35

Кръстьо

преди 2 години

Щом го чакат - ще дойде

34

ами сега

преди 2 години

Нас червеното знаме затри ни.

33

Нане

преди 2 години

Спекулантите на стадиона и куршум в тила... Така се овладява спекулата...)))

32

ЛеФчета

преди 2 години

Ами свалете валутния борд и замразете цените за определен период. Очевидно, че инфлацията се генерира от еврозоната и икономическата криза си беше нарисувана още преди две години, при началото на глобалната биологична война срещу заблудените офце. Естествено тиквеното правителство не направи нищо, освен идиотския си пропаганден ЩАБ. Трябва да се действа, защото и Гергьовден наближава.

31

Анонимен

преди 2 години

По младите не знаеха как е комунисти да управляват, е сега ще научат и ще знаят.

30

Анонимен

преди 2 години

Нищо страшно няма. Не ставам в 5 часа за да се наредя на опашка за хляб и 2 кисели млека. И жена ми не е до мен за още 1 хляб и 2 кисели. За по-сигурно се правехме, че не се познаваме. Така беше в края на 1996 г. и началото на 1997 г. при Виденовата зима. Две малки деца в къщи спяха, а баба им ги наглеждаше докато висяхме на опашките. Има инфлация, но не е 600% и няма курс 3000 лева за един долар. Инфлация има, но не е такава, че да се шашкаме.

29

О, божке

преди 2 години

За сегашните некаддърници войната им дойде дюшеш. Една година се оправдаваха с Бойко. Сега войната пречи. Все нещо им пречи. То така дайте и ние да се наредим да поуправляваме? Все с нещо ще се оправдаем, че не върви. Междувремнно, преди 4-5 години заплатите бяха същите, а цените наполовина. Сетете се защо живеем по-зле, и все по-зле става. Смениха КЕВР, смениха Булгаргаз, а цените само нагоре и то с по 30-40%. Промяна едон път..

28

Анонимен

преди 2 години

Ревете още Украйна, Украйна. После търсете Украйна да дойде да ви плаща сметките и да ви купува храна. Че държавата се погрижи за чужди но за собствените се не може

27

пияница мистик

преди 2 години

До Евроатлантик === Така е :))) И сега такива като теб ще им плащат безплатния курорт на украинците. Защото ако 2014 психопата Джуджан не беше решил, че трябва да заграби Крим, че му трябват и Донбас и Луганск заради въглищата и си беше седял мирно и тихо в Кремле, сега война нямаше да има, нямаше да има и бежанци. Ама за вас дрогарете логиката е много сложен и труден процес :)))

26

До 28

преди 2 години

Какво са ти виновни украинците, че у нас 80% от населението са ***. Сами си избрахме канадския измамник, чалгарите и марионетките от Буджака.

25

Анонимен

преди 2 години

Добре де, всеки ден ли ще се правите на изненадани, че сме в началото на най-опустошителната икономическа криза в познатата история на галактиката? Хората ви алармират за това от 2019г.

24

До Петков

преди 2 години

Благодаря ти много мила във службата цял ден кроежи правиш!Не зная просто как намираш сила да ни продадеш,излъжеш и ограбиш!

23

A

преди 2 години

Черепа харесва тая новина. В Дубай цените са поносими

22

Евроатлантик

преди 2 години

Важно е на украинците да им се дава по 1200лв и безплатни нощувки в хотел с изглед към морето.

21

Анонимен

преди 2 години

Хора като унгарския премиер Орбан ви трябват ... Орбан първо гледа как са неговите хора а след това се прави на мъж ... А при нас обратното - били сме съюзник трябвало да изпълняваме наредбите на големия брат ... Добре де като са откачили некои това означава ли че трябва да оставиме българите без стотинка за да изпълняваме заповедите на запада?

20

Анализатор

преди 2 години

Как ще спре? Няма държава? Кокорчо, Пелтечко и Мууунчо са гении. Успяха за година и половина да съсипят БългарияБандити

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не пише,че вноските за пенсия и здраве се вдигат,защото се вдига минималната работна заплата,съответно и осигурителните прагове.Това допълнително ще увеличи цените на всичко и ще прибави още проценти към инфлацията.

18

Алооо

преди 2 години

Е...аси "икономистите"... Харварди марварди, да си връщат дипломите, доказани некадърници. Един бандит не могат да окошарят, пълни аматьори... Тия всеки месец трябва банкет да правят, щото всеки месец на власт им е бонус... Имаше протест за цени, горива и т.н. по телевизиите нищо не отразиха, само по интернет. Тия почнаха с методите от едно време, да се крие информацията... Тая минимална заплата нищо няма да помогне от 1ви април.

17

До 19

преди 2 години

А преди санкциите, които са от две-три седмици, цените не се качваха ами падаха нали? Колко сте зле ***, нямам думи да ви опиша.!

16

Тираджията

преди 2 години

В Русия водката е ефтина