15

1

преди 2 години

Да полицията го е хванала.Да прокуратурата ще го обвини.И какво от това?Съдията ще вземе рушвета и ще пусне келе шчето.Реформата в правораздаването ще бъде ефективна само ако се намери начин да бъде накаран съда да работи и да съди.Всичко останало е бла-бла.Да се махне относително добре работещия Гешев и да се сложи там наш човек е преместване от единия крачол в другия.Не Гешев, а съда дава присъдите.

14

Анонимен

преди 2 години

Тая малолитражка я пуснете на бай Ставри за коледен подарък! Много ще му се радват! Г..а му ще стане като гаубица!

13

Да

преди 2 години

Напишат ли младежи или фамилия, сещайте се..

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - Да, помним. Едни такива днес още държат банките и са окопали половината власт ...

11

Анонимен

преди 2 години

До Така се култивират 10 - Миля ти се ... още 92-а попупли с агамени навсякъде. Уж много добър народ, уж мил народ, не знак сикво, ааа уууу ... Па се видя, всъщнсот колко ЗЛО има в този народ.

10

Да

преди 2 години

И какво като е задържан? Тук да си 2"***"2 е привилегия. За тях важи демокрацията по български" много прави, никакви задължения".

9

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално! Трябва да има работа за прокурорите, съдиите, следователите, адвокатите...нормално е да се извършват престъпления! От това си печелят хляба гореизброените...

8

Така се култивират

преди 2 години

Мутрите! И бедата не е в законите, а у дома! Ако родителите си тежаха на мястото, нямаше да има такива случаи! Обаче родителите на сегашните тийнове са от чалга поколението на 90те! Когато се стимулираше да си мутра, да се държиш като такъв, или да им подражаваш! После държавата била виновна, закони нямало, Гешев бил виновен! То Тошко африкански е идеален! Шефа му се разхожда с цял автобус мутри и стъклата на джипа потъмнени на 85 процента!

7

Анонимен

преди 2 години

Едно време такива ги вкарваха в народната Милиция и на родителите се даваше бележка за безследно изчезнало лице. Лиленцето се изпращеше в Ловеч или по целесъобразност в най близкото поделение на КЕЧ -Строителни войски където денонощно обслужваше политкоректните малцинства като Червен Фенер а през деня служеше присъда в името на народа строейки мостове тунели и чукайки камънак в мраморн и иваровикови кариери докато задната му точка станеше като буркан и докато му окапят месата.

6

Анонимен

преди 2 години

Дано намерят кой ги е предал и да го очистят...

5

Алекс

преди 2 години

Редно е родителите на *** да платят щетите по автобусите.

4

пушката

преди 2 години

най вероятно е преработена за флоберкови патрони

3

Анонимен

преди 2 години

Името на грубияна от Дунав мост не го обявиха.....

2

Анонимен

преди 2 години

радевюнген

1

Анонимен

преди 2 години

Въздушното оръжие въпреки че е само на регистрационен режим,ако си непълнолетен няма как да го закупиш...та къде е сега голямата въпросителна?