275

Анти-Монархист

преди 2 години

Да бяхме ги изпратили навремето както РомановиСега нямаше да плямпаа.

274

Озирис

преди 2 години

Дойде за 800 дни си оправи горите ,които не са и неговите, и сега вече може да почиваш...

273

Вилиян

преди 2 години

За 800 дни се оправи Царя. За 800 дни държавата бе ограбена и СЕ РОДИХА ОЛИГАРСИТЕ И КРЪГОВЕ ПОД КРИЛОТО НА ЦАРЯ. Сега им сърбаме попарата,която е вече без Сирене и се дъвчат по между си. Кой Кой ще оцелее е въпрос на време. Да сме живи и здрави и много щастливи след тяхната кончина. 800 дни ЩЕ почакаме!

272

Благодаря

преди 2 години

Моля ви стига сте ни занимавали с тези измислени цар чета, па и фото сте турнали да ни плаши децата.

271

Ще ти помогнем

преди 2 години

Да починеш в мир.

270

За тебе винаги

преди 2 години

*** спокойно. Ние те подкрепяме напълно. Ще направим всичко възможно никой да не ти пречи !

269

Анонимен

преди 2 години

Някакси, гледайки снимката някакво , нека погрешно мнение/усещане/твърдение да е, но до колкото е известно хемероид нормално отзаТник расте, а тука, секаш от хемероидаСимоДървояда е израстнал като следствие от in-RектаLно-Pолипно забременяване е бил закачен в каверната на некойзаТник.

268

къде бяха НАТО и БПЦ

преди 2 години

да го коронясат ами го харизаха на СССР?

267

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест , достойнство, респект, уважение и адмирации, господин Сакскобурготски ! Най-ярката личност в новата ни история, малко истински и добри хора като него останаха ! Бъдете здрав и благословен , господин Сакскобурготски ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

266

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какъв бог бе? Ти мъж ли си или османо-еврео-егоптянин? Няма никакъв бог , а Майка Природа! Бръщолевник жалък!

265

Изтормозихме те

преди 2 години

12 години твоя бодигард тормози България бе Царю. Голема ти е мъка да си ортак с Мафията а Илия Павлов познаваш ли?

264

Един българин.

преди 2 години

Бе не знам, ама Ванга ли беше казала за него че нито ще е Цар - нито ще е царствен? Дойде тука да си прибере имотите, да изпосече горите в тях, да предяви претенции за не помня кой връх чак и понеже и потеклото му не е българско - няма как да разбере казуса от нашата гледна точка.

263

Анонимен

преди 2 години

"Колкото до историята и всичко... Бог знае, че аз, като цар, говоря с едно известно право и опит, защото съм запознат много добре с нашата история", коментира Сакскобургготски" "като цар "чакай , чакай, нали се отказа от титлата за да стане премиер , за какъв цар се мисли?? А й преди това на какво е бил цар той , че баща му и дядо му които не са с нищо в тях българско .

262

БедниВредниКрадливи

преди 2 години

Цар Дървояд? Самоковската гора бе изсечена до дъно и надялкана на клечки за зъби. Наврете му една пачка клечки в заТника на тва лиготашакно същество. И баща му беше пезевенк. За да отмъсти за хижа Ловна той нерачи да помилва Никола Вапцаров. Тия бяха, са и ще бъдат винаги вредни защото са некадърни и бедни и нищо немогат да създадът- за това крадът.

261

При Царя 7милиона

преди 2 години

Преди 75 г. Бехте 7 милиона при царя. Тошо въ остави 8 милиона преди 35г. Сеги след 35 г съ върнахте на 6милиона и 600хиляди. Вия като народ умирате бързо беее. След още 35 гофин шъ сте 4 милиона с ***, турци, помаци, ***, ***, ***, ДЕМОнКРАЦИ

260

ХА ХА ХА

преди 2 години

Този фалшификат от къде изпълзя?

259

Дедо Питащия

преди 2 години

Къде изчезнаха " царските" под...логи от мрежите бе?? Т.н. " монархисти" от НДСВ,да защитят своя патрон- мадридския комарджия??

258

Паметлив дедо

преди 2 години

Тоя мадридски комарджия от Кобурговата династия,довела България до две национални катастрофи не е никакъв " цар"!! Първо: Никога не е КОРОНЯСВАН за цар!! Второ: "Цар", заклева се в РЕПУБЛИКАНСКА Конституция!!!Трето: Имотите са собственост на българската държава,отдадени за ползване на " царското семейство"!! Щото стопанисването на държавен имот,не означава,че си негов собственик!! Дедото на Симеон- "цар" Фердинанд е дошъл в България с един дървен фронтови куфар от виенските кръчми!!

257

Вергина

преди 2 години

Почина първородният му син, но драмата е по имотите. Може и да са го тормозели, не знам. Но да изгубиш дете и да се оплакваш по медиите за имане, не знам...

256

Анонимен

преди 2 години

,, Аз като цар". На какво е цар, този гос'ин?