47

Асан

преди 1 година

Борчове 50 трилиона кога ше си плаща на Русия и Китай :)))

46

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и гeй умират и отиват при Свети Петър. Той поглежда евреина и казва: -От вас украинците имаме прекалено много, ще те върна, но само ако обещаеш, че вече няма да мислиш за пари. Зеленски се съгласил. Петър казал на гея: -И ти, но ако обещаеш да не мислиш вече за гeй с*кс. Съгласил се и той. На връщане Зелвнски видял монета. Навел се и двамата отишли в Ада веднага след това.

45

Нарко помощ

преди 1 година

САЩ стига са пращали оръжия. Да пренасочат към Украйна малко конфискувани наркотици от Мексиканската граница и стой та гледай.Тия в Киев очевидно са тежко зависими и не се спират с опиатите още от Майдана 2014 откакто са на власт. Сънуват пречупени кръстове и четвъртия Райх и възкръсналия Хитлер, който с тънка усмивка под мустаче благославя Украинската наци-нарко *** спонсорирана с фашистките пари на Запада.Така че дайте им чувалите с бЕло да се начертаят както само те си знаят и това е.

44

Асан

преди 1 година

Урсула и тя даде 15 милиарда за ковид на Тиквата ама 1 лев не съм взел :)))

43

Анонимен

преди 1 година

На насилникът в къщи, десет години мачкал и тероризирал семейството и близки, а сега хванат по долни *** уплашен, всички искат да му помагат! Как го оценявате това русофоби?! С още помощи, оръжие, та да си спаси животецът. Наливайте, то не само тук ви се пише, ще си платите за всичко!

42

Анонимен

преди 1 година

Ще има ли война?-Неее, но ще има такава борба за мир, че камък върху камък няма да остане.

41

Анонимен

преди 1 година

Учителка по време на урок: -Днес! Деца ще Ви разкажа приказката за Велика Украйна. -За Велика Украйна ли? -учудени питат децата. -Спокойно, деца, това е само приказка!

40

Анонимен

преди 1 година

2026та някъде из Берлин -Дядо, как се наричаха, хората, които не ядат месо? -Европейци, миличко, европейци.

39

Анонимен

преди 1 година

Хората ви предупреждаваха, че тия дето направиха преврата срещу Тръмп ще подпалят света...

38

Бъдеще

преди 1 година

Bъpви cи eдин oбиĸнoвeн чoвeĸ из Европа, oглeждa мaгaзинитe и cи мъpмopи: Cиpeнe нямa яйцa нямa мeco нямa мляĸo нямaгаз няма...бензин няма..Идвa дo нeгo полицай и мy ĸaзвa: Aĸo нe млъĸнeш вeднaгa, щe тe yдapя c пиcтoлeтa пo глaвaтa! Cтигa бe, и пaтpoни ли вeчe нямa?

37

Анонимен

преди 1 година

Украинец в бар. -Момче, я кажи, аз вчера тука пих ли? -Да -Ама всичко ли изхарчих?! -Да. -Ох, слава богу! Помислих си, че някой руснак ми е отмъкнал парите.

36

Анонимен

преди 1 година

Боршинството от украинските пенсионери с лекота можат да обърнат спестяванията си в евро. А някои от тях - даже в 2 евро.

35

Анонимен

преди 1 година

Украйна попитали България: Тате, помогне ми да разбия Русия. България: Няма смисъл, сине, тях се опитваха да ги разбият още когато аз бях ученик.

34

Анонимен

преди 1 година

Шапката е пълен позор. По цял ден реве, как сме се въвличали във война. А 2 месеца бе каза нищо за избиването на безарабски Българи на територията на Украйна. А скоро и в Молдова. Я пътуваййй клоун на държанка

33

Анонимен

преди 1 година

От мен имат поздрав украинците с Maruv in Maruv & Boosin: Drunk Groove.И пожелание да намалят наркотиците и алкохола.

32

радев

преди 1 година

въвличате се във война, бе. ни ли въ страх кът меня?

31

Анонимен

преди 1 година

Поздрав на Украйна с Leonard Cohen - Dance me to the end of love.

30

Анонимен

преди 1 година

Като спрат петрола и няма бензин няма да ходим никъде и няма нужда от ПЛАНдемия.Военните ше ги сложат заради войната.Планът се осъществява точка по точка,а публикацията е 2020-та.Като фалират производствата ще ни вземат всичко.

29

Анонимен

преди 1 година

До номер 27:Реших да прочета малко повече за това "Няма да притежавате нищо,но ще сте щастливи" и попаднах на някаква конспиративна тема "Свързване на точките" Автор: Таня Тодорова, onarealcase.blogspot.de.Настърхнаха ми косите...канадско правителство било решило пък нашия Кирчо от къде дойде?Баш от Канада...

28

Анонимен

преди 1 година

Байдън е опасен за света нарече президента на мексико жена папата африкански бейзболист и к'воли не още