80

Наблюдател

преди 2 години

До Само питам...Прегазено е нарочно защото шофьорът нарочно криена и без малко да се забие в паркирала кола. Престанете да мислите и реагирате като диваци. Каква връзка имат случаите с нахапани хора? Все едно теб да те осъдят защото твой съселянин извършил престъпление.

79

Само питам...

преди 2 години

КЪДЕ е било прегазено това куче? В двора на стопаните си? Докато е дремело пред кучешката си колибка? Или докато е скитало по пътя, по който както всеки знае СЕ ДВИЖАТ КОЛИ... Не оправдавам шофьора, но в случая ***-любителите преиграват с тия "ефективни присъди". Впрочем, някой да ми припомни, има ли ефективни присъди за стопаните на куче, ако то нахапе случаен минувач или дете? Има десетки такива случаи дори смърт и обезобразяване от къчешки ухапвания. Някой стопанин осъден ЕФЕКТИВНО ?

78

Наблюдател

преди 2 години

Наистина се надявах да не е умишлено, но след като видях видето просто не се съмнявам, а и едва ли има в някой въпрос на съмнение, че шофьорът УМИШЛЕНО мина в лявата част на платното, за да удари кучето и беше много по-близко до паркиралата в лявата част кола, че едвам я избегна, докато дясната част си беше абсолютно свободна и нямаше да има конфликтна точка освен ако кучето не беше само се хвърлило под колелата. Разумно е като се видят животни на пътя да се намали скоростта.

77

Анонимен

преди 2 години

В социалистическа България нямаше такова унижение на човека. Заради куче да го вкарат в ареста. Това е държавен тероризъм срещу народа.

76

ДСБ демократ

преди 2 години

По Р. Ралин"Човек за човека е брат.Разбра ли ,бе гад!"Такова е мисленето на кучелюбци, вегани, антиваксъри,протестъри, *** и пр. прогресивни млади недоучили хора.

75

Анонимен

преди 2 години

Типичен сел ски мажага.Направи се на смел. Блъсна кучето и като видя, че може да го отнесе и да лежи зпочна да ЛЪЖЕ като дърта ц иганка.Нито има трактор на улицата, нто заобикаля нещо. Не бил видял. Като не е видял да му вземат книжката. Утре човек няма да види Лъжец. Като блъска кучето дъртия му джип данеби да не подскача, данеби да не усеща на волана удара ?АБСОЛЮТЕН ЛЪ ЖЕЦ

74

Анонимен

преди 2 години

Ама на пешеходна пътека ли го е ударил ?

73

EN4O

преди 2 години

VMESTO KURCHUM TE GO OSVOBODILI IZRODA

72

Съдбата

преди 2 години

Те го освободили, оттук аз го поемам. Тежко му и горко!

71

Да беше

преди 2 години

Сгазил,някоя селска бабичка,нямаше да имаш толкова проблеми,а ти куче!Иде време на касапите,скоро ще бъдат обявени за престъпници!Ще забранят коленето на прасета по Коледа и агънца по Гергьовден!

70

Анонимен

преди 2 години

Тук очевидно се е изсипала цялата кучкарска *** - жалки слабоумни фанатици, много скоро ще си го поучите, всичко си има граници.

69

Fesa

преди 2 години

Некъв бълва коментари на всеки две минути в защита на онзи кучеубиец.Пий си хаповете бе

68

Анонимен

преди 2 години

До НикодимЩо за болен мозък може да пише такива простотии? Заради един пес - заплахи, обиди и клетви!? А от прокуратурата да се самосезират и такива агресивни кучкари в панделата.

67

До 84

преди 2 години

Кучета на улицата не може да се отглеждат - това си го набий в промитото секта закърняло мозъче. Защо нападате така този човек? Защото сте психично болни социопати, подчинили живога си на отглеждането на топка лаещи косми.

66

Анонимен

преди 2 години

Ами 100 камшика за тоя уродд с джипа ,и 150 камшика за кучкаря който го е изоставил. Като си е взел *** да се грижи за него не да го захвърля

65

Анонимен

преди 2 години

Доброволците от Пазарджик, много напомнят на СС отрядите на Хитлер - кой им даде власт на тези фанатиците да колят и бесят?

64

Анонимен

преди 2 години

Кучета на улицата не трябва да съществуват! Това куче можеше на Коледа да се нахвърли и разкъса дете, но на кучкарите да хората не им дреме.

63

ПроСоТо

преди 2 години

кучелюбците хранят "лубимците" си с МРЪВКИ,ОТНЕТИ от телата на други животни,но това НЕ ГИ СМУЩАВА!!!!!!...Което говори за тежка психична ДЕГРАДАЦИЯ на кучелубците..

62

Анонимен

преди 2 години

А кога прокуратура ще разследва секта социопатските кучкарски НПО-та?

61

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /73/..АСЛЪ!.."Хората",включително и кучелюбците,УБИВАТ И ИЗЯЖДАТ МИЛИОНИ животни ВСЕКИ ДЕН,обаче "престъпника" бил тоя с джипа...По-тежка ШИЗОФРЕНИЯ едва ли съществува..