71

Шарлатаните

преди 1 година

Еконт а за кво влезна в политиката...Апропо самолетната линия до Скопие фалира за 2 месеца....Радев за кво им вика шарлатани...(макар за него всички освен той са шарлатани ,но това си е баш шарлатанство-всички освен теб да са шарлатани)

70

Анонимен

преди 1 година

МФ не дава пари, но виновно е ръководството? Това е обществена услуга, не трябва да се печели непременно от нея - за справка US Postal Service. Пазарен дял под 2% - ами когато се състезаваш на търг и по закон обявяваш цената си, другите знаят каква е твоята оферта и лесно те заобикалят. И всеки гледа да участва за печелившата дейност, никой не се бута, където има загуби. Там си е за пощите. Другото са претоплени мантри. Простичко.

69

Антикомунист

преди 1 година

Тоя пък ceлянинн... кое работи нормално бе? Ти в поща или пощенска служба на бяла страна влизали си?

68

калинки в пощите

преди 1 година

Кадрите в пощите са под всякаква критика! Назначават се само близки до партийните величия! Голямо разчистване трябва да има от горе до неграмотните служители долу!

67

Анонимен

преди 1 година

Тая щяла да оздравява едно от малкото неща които работят от 1879 година нормално.От къде се пръкнаха такива калинки да ни правят на балами.

66

Анонимен

преди 1 година

До появата на менистер Еконт и Калинката нямаше никаакъв проблем с пощите. Работиха си. До преди две седмици, ама лаком *** глава затрива. ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПИШМАН ПРАВИТЕЛСТВО!

65

Анонимен

преди 1 година

Сега бях до пощата, ами хората които там работят правят всичко което по силите им, пращат до адреса ти уведомление и забележете, звънят ти на телефона за тях собствена сметка, оставка Калиноу.

64

Клиент

преди 1 година

Пращам редовно пратки и Пощите си работят години нормално, тези мошеници измислиха този проблем а обвиняват една прилично работеща система. Отвсякъде лъха на грабеж.

63

Анонимен

преди 1 година

На Събев поискайте оставката, не на пощите

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50, декларации се подават чрез офис на НАП, поща и интернет, за интернет трябва електронен подпис

61

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ РАЗСЛЕДВАНИ РАЗСЛЕДВАНЕ ПНУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ Е ВИДНА С ПРОСТО ОКО БЪЛГАРИ СЪБУДИТЕ СЕ

60

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е кои са печелившите от съсипването на пощите. На едно от челните места е една фирма името на която започва със Е и завършва на конт

59

Иван Асен

преди 1 година

Ужасно обслужване!Във Велико Търново в офиса им в триъгълника преди около 3 месеца отивам за пратка от Алиекспрес.Връчиха ми пратка от преди точно 2 години януари 2020 г.,като за нея съм проверявал поне 10 пъти и все няма,няма,няма.Има телефон на пратката и никой не ти звъни.Пълно безхаберие.Казвам на жената Как да имате клиенти,като вие не искате да имате такива!Тя нищо все едно теле те гледа.Виждал съм лошо и некомпетентно обслужване,ама тези са номер ЕДНО!

58

Пенсионер

преди 1 година

За да стане министър Еконта му е обещано унищожаването на Български пощи!!!

57

Кака Рени...

преди 1 година

...дето е нашата пощаджийка, ми каза, че пощите умишлено били бамнати, за да ги лапнел някой, знаете кой, аз там си плащах данъците, щото ми е до --я, миналата седмица гишетата затворени, та кака Рени ми каза, компютрите били на ремонт, а цялата работа била, ммм, знаете защо...

56

Анонимен

преди 1 година

Дедото Еконтапитайте Манипулациите постоянни грабежи Прокурорите спите ли

55

Мхмм...

преди 1 година

Много ясно... Големите куриерски фирми не са на случайни хора. А тези хора имат неслучайни интереси. Вземете за пример само Еконт и Спиди. По време на локдауните, всички браншове бяха ударени, но куриерите не спряха работа нито за ден, въпреки, че един куриер прави по 80-90-100 разноса на ден...

54

:)

преди 1 година

пак путин е виновен и руснаците са виновни :)

53

Калмаров

преди 1 година

Между другото пощата си функционираше добре досега.Пратки подадени до обяд стигат на другия ден(за градовете и селата със всекидневан пощенска доставка), т.е покриват стандарт 24 часа и то на най-ниска цена, обаче хората са загубили навика да ги ползват и по навик поръчват през еконт.

52

Анонимен

преди 1 година

Явно администратора (лелката) ще намаже някой процент от новите пощи.