277

Учуден

преди 2 години

Гледах по Панорама Лорер,на Кирето дружката?!Пълен въздух под налягане!Големите пари щели да са за инфраструктурни обекти,понеже нищо не се било направило през последните 10 години?????Аве тез всичките ли са на хапчета или нас ни вземат за някакви?!Нищо не се направило,а отворихте усти като хипопотами да оплювате Хемус,Европа и всичко останало?!Имаше едни 500 милиона за довършването на Хемус,взехте че ги откраднахте и заявихте,че тя не е ПРИОРИТЕТ?!А сега изведнъж ще я строите и още 500милиона??

276

Някой си

преди 2 години

Ще има избори до като е време.

275

пияница мистик

преди 2 години

Мента, какво стана с "първият приоритет", "вторият приоритет" и "третият приоритет"? :))))))))))))))))))

274

Реалист

преди 2 години

Кире, скоро ще ти бият шута! Пълна неадекватност със случващото се в държавата! Слушкал, и навсякъде назначавал "свои"хора, но щом те усетят че вече не си им необходим, и главата ти ще отиде на дръвника! Ще те изхвърлят като използван презерватив, и прекараният ще бъде ...целокупният българин! Дори и това ,което си краднал ,и него ще ти треснат! Комунистите успяват да се разправят със тези, които не им вършат вече работа!

273

Анонимен

преди 2 години

Киро, втори ден те няма в Грайндъра, жена ти ли нещо, що ли?

272

Буден на макс

преди 2 години

Аз съм Живко от Варна ! Много ви моля уредете ми живота за да ми е добре и на мен ! Аз съм човек но с чувства !Не вярвайте на хора , които говорят против мен, те само ви настройват против мен, защото искат България да е поробена завинаги, те са антихристи и всъщност мразят всичко българско от дъното на душите си, но не им личи !Моля ви помогнете ми !

271

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

КИКО Е НАЩА ГОРДОСТ! ОТ МАЛЪК ТАКА СИ ЛЪЖЕ, АМА КАК САМО ВЗЕ ХЛЯБА НА Г-ЖА ЛЪЖА? СЕГА ТЯ МУ Е ВИЦЕ! ИМАЛО И ПО ДОБРИ ОТ НЕЯ? С КОНКУРС ДА ГИ БЯХА СЪБИРАЛИ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, НЯМАШЕ ДА ГИ ПОДБЕРАТ ПО-ДОБРИ! ТАКА И ОБЕЩАХА - НАЙ ДОБРИТЕ ОТ ВСЯКА ОТ 4 ПАРТИИ!!! И... НИЩО НЕ ВЪРВИ?

270

Пешко

преди 2 години

Чакаме с нетърпение новите цени на тока за бита,че да излезем на улицата и да Ви издухаме!

269

Анонимен

преди 2 години

Най-стегнат изглежда Янев. Той пък е навъсен и има тъмни кръгове, което говори за лош сън, скърцане със зъби и гузна съвест и двойни игри. Също като Копейкин. Наистина няма кой да ни е премиер.

268

Анонимен

преди 2 години

Абе този гримира ли се? Има вид на кокона, която не се показва пред публика преди да е минала през личния си гримьор. А пък кокорчо има проблеми с щитовидната жлеза, което ще рече и психически. Боко пък подут като балон. Не е просто затлъстяване, а си е направо задръжка на течности. Няма ли да се намери поне един здрав, на прилична възраст, разумен човек да застане начело на тази злощастна, изстрадала държава?

267

Анонимен

преди 2 години

Колко па газ му трябва на човек? Като в есето на Сен-Антон Кристиян Чехов.

266

Браво Кирил

преди 2 години

Няма да има руска газ - няма вече регулатор, няма българгаз

265

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ прави ток за 2 лв и го продава за 600лв

264

Анонимен

преди 2 години

Радев, прибери си недоразуменията!ТЕЗИ СА МНОГО, АМА МНОГО НЕКАДЪРНИ! ПО-НЕКАДЪРНИ И ОТ ТЕБ

263

Харесвам Кирил

преди 2 години

Бях информиран, че има много сериозни причини за смяната на ръководството на Булгаргаз изборът на доставчици, как част от търговските сделки са били направени, изглежда, че са се случвали на база неправилни или грешни решения, но резултатът е един и същ - имаме по-високи цени на газа, отколкото трябва да имаме. Не може да се събуждаме на 1 януари и КЕВР да каза, че цените на газа трябва да се качат с още 30%

262

Анонимен

преди 2 години

Кире, стани нелегален! СКОРО ЩЕ СПРЕМ ДА ВИ АНАЛИЗИРАМЕ!ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ВИ АГОНИЗИРАМЕ!

261

Да

преди 2 години

Гласувах за Кирил за да увеличи цената на тока и храните

260

Анонимен

преди 2 години

Законно ли е сменил регулатора- ДА, тогаво що мучите

259

Анонимен

преди 2 години

Човек с гъста коса значи че няма активни неуроелектрически импулси в мозъчната си ***

258

Харесвам Кирил

преди 2 години

На който не му изнася да плаща на пазарни цени да ходи в Русия, там всичко е измисленно. За първи път усещам че сме в ЕС и НАТО! И е крайно време СДС да преминат към ПП!