275

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...молиш са да умрат тия ли?..Гуд!..Но помогни им !..Дай им пример как да го направят!..ЛИЧЕН пример!

274

ПроСоТо

преди 2 години

До Само питам...Само отговарям :..НЕ !..Категорично !...Но когато става въпрос за НАЗНАЧЕН, при това ОТ МАФИЯТА,а НЕ "законно избран" СЛУГА,вживяващ се като "Главен прокуратор",тогава НЯМА нито нормален,нито ненормален "политик" да подкрепи това НАЗНАЧЕНИЕ!..Защо не спрете най-после да издавате предсмъртните си стонове?!

273

ПРОМЯНАТА - РАДЕВ..

преди 2 години

И ГОРНА ОРЯХОВИЦА СПИРА ТОКА НА ГРАДСКОТО ОСВЕТЛЕНИЕ...... МРАК.. ГЛАД.. БОЛЕСТИ... СМЪРТ.....

272

иво папазов

преди 2 години

нагло същество си потьо...трябва камъни да чукаш за комат хляб

271

До Трола

преди 2 години

Алкохоликът "комунисти не "чегърта"!

270

Анонимен

преди 2 години

Схемата Борисов продължава . Те тва е промяната продължава . Задлъжняването е схемата герб ЕС от последните 12 години . Просто няма да има промяна .

269

СХЕМАТА Е ЯСНА..

преди 2 години

РАДЕВ НИ НАТРЕСЕ... 5О ООО ООО ООО (МЛРД) ЛВ ДЪЛГ...... НАПРАВИ НИ ПО-БЕДНИ... ПО - ЗЛОБНИ......

268

пияница мистик

преди 2 години

Само Булгаропитекус Балканикус може да настъпи 3 пъти една и съща мотика и да не си научи урока, че го блъска по празната кратуна - Първият път при комуниста Луканов, втория - при комуниста Жан Виденов и сега третия път, при комуниста Фигурант :))) Който има валута и крипто като мен ще си живее живота без промяна, дано само измрат колкото може повече комунисти и пенсионери от Ковид и глад, който ще дойде на 100% :))))))))))))

267

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Не си хаби думите. Хора, които вярват на изфабрикувани доказателства, си заслужават съдбата.

266

Реалист

преди 2 години

Първо, дълговете на Борисов, са изплащане на... два реактора /1,2милиарда/, Мариците/1,3 милиарда/, едно КТБ/над 4мулиарда/, и отделно им остави във фискалния резерв нас 10 милиарда! Но изглежда да си щатен *** има изисквания... Първо, да си примитивен; второ, да правиш другите на по-тАпи от себе си; трето...да лъжеш до последно! Само лъжата се котира! Единственият лукс ,който можеш да си позволиш, е ...сам да си вярваш в лъжите които редиш/но не е задължително/!

265

Анонимен

преди 2 години

Кауновите *** не четат статията. За тях е достатъчно да видят снимка на Борисов и да започнат да вият срещу нея. Същинска глутница.

264

Анонимен

преди 2 години

Тиква нагла твоите дългове ние и още наред поколения ще има да плащат които си натрупал имай малкото срам да се показваш и да плещиш глупостите си но човек като теб колко си "човек" не знам няма и капка достойнство нито чест

263

Анонимен

преди 2 години

Борисов защо още не е в затвора?!

262

ПОМОООЩ...!!

преди 2 години

РАДЕВ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВСЕКИДНЕВНО НИ ОГРАБВАТ С НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО.... ЗАРАДИ ВАЛУТНИЯ БОРД - НЕ МОГАТ ДА ГРАБЯТ ДИРЕКТНО ОТ БАНКИТЕ И ДА ГИ ФАЛИРАТ-СЕГА НИ ОГРАБВАТ ДИРЕКТНО ЧРЕЗ НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО..... О С Т А В К ААААА....!!!

261

МИНАВАЩ

преди 2 години

КАТО ПРОЧЕТОХ В ЕДИН ПОСТ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОШЛО СЛЕД ИЗБОРИ ЛЕКИЧКО СЕ РАЗСМЯХ -ХЕЙ ЮРДЕЧКИ С 20%ГЛАСУВАЛИТОВА ЛИ ВИ Е РЕЗОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!ААААААА?

260

схематае

преди 2 години

човека взе парите ..

259

Анонимен

преди 2 години

След най-добрият полицай и най-добрият футболист, този стана най-добрият финансист! Защо се стигна дотам, че еднокнижният постоянно да ни дава акъл? Защото единственото вярно нещо, което този е изричал е, че материала ни е лош!

258

Нещастници

преди 2 години

Борисов не бил "държавник", нямал образование за това ? Да го начу'кам на опорките ви! Най-доброто определение на Кокорчо, е от неговия бивш съдружник ..."Измамник, но интелигнтен измамник"! На Радев силата му е в коремните и лицевите опори, а за Кирчо, силата му е да лъже с разтеглена усмивка на уста, и да ви гледа без да мига като лъже!

257

Хаха

преди 2 години

Много от коментиращите тук, само чуят името Борисов и почват да се упражняват и остроумничат. Даже не четат или не се замислят вурху думите. Истината е че казват нещата 1 към 1.

256

УШАТИ ЧЕНГЕТА

преди 2 години

ПРЕВЗЕХА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ И ОГРАБВАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА С НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО..... КОЙ ОБИЧА ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ, ДОНОСНИЦИТЕ, КЛЕВЕТНИЦИТЕ, АГЕНТИТЕ..??