57

1

преди 2 години

Ето я,новата зоя космодемянская ,която се хвърли с голи гърди,да пази другаря с каскета.

56

Асан

преди 2 години

Кой тоз ПРБ :)))

55

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Не знам какви нерви има гл. Прокурор , но е ЕГАТИ ПЕРДЕТО !Никой не те иска , всички го гледат с неприязън , а ''той'' си МИШКУВА !?Няма никаква логика , за нормален човек . А госпожата ни убеждава , че всичко си е шест ,... е да ама за ''КОИ'' , всичко е шест ?

54

Даа!

преди 2 години

Продължавайте да ''ВНУШАВАТЕ'' на народа , че всичко е О'КЕЙ , лошото е че на практика се вижда обратното !

53

Л.Иванов

преди 2 години

Не, фокусът не се измества към главния прокурор! Фокусът е главния прокурор!Отдавна трябваше да си оттегли, ако имаше поне малко достойнство! Защо го беше страх да арестува най- големия престъпник за последните 12 години? Или го беше страх от реакцията на мафията? Или го беше страх за собствения си живот?Сега вече е късно! Гешев отдавна няма авторитет на главен прокурор! Вината си е само негова!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 Как да е виновен съдът, като каскетът не повдига обвинения :) Стига трролски лакърдии, момчета, свърши вашата :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Ние пък виждаме Кой не я иска - баце, стройният, трроловете гербави и самият каскет :)

50

сравнение

преди 2 години

Къде е Унгария , къде НЕ сме ние ?

49

Анонимен

преди 2 години

С ГЕШЕВ СИ ОПРАВДАВАТ ТОТАЛНАТА НЕКАДЪРНОСТ, САМО ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦА СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА, НО ЮМРУКА ОБЯВИ ЧЕ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ И ПРОСПЕРИРАМЕ, ОБАЧЕ СМЕ ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА ОТ КОВИД И ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, НО СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТВА Е....

48

''браво�

преди 2 години

В България всичко цъфти и връзва , промени не са необходими ,... според изказването !

47

Анонимен

преди 2 години

Виждаме кой иска за оставката на Гешев. Тези службогонци са получили "необходимите средства" от Прокопиев, Божков и Цветанов и от сутрин до вечер повтарят едно и също - Гешев - оставка!

46

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

И какви са резултатите за гл. Прокурор ?За 1 ГОДИНА , само 3 дела , и то не се знае какви са !

45

Фактите !

преди 2 години

ФАКТ: България е навсички последни места в ЕС !В коя държава , нова членка като България в ЕС , където е имало комунизъм и там , е по-зле от България ...Гледайте ЕВРО-ДИКОВ за Орбан , какви истински успехи е постигнал за държавата си , а не за ''ШАЙКАТА'' на герб в България !

44

До ЬЬЬ

преди 2 години

То хубаво казваш съда, ама да те питам: да си чувал за "регресен иск"? И то извън застраховането. А да знаеш чия работа е да завежда подобни искове, когато държавата и обществото са вътре с малко повече от 5 лв при разни злоупотреби със служебни задължения, разходване на средства от фондовете или бюджета, отказ от събиране на данъци, такси и други, и т.н.? Приятелчето, заради което питам, вика да не придирям повече... Иначе тия с трудещите се от н-ския колектив ги слушаме още от времето на соц-а

43

Анонимен

преди 2 години

Да даааа, вЕрваме на зеления чорап и неговите лакей! Точно, Авропата спира парите, ЩОТО НЯМАЛО отчетност на главния покурор....ХАХАХАХА да даааа! А дали щото НЕ ВИ ВЯРВАТ!!!! Некви нови на приказки големи, а план дупка.....да не говорим какви стари муцуни от 90-те наизкочиха! НИКОЙ В ЕВРОПА няма да си повери парите на бивш червен прокурор и следовател от 90-те с прякор ДАМАДЖАНКОВ! Ако си мислите, че западните сружби нямат информация кой и как си е пиел ракията БОЙКО РАШКОВ през 90-те с мафията.

42

Анонимен

преди 2 години

Връщат го, заради върховенството на закона, а каскетът няма нищо общо с това, наистина - той винаги е бил за споразумение с крадците и делене :)

41

от...

преди 2 години

,...'' Женският пазар'' !Интересуват ни РЕ-ЗУЛ-ТА-ТИ-ТЕ , а ''те'' какви са !

40

Анонимен

преди 2 години

До ЬЬЬ //// И как да го осъди съда, след като обвинението (прокуратурата) не е събрала достатъчно и годни за осъдителна присъда доказателства? Къде от незнание, къде нарочно, че е техен човек или си е платил, доказателства не се събират. И как тогава съд да осъди?

39

Даа!

преди 2 години

Целта е : Да не се пипа Борисов и шайка !Кои ли държавни институции са в шайката още ?

38

Т.е.

преди 2 години

Промяна НЕ трябва да има , ...така ли ?