16

Анонимен

преди 2 години

Идва революцията братя! Ще се лее кръв и ще се търкалят глави на лошите! А после хляба ще е по левче, даже и по 70 стотинки!!!

15

Анонимен

преди 2 години

НИТРАТИТЕ СА СКЪПИ

14

5 еврака

преди 2 години

Не 5 лева, а 5 евро така е като си сменим лева с евро така че бъде. Средна пенсийка 150 евро равняващо се на 30 броя краставици. Мизерията още по-голяма идва и настъпва в България.

13

до 21

преди 2 години

не мислех да ти отговорям, но ще го направя! Напротив това не е критерии - каквп ще лажеш за млечните продукти(кашкавал. мляко, масло,) а месотото??? 250 грама масло е 1.59 евро в Алкампо, литър прясно мляко без лактоза 78 цента, бонфиле 5.85 кг, сьомга 9.60/кг тн. И за това ли е виновно времето??? Не бъди злобен като голяма част от сънародниците ни!! А да тук минималната заплата е 1126 евро на месец не 330 и сега направи накрая една проста сметка. Жив и здрав!

12

Анонимен

преди 2 години

Цените в България са спекулативно надути, не купувайте.

11

Анонимен

преди 2 години

До испанеца. А какви са средните годишни темпера в испания и България? Нормално е в Испания да са по евтини зеленчуците през зимата защото там е по топло.

10

От Испания

преди 2 години

тук краставиците са 1.49 евро за кг, кашкавал от Галисия(от най-доброто краве мляко) 11 евро, и така нататък няма смисъл да продължавам. България не е държава, а клозет, а вас ви облъчват колко по-евтино било от Европа да ама не роби 330 евро минималма заплата и 550 средна с цени масово с 25%по - високи от тези в Европа! Никога няма да има оправия

9

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да не ги купуваме на ненормално надута цена.

8

баба мара

преди 2 години

решението е да не купуваме ще изчакаме сезона на зеленчуците и тогава щеконсумираме сега банани и св месо от запада на моите години

7

Анонимен

преди 2 години

Междувременно водата в краставицата е почти "магическа" - превъзходно структурирана чиста течност, която подновява въздействието на всички органи и системи, "изправяйки" работата си по здравословен начин. Японският изследовател Емото Масару пише за специалните свойства на структурираната вода, известният американски диетолог Пол Браг препоръчва използването му само за да утоли жаждата си. Той каза на света, че сокът от краставица перфектно се разделя и премахва отровните натрупвания от тялото.

6

Анонимен

преди 2 години

ЕДНО ВРЕМЕ ГИ МАЖЕХ С ВАЗЕЛИН СИ ГИ ТИКАХ В АНАДОЛА.

5

Бay

преди 2 години

еми, да....

4

Боко

преди 2 години

Така е. Антиваксъри, ЕС, Нато, Бай уйден в комбинация със фейсбук и чалга. Нормално стечение на обстоятелствата. И кривите носове прецакаха всички. Ближете им още. А урсула раздаде 1,2 млрд от ЕС парите за да почва Украйна геноцида. И сега не и се чува гласа. Нито на макарона

3

Анонимен

преди 2 години

Краставици в България 3 евро, а в Германия 1.35 евро, а в Англия 0,42 р

2

Борислав Пенчев

преди 2 години

краставиците растат през лятото

1

Анонимен

преди 2 години

Едно време нямаше краставици и домати макар и пластмасови през зимата. Май хората се разглезиха.