20

Анонимен

преди 2 години

Някой хора си мислят, че купувайки кибритена кутийка ново строителство в Младост 4 все едно са купили Бъкингамския дворец с все кралицата. Мислят си, че след 100 години стойността (не цената) на кибритената кутийка в младост 4 ще е много по-висока от днешната. Ехх мечтите са безплатни, но кредитите не са.

19

Анонимен

преди 2 години

Преди един ден имаше среща на Европейската банка,и след големия натиск,над бабето Лагард,което до оня ден повтаряше,че няма да вдигат лихвите по кредитите,с половин уста призна че повече не обещава нищо за 2022 година.Пазарите калкулират ръст в лихвите след Март за Еврозоната.

18

Анонимен

преди 2 години

Купувайте, купувайте. Телекомите не можаха да ви изчакат 2 години без да ви вдигнат таксите, нали не мислите, че банките ще го сторят 30 години? Такива лихвички ще ви нашият, че и 3-та работа няма да ви помогне.

17

До Кандидат кмет

преди 2 години

И как си обясняваш продажна цена 400 хил евро, наемна цена 1000евро/месец? Че аз 33 години мога да живея в това жилище, без да броя 800 хил. днес и да изплатя над милион на банката в следващите 30 години. А каква ще е стойността на този блок ново строителство след 30 години?

16

Анонимен

преди 2 години

Цените са изкуствено завишени, защото с продажбата на малко жилища искат да си избият загубите на тези, които стоят празни от години... Хората с парите отдавна си купиха жилища.

15

Кандидат кмет

преди 2 години

Влезем,ли в Шенген ще си купите апартамент на кукуво лято.300000 евро ще е тристаен 200000 двустаен 100000 боксониера.Наемите може и да са ниски,но възможност за покупка йок.София ще се промени много.

14

До 10

преди 2 години

Аз смятам възвращаемостта. Сметни един апартамент на българското черноморие. 3 месеца сезон, 12 месеца разходи. Сметни го и на о.Бали при 12 месеца сезон. Там в момента е пусто, заради ограниченията, цените са надолу и е идеален момент за покупка.

13

Анонимен

преди 2 години

5 0000 обяви за продажба на апартаменти в София........ Що така, а? Май няма голямо търсене?

12

Строител

преди 2 години

Кашкавала гони 25 сиренето 17,луканката 40 нормално е и апартаментите да са с високи цени.Хората копуват ,ако не копуваха нямаше и да строим и то още на зелено са изпродадени.2000 евро за София в края на годината на шпакловка и замазка.

11

до Реалестеит

преди 2 години

Споко "умнико"! Крушите сами падат, като презреят...

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Точно пък в Бали купуваш, но на британския принцип - лизинг за определен брой години - от 10 до 900. Земя на Бали не се продава, хеле пък на чужденци.

9

Анонимен

преди 2 години

Банките раздават мангиз на поразия инфлацията расте има търсене няма производство всичко е внос тухли желязо цимент

8

Реалестеит.

преди 2 години

Нали щяха да падат цените.Гладна кокошка просо сънува.В най голямата криза продължават нагоре и напред.Копувайте, защото утре и кокошарник няма да можете да си позволите.

7

Анонимен

преди 2 години

Гледах вчера в Исток, Изгрев, вече е нормално многостаен апартамент да струва над милион евро! Гледах и на остров Бали, за 300-400 хиляди долара каква вила с 5 спални и басейн може да си купи човек. До плажа.

6

Анонимен

преди 2 години

Вчера минах случайно покрай две сравнително нови кооперации на 4 етажа. (близнаци) Мисля, че са от 3 или 4 години направени. Едната беше празна нацяло, а другата с 4 заети апартамента.... В Стара Загора е пълно с такива.

5

До 2

преди 2 години

А кой ще ги купи в условия на демографска катастрофа? За 10 години населението в България е намаляло повече отколкото населението в Ирак, Сирия, Афганистан в процентно изражение. Кой ще ги купи и защо му е да ги купи, като над 90% от хората в България живеят в собствено жилище? При 25% празни жилища в София и 35% в провинцията?За инвестиция? За да могат да ги пуснат под наем за 3% годишна доходност и 7% инфлация?

4

Анонимен

преди 2 години

Надува се все повече... Ха-ха-ха.

3

дърт

преди 2 години

А в същото време 30% от жилищата стоят празни, да не говорим за офисите.

2

Анонимен

преди 2 години

А кой ще ги купи в условия на инфлация?

1

Анонимен

преди 2 години

в София трябва да изсекат всички дървета и да направят още блокове нека се задушите *** софиянци