64

Защо

преди 1 година

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш не беше толкова обективен и заитересован когато САЩ и европейската им армията НАТО нападна Сърбия , или измамиха и унищожиха Ирак , или Сирия или Либия или Афганистан . Защо не посети Украйна след 2014 до днес да види как в Донбас и Донецк се избива безнаказано цивилни население да види алеята на гробищата на избитите деца Защо ли а... мисля отговора е ясен на всеки кой на кого служи и кои интересизащитава

63

Истински

преди 1 година

Така е Гуетериш. Кажи на САЩ, имат 11 !!! войни в 21и век вече ;)

62

анонимен

преди 1 година

Огромна грешка в това изказване - ВСЯКА война не е приемлива. Но аз съм на години и много добре си спомням как в Косово имаха право на самоопределяне, колко било важно това и т.н., но явно се отнася само до някои.

61

кой

преди 1 година

Айде и тоя по пуловерче, да е в синхрон с нарко.манчето зильонски

60

ГОЧО

преди 1 година

Kкато е неприемлива що не спрете войната в Сирия и Ирак??!! Или тези са ви приемливи!? И защо пращате оръжия на Украина, като ви е неприемлива войната в 21 век??? Тоя май не разбира много какво говори!

59

CaT

преди 1 година

Тогава разпусни NATO

58

И що така?

преди 1 година

Ще бе Гутиериш, войните в Югославия, Либия, Ирак Сирия , Йемен и други държави в които се внася "демокрация" да не би да бяха приемливи?

57

Анонимен

преди 1 година

Нима Путин не проумява, че ние всички живеем на една планета, дадена ни от Бог, а хората са тези, които я парцелират и слагат границите?! той иска да заграби още и още територии и да ги присъедини към Русия. Насилствено. И така да гради своето величие. Този човек е във възраст, когато се предполага, че трябва да е зрял, а не да се държи и разсъждава като пубертет! Само с продажба на газ и петрол не се обезпечава качествен живот, но Путин мълчи за това!

56

Анонимен

преди 1 година

Значи война не може, но да избиват цивилно население, без съд и присъда може? Да направят 20-25 биолаборатории, също може. Защо не ги направиха в Германия или Франция, защото там имат хората права. Започнаха и в БГ да правят такива лаборатории, защото тяхната кукла на конци - наш Киро лъжата, им разреши. Айде, честита промяна.

55

ББ

преди 1 година

До Анонименуау...Ирак...нападнали Кувейт...свободна държава,Афганистан...и Осама...11 септември...а да Косово...етническо прочистване на путинофилците сърби,няма една несправедлива...всичките са Справедливи...путин манипулира хората,Свободният Свят пропусна 20 г. му подготовка за тази манипулация през медии,зависимости,създаване на колони..нямат шанс..не осъзнават срещу какво се изправят,Свободната Човешка Воля...и Свободният Свят с оръжията си готов да ги използва..безкомпромисно..да играем!!

54

Анонимен

преди 1 година

Дотука как е българи 1200 деца 16 хиляди цевилни в мариупол и още колко не известни общо колко са някои знае ли.

53

Анонимен

преди 1 година

Шоуто на Гутериш.. Защо не отишъл в Донбас и Луганск?

52

Анонимен

преди 1 година

Хм. Бе то тъй е, ама...Ирак, Афганистан, Либия, Сирия...все в 21 век се падат май. Йемен, Косово - 2, Судан, да не изброяваме сума конфликти в Африка с доста повече жертви от Украйна. За нашата мила съседка Турция и действията й в Ирак, Сирия и моретата да не говорим. Така че да, неприемлива е войната, ама не само тая, а всичките. И трябва да се осъждат и наказват всички, които започват и подклаждат войни. Опа, ама то повечето май са "наши", та не става...

51

Анонимен

преди 1 година

След Путин на власт в Русия ще дойде друг диктатор, пред който Путин ще изглежда като пухкаво ангорско зайче-цитирам български историк.

50

Анонимен

преди 1 година

Сирия сигурно е от друга планета. Брутално е 21 век елитът на една държава да не владее дипломацията. Брутално е елитът на една държава да не може да гарантира живота, здравето, собствеността на гражданите си поради преследване на чужди интереси. Всеки нормален народ досега да е свалил Зеленско от власт. За жалост в наше време нормални хора няма.

49

Анонимен

преди 1 година

Гутериш за всички войни ли говори? Примерно за войната на САЩ срещу Югославия или Ирак. А за войната на Украйна срещу Луганската народна република и Донецката народна република говори ли?

48

Асан

преди 1 година

Няма начин да няма начин :)))

47

Анонимен

преди 1 година

Ирак, Либия за тях не са хора, защото си имаме работа с фашисти и нещата си идват на мястото

46

Ламята

преди 1 година

Абе тия хора сега ли забелязаха че по света има войни?Кефи ме как наглосаксонците се правят на лу.ди и очакват и другите да се правят.А ако случайно,не пееш в хора,едно възмущение,едни епитети.Чудо!

45

Анонимен

преди 1 година

Сталин е казал няма го човека няма го проблема от един раша диктатор вземете съвет как да се справите с друг раша диктатор