10

Анонимен

преди 2 години

Май на дъртожа Раева и отказаха и тя не може да го преживее. Затова и препоръчват психотерапия, Да свиква. Всичко си има край на тоя свят.

9

Дора

преди 2 години

"Самото присъствие с шапка в залата показва едно отношение" - според етикета дамите остават с шапка в залата, няма нищо укоримо в това. Има нужда от препрочитане на книжки като "Кавалер и дама или как да се държим в обществото".

8

До 5

преди 2 години

Еми кранчета некви щял да спира,чвека. Чети!!!

7

защо

преди 2 години

Министре, министре, Как пък от цяло министерство, никой не ти поддказа, че по официален етикет дамите шапки не свалят. Никъде!!

6

А

преди 2 години

До Анонимен2 Като те интересува, защо не попита онзи, от който си го чул в автобуса? Той вероятно е запознат най-добре. Само да не излезе, че го е чул от една жена на женския пазар!

5

Morski

преди 2 години

Ти си ... с ЕДНО ГОЛЯМО ЕГО ,а гелосаната ти глава го потвърждава! Аман от нарцисисти в ТОЯ кабинет,че и прецедента им такъв( защото той не е моя Президент- само около 1 млн гласували за него )!

4

докога

преди 2 години

Такива като Раева и Сираков ще ни определят живота и ще харчат нашите пари?

3

Анонимен

преди 2 години

И този се прави на голям тарикат. Хем обяснява колко е бил възпитан и говорел на Вие на всички,хем съвсем нарочно и иронично обяснява как Раева трябвало да ходи на психиатър. Това не е толкова възпитано.

2

Анонимен

преди 2 години

В автобуса чух, че маман райева имала цял етаж с гимнастички в дубайски хотел. Дали е вярно?

1

Анонимен

преди 2 години

Браво на министъра!