53

Nikoi

преди 2 години

В цяла европа е незаконно взимането на такси от банките. Само в нашата *** държава която претендира че е европейска не и отърва това правило и даже си го узаконява. Мафия и половина.

52

Анонимен

преди 2 години

В Англия всяко теглене от който и да е банкомат е безплатно!

51

Анонимен

преди 2 години

В Испания и предишната и сегашната банка нямат такси за преводи в целия ЕС , пращам си 100евро на българската карта и получавам 195.20лв - картата е без такси и с две безплатни тегления на месец , ако я зареждам от офис на фирмата ти вземат около левче на превод.

50

Бивш банков служител

преди 2 години

Да ви кажа къде отиват парите от таксите --》 в джоба на директори на клонове и висшестоящи над тях. Касиерката взима 700-800 лв. , служител на фронт -900 лв. Да не споменавам, че масово работят хора със завършен 12 клас. Таксите за ел. Банкиране също се вдигат, а то не е безплатно.

49

Анонимен

преди 2 години

Не от началото на 2022, а от средата на декември банките вдигнаха някои такси. Не се притеснявайте! Няма да се минат )))

48

Барни до 58

преди 2 години

Здрасти! Работя на свободна практика. Един превод излиза 1.20 лв. Понеже НАП имат няколко сметки, трябва да платя няколко пъти. Като платя всичко се връзват едни 6 лв. 6 лв х 12 месеца са 72 лв. Като сметнеш и таксата за поддръжка, ще видиш, че плащаш не малко пари. Когато бях в Чехия такса поддръжка нямаше стига всеки месец да правиш разплащания за по 250 крони. Такси за вътрешни преводи в Чехия също не са ми вземали.

47

До 60

преди 2 години

А как точно си зареждаш парите в Револта? Или те се раждат там... за един приятел питам.Никой не споменава, разбира се, че плащането с карта е безплатно, а пос терминали има вече почти навсякъде, а и преводите през всяко електронно банкиране са в пъти по-евтини.Цените са вдигнати изцяло за операции правени на гише в банков салон. Аман от разбирачи и драскачи.

46

Diabolo

преди 2 години

Аз отдавна бойкотирах Бг банките. Правете си revolut и не се занимавайте с бг банки

45

Елон Мъск

преди 2 години

Цивилизованият свят свършва там, където няма плащане с Пейпал

44

МЕНТЕ ИКОНОМИКА

преди 2 години

В ДЪРЖАВАТА МЕНТЕ. Щот вместо да въртят, инвестират и умножават парите на клиентите, на банките им е по-лесно нищо да не правят, а да работят по най-елементарен начин. Да кажеш RIP БГ, ама тя Българията си замина още преди две години. Промени, Прозрачност, IT администриране - все таквиз модерни работи, ама отдолу си седят старите ляйна

43

хоп

преди 2 години

Получавам си пенсията в банка с дебитна карта,пенсията ми е 400лв.За 2 години три пъти ми вдигаха месечните такси тихомълком.Къде повече и за какво.

42

AAA

преди 2 години

добре де как тия неща не са безплатни? не мога да разбера какво става в БГ

41

Inatut

преди 2 години

Айде курнело, къде си. Режи увеличението на таксите за банките. Или за банките няма проблем да вдигат, там сте си дружки, приватизаторни..

40

нина

преди 2 години

ами да бг банките са ниско ниво банки и някой да трябва да покрива лошите кредити давани на близки и бизнесмени от типа на ганчев баневи и други играчи , след влизаме в еу зоната всички тези ше сведат до мин дейност , позлвайте банки в еу или револют за да не плащате безумни такси за бабички за гише който ви дават вашите пари , навсякъде в еу таксите падат или имате до 70-100 безплатни трансакции , затова отлагат влизанвто в еу зоната защото с лоши кредити търпят загуби

39

светнат

преди 2 години

До До 34 ............Последно - Revolut е банка регистрирана в Литва, но оперира във всички държави от ЕС

38

Пиян залян

преди 2 години

Истината е Буркан Банк ! И банките , дето живеят от нашите пари да го ДU хат !

37

Татул

преди 2 години

до 45 Проблема не е в това, че правителството стои и гледа. Проблема е, че ние гледаме. Кучето скача, според тоягата!

36

Татул

преди 2 години

Искам си парите на ръка, и не желая да хрантутя разни обирджии! Достатъчно данъци съм им платил, но алчността няма край!

35

Случаен минувач

преди 2 години

Отвратително е. Най-много страдат хората с дребни спестявания. Успял човекът да спести 6-7 или 10 хиляди лева, да има за черни дни, банката почва бавно да му ги прибира! Лихва - нулева, че дори и отрицателна! А инфлацията си върви! Грабеж!

34

Боян

преди 2 години

Петя Славова, наппавете едно журналистическо проучване за тези такси в Германия, Франция, Полша и Чехия, примерно. Да не говорим, че има банки, които оперират у нас и на някои от тези пазари и можете директно да ги сравните.