265

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ИМ СВИ ЗНАМЕНАТА НА ЕСЕС ОВЦЕТЕ. ОЩЕ МАЛКО ДА ИМ ЗАТЕГНЕ ВЪЗЕЛА И НЯМА И ДА РЕВАТ. ИДЕ ЗИМА. КАКТО И ХОХЛИТЕ ВЪВ КРИМ ТАКА И ЕСЕС ОВЦЕТЕ ЩЕ ГИ ИЗМЪКВА ГОЛИ ОТ ЛЕГЛАТА.

264

Анонимен

преди 2 години

До Хм Всъщност точно същото, което западноевропейците са правели в колониите си, същото руснаците са правели в колониите си в Азия. С тая разлика, че не са карали роби от Африка.

263

А

преди 2 години

***...кин като има голями топки да отиде да си върне Аляска!

262

джо

преди 2 години

Положението никак не е розово, западните политици за сетен път доказаха , че са глухи. Те не се интересуват от положението в което е изпаднала Украйна. Единствено целят тази територия за техен протекторат.

261

Анонимен

преди 2 години

Престори се на безумен, без да губиш разума си. Обсади Уец за да спвсиш Джао. Китайски стратегеми. Спокойно чакай изтощения враг. Квакането на уенди и Столтенберг е далеч от победен химн.

260

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са предатели.

259

Анонимен

преди 2 години

До В Колко копейки взе за да се правиш на ромката хвалеща русия и ***?

258

Диана

преди 2 години

До В Шовинизмът ти няма да ти помогне да видиш истината - за теб,явно, както и за повечето руснаци,всички руснаци сте велики, камо ли Путин!Това е истинска трагедия за вас-смешно е да приравняваш своята посредственост,дори понякога първобитна първичност към великите хора само защото по някаква случайност живеете в една и съща страна..Путин никога не е побеждавал и не може да победи и тук защото това не е битка!Путин знае само да създава проблеми с неразбирането си и неадекватното си поведение

257

В

преди 2 години

Путин ще успее, защото в момента по-силен и по-мъдр политик от него няма в целия свят. Да не говорим за това че си има стоманени топки и нерви). Европейски и американски политици имат само меки дупета ) и от страх не знаят как да действат. Информационни плашилки за ужааааасни) санкции са смешни. Досега всички тези европейски и американски санкции само направили Русия по-силна и със всяка поредна санкция те си стрелят по краката си). Така и да продължават) . И успех на Путин!

256

Диана

преди 2 години

До Хм - продължение от 315. Та, мисълта ми е, че времената са други и актьорите са други - американците също са други! Не отричам, че държат на интересите си и това е нормално, но за роби не може да се говори - зависи си от законите! Аз работех в една германска фирма в България, която ни плащаше 10 пъти по-ниски заплати за една и съща работа от заплатите на работниците си в Германия - такива бяха законите на държавата ни! Значи ли това, че сме били роби?..Все пак имахме работа..

255

Диана

преди 2 години

До Хм Според мен, това никога не се е случвало - американците са си имали работа с много по-ниско развити общества от руското. Руснаците са прецедент защото там живеят както велики хора, така и много примитивни хора..Лошо е, че Путин не само не е политик, но не е и един от великите руснаци..Отмъстителността му не е признак на широката руска душа,с която са известни руснаците, а точно обратно - говори за дребна, дребнава душица,готова да загуби голямото за да спечели нещо дребно и незначително

254

Хм

преди 2 години

До Диана---Това което Вие предлагате вече е ставало по целия свят.Западняците са предлагали помощта си на по-слабо "цивилизованите" от тях. От начало са ги правели роби а после колонии за експлоатация. Руснаците колкото и да не са "цивилизовани" са наясно с това.

253

Диана

преди 2 години

До Хм Всеки може да си мечтае каквото си иска, това не означава нищо..Събитията се случват не от мечтатели, а от политиците там..Обективно погледнато, западът може да постигне мечтите си само "с добро", не с война. Така мисля, защото в Русия има много места, до които изобщо не е стигнала цивилизацията и е повече от ясно, че руснаците имат нужда от помощ, взаимноизгодно сътрудничество и тук е мястото на Запада, но това няма как да се случи докато Русия се чувства заплашена, застрашена..

252

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 2 години

Слава на Велика Русия!Слава на непобедимата армия на Руската федерация и на Шойго !Да живеят Путин,Лавров и Шойго !Господ здраве да им дава и да ги дари с дълги години живот,за да дри щят световните терористи (ФАЩ и Ингилизия) от яд и от злоба и за да живеят в мир внуците и правнуците ни!Амин!

251

ВънСатаНАТОотДомаНи

преди 2 години

Каквото и да драскате срещу Русия ,за да впечатлите световните терористи ,истината се съдържа в следната сентенция:"Там,където Краварят(ФАЩ) на се ре - не се чисти,не се пере." Примери бол,а най-пресните лай на са в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Косово.Да не забравяме лай.ната в Корея, Виетнам.Да продължавам ли !?

250

Хм

преди 2 години

Под прикритието на проблемите с Украйна Западния свят мечтае да се сбие с Русия.Да свали Путин и привържениците му от власт.Да сложи начело платени верни марионетки и да започне експлоатация на природните богатства на Русия и 160 милионнота им евтина рабатна ръка.При Елцин това почти беше станало но Путин го прекрати.Каквото и да ти говорят Западняците да знаеш че става дума за пари. Те започват войните за пари и богатства.

249

334

преди 2 години

Това човече се изживява като новия Сталин. Не случайно той е неговият идол.

248

Диана

преди 2 години

Според мен, разковничето за решението на проблема тук е Украйна. Украйна трябва да осъзнае,че отказът й да реши проблемите си с Русия,заставайки в сянката на НАТО, само усложнява ситуацията там.Именно към Украйна трябва да се насочат световните усилия за решението на проблемите там,не към Русия..Украйна трябва да се срещне с Русия и да постигне споразумение по всички спорни въпроси между двете страни!Проблемът е,че Украйна не е права към руснаците и знае,че трябва да отстъпи пред исканията им

247

Диана

преди 2 години

Не мисля, че Русия се впечатлява от някакви санкции към нея - тя е била напълно изолирана 70г. и смята, че това не е "болка за умиралка"..Фактът, че тя все още настоява на невъзможните си изисквания към Запада говори може би твърде ясно за желанието й за реванш по отношение на отнасянето към нея като към не една от водещите световни сили - руснаците приеха, че не са "първи", което не значи, че не са едни от "първите" обаче, и не може те да се унижават така..Руснаците са отмъстителни, жалко!

246

Господин

преди 2 години

"Бившите" слуги на КГБ са настоящите слуги на ЦРУ. Е как да потръгне нещо.