21

Аз

преди 2 години

Да , а в Казахстан протестират щото им вдигнали газта двойно на 0. 48 стотинки

20

Ами да

преди 2 години

Ами време е притежанието на автомобил да поскъпне, та да намалеят кокошарниците по пътищата. То се не трае, коли по стари от някои ВУЗ-ве се движат и кадят като дизелови локомотиви, техническия преглед 40 лева с две затворени очи, винеката 100 лева (макар, че и 10 не заслужават тия пътища), данъка за стара щайга е 30-40 лева, колкото по-старо, толкоз по-евтино. Никакви субсидии за нов автомобил. И да поскъпни, споко, бъгларина винаги има пари за бензин, цигари и ракия.

19

Анонимен

преди 2 години

Не само петролът, а всичко ще се покачва плавно. Всичко това в заради колосалните количества с нищо необезпечени пари, които се напечатаха и пуснаха в обръщение от Федералния резерв и Европейската централна банка. Тези пари се раздават като Ковид помощи и през 2021 повишиха драстично оборотите на много фирми. Но след като този измамен първоначален ефект за икономически растеж премине, ще последва много неприятна инфлацийка, която ще се точи с години.

18

какво,

преди 2 години

като стане 5лв.бензина!? То и заплатите леко,полеко растат, другите стоки също и докато се усетим ще се събудим "милионери",като при чичко Р.Гечев 96-97ма!

17

СвКирилДетеВаксинтор

преди 2 години

Ваксинирайте и себе си и Децата си, само така ще решим проблемите на Бъдещето! Урсула е помислила за всичко - има опит още от Дядо си, личен приятел на Фюрера!!

16

Кирчо

преди 2 години

поря ги кът риби

15

МетроСексуалноЖендр-

преди 2 години

че от Харвард, мен ми е добре, на чичко Шорош парите никога не секват!

14

Да

преди 2 години

До 14: Браво българин. Това е едно точно и истинско мнение за ситуацията в момента. Възхвалява те човек, служил в казарма, работил в полицията, стрелял с всички видове огнестрелни оръжия, стрелял по престъпници и те по него. В момента сме една смешна нация от женчовци(при всичкото ми уважение към жените - майки и дъщери).

13

Уууу

преди 2 години

Да ще стане и 5 лв. Въпросът е следният :управляващите доста добре виждат и осъзнават с какъв *** народ си имат работа.

12

Samo minavam

преди 2 години

Ако зависеше от мен, бензина, щеше да е 20 лева. Да слезне селянията, от колите.

11

ДемонКрат от Ада

преди 2 години

няма по-опасно животно от побеснели, прегладнели р0бе, затова сме подготвили танковете!

10

дедо Ташунко

преди 2 години

със сигурност ще стигне и 4 лв до края на годината

9

Програмист

преди 2 години

До 11 : Каква революция сънуваш бе, хлапе? Кой ще направи революцията? Депилираното и татуирано поколение дето дори не знае къде се слага пълнителя на автомата ли? Ей така едни "революционери" изядоха няколко шамара от чичко полицай под колоните на МС и хукнаха да плачат на медиите, та чак и парламентарна комисия им направиха. Смех!

8

md

преди 2 години

Да стане и 4 лева. Никой не е казал, че всеки трябва да кара кола.

7

Гео Милев Септември

преди 2 години

Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба в ръцете - не с бляскави шпаги, а с прости тояги, шопи със сопи с пръсти с копрали с търнокопи с вили с брадви с топори с коси С хиляди ножа прободен народ - затъпен унижен по-нищ и от просяк, останал без мозък без нерви - въстана из мрака тревожен на своя живот - и писа със своите кърви: СВОБОДЕН! Глас народен: Глас божи!!

6

до 10 Чичо

преди 2 години

при Народна Революция, тия дето "може да си го позволите" щото по един или друг начин случете народни пари, винаги се разделят с главата си! нека увеличението на всичко да продължи, та да видите и вие най-сетне, що е то разгневен народ от р0бе!!

5

Чичо

преди 2 години

Имаше прогноза, че до 2024 литър бензин ще е 4 лв. Надявам се това да стане, че така поне да намалеят драстчно трошляците (карани от прошляци) по пътя. Да останем само тези, дето сме с премиун коли и можем да си го позволим!

4

л0ш пр0р0к

преди 2 години

като писах, че за Тръмп, ще плачете с Крокодилски сълзи, ми се подигравахте, присмивахте и трихте, но просто базирах прогнозите си на какво беше при Хюсеин Обама, икономически кризи и войни....първите 3 години Тръмп - бяха рай, след това му пуснаха БиоОръжието КОВИД за да го бутнат от власт, щото друг начин нямаше при толкова успешните му първи 3 години от мандата!

3

радомир

преди 2 години

Аз съм изцяло за, нека не само 3лв/л да станат горивата, а направо 10лв/л да станат.Не може всеки търтей да се шляе с трошката си навсякъде, а ти по работа като ти се наложи веднъж в седмицата да няма къде да спреш за час. Явно са много евтини горивата, нека да се увеличи цената за да се оправи положението у нас.

2

И 5 лв да стане

преди 2 години

Пак ще крадеме. С по-голямо удоволствие.