D

82

Анонимен

преди 2 години

Бау кажи ти какво четеш и ние про стоте да поумнеем. Може да кажеш и на коя телевизия си фен. Нова, БТВ или БНТ

81

Леша

преди 2 години

До Бay Пак ли започваш с тинейджърските предположения? Какво общо имат приходите на човек с личния му избор? Ако реша, че няма да се инжектирам, значи няма да се инжектирам. Твоя колега не е спрял да говори за пари, мен не ме интересуват.

80

Бay

преди 2 години

До до 99 според мен чете жълти сайтове и ФБ групи и наивно вярва на всичко...