29

Анонимен

преди 2 години

Браво Радев, браво Нинова - да си върнем България !!!

28

Мдааа

преди 2 години

Нинова министър на държавните предприятия... то Техноинпекса беше държавен.... Вълк да пази стадото...ужас....!

27

ленин

преди 2 години

другари дайте да дадем

26

баба мара

преди 2 години

предвид изб активност от бсп не очакваме нищо от нинова да напусне всички постовеи да се маха министър пък и вице вие се подигравате с хората

25

Анонимен

преди 2 години

Да им пожелаем успех ще е трудна работа за вършене след 12 години ГЕРБ но помним при Орешарски нещата бяха потръгнали

24

Моля

преди 2 години

Правете правителство защото мутрите на Борисов ни унищожават!

23

Анонимен

преди 2 години

БСП ФАЛИРАХА 3 ПЪТИ БЪЛГАРИЯ В ПЪРВИТЕ 15 Г. СЛЕД 1989Г. СХЕМАТА ИМ БЕШЕ: ПРИВАТИЗАЦИЯ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, БАНКОВИ ПИРАМИДИ. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЖАН ВИДЕНОВ СЪЗДАДЕ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ЕДИН Щ. ДОЛАР ДОСТИГНА НИВО ОТ 3 000 ЛЕВА. ТОГАВА ЗАПЛАТАТА НА НАШИТЕ БЕШЕ 5 Щ.Д.,А ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА 3 Щ.Д. СУТРИН БАЩА МИ СТАВАШЕ В 4 Ч. ДА ЧАКА ОПАШКА ЗА ХЛЯБ.НИЩО НЯМАШЕ ЗА ЯДЕНЕ И ХОРАТА ИЗКЛЮЧВАХА ХЛАДИЛНИЦИТЕ.ПАРИТЕ НА НАРОДА СЕ СТОПИХА ЗА 1 НОЩ И ОТ ПАРИ ЗА 1 АПАРТАМЕНТ МОЖЕХА ДА КУПЯТ 1 ТЕЛЕВИЗОР,НО НЯМАШЕ...

22

Анонимен

преди 2 години

Корни май пак ги хвързулна всички и белите якички ще ги последва съдбата на ИТН.

21

Анонимен

преди 2 години

Нинов виж колко малко заблудени българи ти искат отговорност. Ти си дебелокожа и нагла, БКП трябва да ви забранят да съществувате!

20

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов и Тошко африкански обещаха да не управляват с вас. Преди време. Сега вече искат, защото са фурнаджийска лопата.

19

Анонимен

преди 2 години

Разпускайте се БКП, преди да сте фалирали България!

18

Анонимен

преди 2 години

БСП имат само 26 депутата в 47 НС. Нинова може спокойно да ги натовари на една каруца и да ги закара на сянката под едно дърво в родното и село Крушовица. Една шепа хора са, но говорят и се държат като победители на изборите, а се срутиха както никога и от 87 депутата в предишни години изпаднаха до 26 депутата.Тези 26 депутата може да ги закара Нинова в родното и село да оправят покрива на родната и къща понеже къщата пада.Нинова родната си къща не може да оправи, тръгнала с кофата Б-я да оправя

17

тцтцтц

преди 2 години

Дано Господ ни опази от наследниците и внуците на партизаните и деветосептемврийските превратаджии, явно ние не можем сами да се опазим.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе защо слагат за министри все милионери с по 20-30 фирми, да лапат и министерски пари. Ми да сложат примерно един професор по история от СУ, който живее със заплата от 1000 лв. и има повече капацитет от тия. Повече яснота и начини на решаване на актуални проблеми.

15

Дрогаре

преди 2 години

Крали сме, крадем, и па ще крадем...

14

Гласоподавател

преди 2 години

Най-голямото политическо унижение в историята на България. Партиите прецакани от президента и неговото отроче пп, отидоха да се молят за трохички. Продадоха, честа и достойнството на избирателите си за крайчета от баницата. Предатели, изменници. Няма чест и достойнство в политиката. Тиквун има повече самоуважение от тях.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая истинско правителство

12

Анонимен

преди 2 години

Комунистите/социалисти/пак се намърдаха във властта през задния вход.Така е от 9септември1944г.насам когато съветската армия завоевателка ги сложи начело на България.Коренът на злото започва и свършва с тях.

11

Калкан

преди 2 години

БКП загубиха 5 или 6 избора подред, и на всеки следващ бяха с по-малко гласове, но някак си пак се намърдаха във властта. Комунистите са като ***, даже и радиация не го лови.

10

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова трябва да е министър за да разкрие кражбите на ГЕРБ !