12

Анонимен

преди 2 години

Все още е ранна пролет! Засаждайте де що имате земя на село! Картофи, лук, чушкиз домати, тиквички, тикви, фасул, зеле, краставици! Берете наесен чай, шипки плодни дръвчета и слагайте зимнина!

11

Анонимен

преди 2 години

Русия декември месец 2021 направи предложение за мир и ясни правила за регулиране на сигурността в Европа. САЩ надменно отказаха. Сега Русия няма проблем с изхранването и продоволствията, и никога няма да има.

10

Анонимен

преди 2 години

6 милиона укронацисти вече пристигнаха ЕС. Очаква се още толкова да дойдат. Към тях се добавят още няколко милиона от Африка и Близкия изток, защото нямат запаси от зърно както ЕС. А ЕС има запаси до 2 години, след това и там глад.

9

Ванката

преди 2 години

Ами то баш банкерите и политиците докарват кризите - и проблема с горивата, и войната, и ковида, и инфлацията. Пусти лакоми и ненаситни гъ*зове!!!

8

Мария

преди 2 години

Пред катастрофа е заради САЩ - искат всичко, глобализация с тях начело, но ще получат стагфлация - и без това са с десетки трилиони долари заеми, които не връщат, но изпращат стотици милиарди на Украйна! Защо? За да предотвратят разделението на световните икономики, защото няма да бъдат единствен господар на света! Но нещо не им се получава!

7

Анонимен

преди 2 години

Затова светът трябваше да тласне нещата към мир, я не към война

6

Анонимен

преди 2 години

Истинският проблем не е расизмът, а разпределението на богатството. Малък брой хора, по-малко всяка година, стават все по-богати с всеки изминал ден. Междувременно останалата част от страната е в стагнация. Не вярвате? Опитайте да шофирате на 20 мили от центъра и вижте как живеят хората. Но Байдън ще ви каже, че Путин е виновен за това, заяви Тъкър Карлсън.

5

Анонимен

преди 2 години

Русия и Белорус нямат проблем с храните. Русия и Белорус винаги ще бъдат изобилно нахранени, на топло, никога няма да карат колела и тротинетки, и винаги ще бъдат и добре защитени.

4

Обективен

преди 2 години

Това означава ужас за Африка, част от Южна Америка и Азия, но не само... Глад чака и бедните прослойки на развитите държави. Лошо се пише и на България. А освен всичко останало ще се засили и миграцията към ЕС. Чакат ни тежки времена, ако войната не приключи в най-скоро време.

3

Анонимен

преди 2 години

еми давайте безвъзмезно помощ на бедните страни,а не да чакате да печелите само от тях

2

Анонимен

преди 2 години

Пред катастрофа е но най вече заради банкерите

1

Анонимен

преди 2 години

Ама нали уж Русия беше 2 процента от световната икономика и "бензиностанция с ракети", а излезе, че ви е хранила всичките тези години