73

Бай Х

преди 2 години

Тимъти Гартън Аш от в."Гардиън" написал това словоблудство е жалък пропагандатор и безапелационен ***!Живеем в бруталната Оруелова 1984"Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор.""Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм."

72

Анонимен

преди 2 години

Мноого св лъждш за безпаметност на народите. Ама много. Ама тъй е като лежите на едните агитки и медийни латерни, бройлврбургери скапани, тичкайте у макдоналдс кемикъл за пофедната прясно овкусена порция по мия.

71

Black Metal

преди 2 години

Не - победата на Орбан, допринася само за мрака в нечии глави. Обикновено, тези нечии глави са пълни с петолъчки и тежка мъгла. Победата на Орбан е победа на здравия разум - там където бракът е свещен съюз от Бога между МЪЖ И ЖЕНА, където християнството и семейството са основна ценност, където децата се отглеждат от МАМА И ТАТКО, а не от Родител 1 и 2 или трансбиджендъртурбогей двойки. Победата на Орбан дразни екомеките ес китки и толе.р.асти. Революцията е на прага, другари!!! Venseremos!

70

Анонимен

преди 2 години

Унгарците както и ние сме безпаметни народи.

69

Анонимен

преди 2 години

Мрак ли?!?! Скоро ще видите истински мрак!! Глад и мрак!!! Унгария е една от малкото държави, където има разум!!

68

Анонимен

преди 2 години

Точен анализ.

67

Анонимен

преди 2 години

Щом англо-саксонци риват, значи нещата вървят добре, англо-американските интереси са коренно противоположни на българските.

66

Анонимен

преди 2 години

иии кво общо има със ситуацията. Обичаен хомосапиенс са с особености или сакаш да ми пробутваш расовата доктрина на фашингтон?!

65

Анонимен

преди 2 години

Всеки който не е ляв деградант либераст, автоматично се превръща във враг на народа - все едно четеш вестник Правда от 1951. По адрес на Орбан, Тръмп, Курц, Дуда и т.н. модерните розови комунисти и техните медии, изляха тонове мръсотия, без никакви доказателства

64

Анонимен

преди 2 години

Това че унгарците не принадлежат към никоя европейска етническа група-славяни , германци, англосаксонски, латинци ,викинги...си е абсолютно вярно!

63

Пич

преди 2 години

Споко. Вече е решено източноевропейските държави да бъдат отделени от западните в нов съюз наречен Триморие. Хем да ги пазим от Русия, хем от тълпите имигранти. В момента само се определят формалните поводи това точно как да се случи ;)

62

Смех

преди 2 години

До гуша ми дойде от тоя Зеленски и Кличко. Вторазряден актьор и боксьор мутра ни диктуват живота. Марионетки.

61

Имаш

преди 2 години

До 46 Европеец, фен на ДБ - имаш сериозна нужда от хапчета и ти и твоите умнокрасиви другарчета - довчерашни комсомолчета и партийни секретарчета, цял живот на партийно държавна хранилка и каквото каже партията, само то е истината и въздуха за всяко живо същество!

60

Анонимен

преди 2 години

Имам едно такова чувство, че Унгария ще е втората страна напуснала ЕС. Освен и ако там не спретнат един "демократичен" преврат преди това да се случи

59

ДА

преди 2 години

До Европеец, фен на ДБХахаха-шегуваш се,нали!?

58

Анонимен

преди 2 години

те и пее разите не са народ, ама требе да ги траем. Та кво общо викаш има хуните със ситуацията ве суицид удавен?

57

Анонимен

преди 2 години

Наш Киро и той е истипосан като Путинов проводник заедно с Орбан, Вучич и на Словакия дето искал да плаща в рубли, момчето си е чнге на ДС под прикритие и в момента фалира държавата със заеми и малоумщина.

56

Анонимен

преди 2 години

Унгарците са хуни, не принадлежат към никаква народностна група! Те не са даже и поевропеизирани, много странен народ!

55

Анонимен

преди 2 години

До 56 Който избира хляба пред свободата, накрая губи и двете.

54

Анонимен

преди 2 години

Дано при нас не стане същото с тия машини на кремълската партенка, то и чо-рап не е. Сърболята и унгарците си остават в миналия век заедно с рушистите, ами и нас да не повлекат тия болни мозъци тук.