96

Анонимен

преди 2 години

няма ли транш от ЕС,няма безплатно обслужване,аз съм безработна,пред мен предпочитат украинка,която не говори българскиезик за работа,как ще плащам 28 лв на месец за здр.осигуровка,това не е наша война.

95

Здравни вноски

преди 2 години

безплатен курорт, по 40 кинта днени, а българските деца нямат детски градини, пенсионерите ни едва връзват двата края... Продажници и лицемери ни управляват. Незабавно трябва да бъдат свалени от власт и на съд за измяна и прахосничество!

94

Qanon

преди 2 години

абсолютен геноцид! това правителство води открита антибългарска политика и трябва да си ходи! трябва да има референдум за всеки един важен въпрос в държавата! иначе къде е демокрацията, щом някой взима важните решения вместо нас?!

93

Анонимен

преди 2 години

Абе давайте утре да направим един референдум,па да вземем после сите да се пишем украинци!

92

Анонимен

преди 2 години

БАЛТОВ ЩО Е НА СВОБОДА?

91

До 115

преди 2 години

Аз правя разлика, но често работниците не правят. Но това не променя факта, че едни плащат повече от други за същата услуга.

90

Анонимен

преди 2 години

Безработните българи вече трябва да плащат по 28.40 лв. на месец, а ако не си внесъл си умираш, без съчувствия !!!

89

Анонимен

преди 2 години

МАЙ ЩЕ СЕ ХОДИ НА ИЗБОРИ!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Тези хора за сега имат само права и блата, но никакви задължения. А защо вместо да решават цял ден с колко пари трябва да се бръкнем, та да ги издържаме и обслужваме, как ли не, не седнат да решат, как по-бързо да ги вкарат в пазара на труда и да им премахнат бенефитите. В БГ-то само се симулира работа в парламента. Вече си мисляу че просто искат трайно да ги настанят тук и да подменят населението.

87

ОСТАВКА

преди 2 години

ПОДИГРАВАТЕ СЕ С БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ! ЗА ЗАТВОРА СТЕ!

86

До112

преди 2 години

Чакай сега,тук говорим за задължителните здравни осигуровки а не за допълнителните които са пожелание,предполагам правиш разлика!

85

Коя държава?

преди 2 години

Повече нито една стотинка за здравната каца, ако не се реформира здравната система веднага. Заради ковид истерията и отказа от здравеопазване от страна на тиквената държава, от две години спрях да ги плащам и май съм бил прав.

84

Анонимен

преди 2 години

Тогава настоявам държавата да плаща здравните на безработните българи, от които се очаква да внасят 23 лева, а май вече и повече, от празния си джоб, когато са безработни и не получават субсидия. Абсурдна малка жалка държавица! Аз съм с прекъснати здравни права по тази причина, имам хронично заболяване и съм се почупила да се явявам по конкурси, където продажните мижитурки минават незабелязано и се насаждат на местенцата си докато са живи. За едни майка, за други - мащеха. Безумие!!!

83

До 110

преди 2 години

Вероятно има частна здравна застраховка или осигуровка в допълнение. Там, където са на МОД го имат в 99% от случаите.

82

С две думи

преди 2 години

Парламентът е решил безработните българи да си плащат осигуровките, а на безработните украинци да им ги плаща държавата. После, защо кой насажда омраза срещу бежанците. Ами самото правителство и парламента.

81

До107

преди 2 години

До колкото прочетох Гошката каза АЗ плащам 150 лева здравни осигуровки а не съвместно с работодателя.

80

Георги

преди 2 години

Съгласен съм да си доплатя разликата между натрупаната ми осигуровка и цената на лечението. Но не съм съгласен да плащам повече за същото.

79

До 105

преди 2 години

108лв са неговите 40% от 8-те върху брутната, и работодателя му внася 60%.

78

С пълна сила

преди 2 години

Държавата майка за чуждите и мащеха за своите....

77

До Георги

преди 2 години

Гоше недей да лъжеш,при максимален осигурителен доход 3400 лева,здравните осигуровки са 108 лева!