17

Анонимен

преди 2 години

След като прочетох и за "асистент в Нюйоркския университет в Скопие" ми стана ясно, че това е някаква пародия, вземат ни за мезе. Днес.бг е най-долнопробния новинарски сайт в България.

16

Анонимен

преди 2 години

Сега се оказва, че двамата с Петков са учили заедно

15

пияница мистик

преди 2 години

Хора, разберете най-накрая, че Харвард е толкова компрометиран в момента, колкото няма накъде повече. Раздават дипломи по пощата, след завършен дистанционен курс и тест. По компютъра!!! Не по присъствено обучение. Хиляда пъти тук написах, че моята любовница също има диплома от Харвард по този начин. Даже в рамка си я сложила на стената. :)))) Харвард е най-големия смях на света. Американска работа. Плати си дипломата и я изкарай по компютъра от Занзибар. Ние ще ти я пратим по DHL :))))

14

Петърчо

преди 2 години

Е не е точно Харвард а някакъв курс в Черна Гора който по някаква причина партията му го рекламира като все едно е дипломиран на Харвард. Всички негови съпартийци на чело с Заев за които се подготвят сериозни обвинения (след смяната на властта) за още по-сериозни криминални деяния (Спасовски, Шекеринска, Филипче и пр.) си дадоха оставки и се подготвят да избягат докато той още малко удържи фронта. За няколко месеца когато му падне правителството той ще опере пешкира.

13

Гж

преди 2 години

Тия макетата да не видят нещо. Всичко им е или изкопирано или крадено. Какво племе само.

12

Анонимен

преди 2 години

Много Харвардци станаха на Балканите, ще почне да си пречат.....

11

В.

преди 2 години

Е., народът е един, чак и калинките скачат еднакво.

10

123446

преди 2 години

Абе ,братя македонци,погледайте малко българска телевизия,вижте какво става тука с тези "Харвардци",какви ги вършат и си намерете някой свестен.

9

Анонимен

преди 2 години

Има три академични квалификации - бакалавър, магистър и доктор. Другото сериозно нещо са професионалните сертификати, които се изкарват с години. Но не ми говорете за разни спецеализации, курсове и т.н. от по 3 дни, които са нищо повече от една шега. С тях политиците наистина си разкрасяват СВ-то.

8

Е

преди 2 години

Ха кажете сега, че не сме един народ !

7

Анонимен

преди 2 години

Специализирал е при Кирил Петков в СУ филиала на Харвард. Знае и български, но не си признава.

6

Joko

преди 2 години

Много хАрвадлии много нещо се събраа... Все мераклий да управляват... Със сигурност нищо няма да излезе от тази "трънка"...

5

Вьзмутен

преди 2 години

Е може ли да няма поне един от кембридж

4

Анонимен

преди 2 години

НА КИРО СЪУЧЕНИКА! ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ СА СЕДЯЛИ НА ЕДИН ЧИН И ЧЕ СА ГИ ВЕРБУВАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО....

3

Анонимен

преди 2 години

Защо за Ковачевски казват, че е специализирал в Харвард като наш Киро, но за него пишат, че е завършил Харвард ! За даване на неверни сведения не се ли носи отговорност, както и за корупция !?

2

Анонимен

преди 2 години

И на тях им сложиха генерал-губернатор.

1

Иииии

преди 2 години

От балкански полуостров на Харвардски полуостров. Аз сега завършвам онлайн курс от Харвард та си мисля да се кандидатирам за кмен на София или някой друг град.