295

Анонимен

преди 2 години

Правилно е решението на г-н Петков. По-добре истински полицай от колкото мутра от И П О Н . Да му разследват далаверите на другаря Б.Борисов, защото и той си е комунист с партийна книжка.

294

Маке

преди 2 години

Оти не предложите и Путин за министър на външните работи и ке я вмтасаме.

293

Един от многото

преди 2 години

Няколко човека,върли любимци и послушници на Радев се харесват едни други по негова заповед и по негово настояване ,а те,от неудобство : " ... ние двамата с Асен... и двама та с Асен..." тропват с токове и светкавично изпълняват исканията на самодържеца.:))) Ще дой де време,когато ВИЕ ДВАМАТА С АСЕН ще бягате от България и то няма да е да леч...Променило се било - какво се е променило ?! Бойко казваше "АЗ,АЗ..." а тия - ние двамата с Асен .То и бай *** с Гочоолу и Дочоолу може същото...Пфу!

292

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Бойко Рашков и Кутев са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

291

Анонимен

преди 2 години

Виждам голямата дамаджана е спечелил изборите и го промотират, докога така ще караме с подмяна и лицемерие?

290

д-р Радева

преди 2 години

Браво! Това ще е новото лице на ваксинацията с бустерна доза, която започва от обяд.

289

Сравнение

преди 2 години

Цветанов беше заклеймен за 6-те си апартамента ! Помним ! А сега имаме вече министър с 19 апартамента и къщи , като само клозетите в един от тях са 12 !!!! Представяте ли си , сигурно толкова е откраднал , че има 12 г.за и не може да спре да се.е ! Това показва каква "промяна" е дошла ! Да ни е честита новата бедност !

288

Анонимен

преди 2 години

Продавам " Вадачка за павета" ! Вади всякакви, без значение жълти или гранит!Чисто българско изобретение от тел и пружина. Купете!

287

Хе,хе!

преди 2 години

Още не е гласувано новото правителство с участието на вътрешен министър Бойко Рашков и вече започна работа новата цензура - трият се поголовно неуважителни коментари !!!! КРАЙ на демокрацията, другаре ! Ура! Дойде комунизма отново !!!!

286

Анонимен

преди 2 години

Ще го вземат с 19-те имота барабар?

285

нова промяна

преди 2 години

Новото поколение Бойко Рашков зам. министър от 2008 год. ??? Отлагаме промяната за друг път.

284

Случаен минувач

преди 2 години

Киро, като ще я караш така, хайде вземи и за икономически министър Румен Гечев - господин 3 000 лв. за долар. По-младите не го помнят, ама ние го помним! Е тогава наистина ще те замеряме с яйца и домати! А може и с нещо по-твърдо...

283

izh

преди 2 години

Естествено. Без него, и кръгът му, не само, че нямаше да се спечелят изборите, ами нямаше и да ги знае някой. / То комуномутрите винаги ще си намерят кукли на конци срещу дребно заплащане / - абе друг е изразът, ама редакторите стриктно спазват пропагандната политика

282

СамоРашков!!!!

преди 2 години

Герберастията, начело с тиквата се тресе от страх!!!!!!

281

П.К. инк.

преди 2 години

...Тапите от шампанското изхвърчат далеч...Дали и сега не е вдигал телефона на поръчителите???

280

д-р Радева

преди 2 години

Одобрявам! Човека си взима бустерната доза редовно.

279

Случаен минувач

преди 2 години

Управлението на Лаурел и Харди съвсем няма да е комедия. Очертава се още зимните месеци да излизаме пак на протести. И този път ще бъдат по-многобройни.

278

Долу шайката ГЕРБ

преди 2 години

Борисов плаче в Банкя

277

Случаен минувач

преди 2 години

Киро, защо ще оставяш този дърт koмyнягa в правителството бе, той си е вече на пенсионна възраст! Да си се затваря в някой от 19-те си имота и да си смуче направо от дамаджаната! Откъде накъде? Значи БСП отказаха да подкрепят ИТН заради Петър Илиев, а сега за тоя - няма проблеми, така ли? Той си мисли, че сме 1946 година. Бате Гойко хубаво му скръцна със зъби - "Сега да не ти е 1945 година, бе, ей!".

276

Краси

преди 2 години

Преназначаване и на Комитова !!!Задължително !