51

Не че нещо

преди 1 година

Пред съда, който задължително ще последва глобата, СЕМ ще имат много сериозно предизвикателство да докаже, че шоуто е било сексистко, пошло, за морала на българската девойка, за кичозния хедонизъм, за интелектуалния холкост и т.н. Елементарна справка от големите интернет доставчици, какви сайтове се посещават от България ще бъде феерична защита.

50

Мъжкар

преди 1 година

Гледах всички серии на този филм. Много ръчни си ударих през тоя сезон, ама най-благо ми беше да си лъскам на самия ерген. Бих го опънал , ако имам тази възможност.

49

Юху

преди 1 година

"Междувременно Симона Велева предложи СЕМ да прави мониторинг на начина на отразяване на войната в Украйна от медиите у нас". На това не му ли се казваше цензура?

48

Ай, майкоооо!

преди 1 година

"Според Момчилова шоуто може да има "брутални и драстични последици върху детската психика".... Ъхъ, после да попита, porrnohub дали им действа на психиката на "дечицата". Аре стига лицемерие,а!

47

Спокоен

преди 1 година

Просто в момента Момчилова и Велева си правят пи-ар. Ще има някаква глоба, тази глоба след това ще бъде отменена от съда /БТВ и продуцентите на предаването все пак имат ресурс да ползват сериозни адвокати/, СЕМ ще им плати хонорарите тихомълком и това е. Това е чисто търговска медия и СЕМ няма кой знае какви правомощия там.

46

Анонимен

преди 1 година

А кога ще закрият каналите на Атака и Възраждане, които доказано разпространяват неверни новини и манипулират населението?

45

Моляяяя?!

преди 1 година

"това не е моралът на българската девойка" ?!?! Тия в СЕМ в кой точно свят живеят? Ама те ако се разходят за 180 секунди само около абитурентските балове сигурно ще ги забранят. То толкова смешно звучи това: "моралът на българската девойка".

44

бла,бла

преди 1 година

Това се търси явно. Аз не го гледам, съответно ми е все тая, но като всеки втори започва да ми говори за това, явно се гледа и им е интересно. Това се търси - това се предлага. Ако нямаше рейтинг, то щяха да го спрат.

43

88

преди 1 година

Преди доста години, това предаване се излъчваше по немския частен канал RTL, обаче хората там са умни и бързо го спряха. Факт обаче е, че беше малко по-истинско. Тук, както всичко друго преминава в извратен вариант. Абе хляб и зрелища!

42

един

преди 1 година

Искам да подчертая за женския пол, че участничките в предаването са долу-горе избирани,долу-горе симпатични, някой си имат бизнес и не чакат някой да ги храви, тоест да не са баш пълна скръб. В реалния живот положението е доста по-трагично. Пълна леща според мен е на вън. Вирнати чофки, празни джобове ама иначе много важни. Кой уважаващ себе си мъж който си е насмогнал на масрафа ще се занимава с такива, дето дори и за едно е***е нестават ?

41

Anonymus

преди 1 година

Преди години работих в СЕМ. Мониторинга им представлява 1 стая с хора, които по цял ден гледат предавания и слушат радио за да видят дали някой прави нарушения. Да не говорим, че повечето от тия хора само си цъкат някакви игрички или пък си вършат друга работа. За да има такава санкция, че чак по сайтовете да я пишат, значи е наредено от някъде. Има къде къде по-фрапантни предавания и няма наложени глоби.

40

Хайде, хайде

преди 1 година

Чакай сега. Една сюрия шшафрантии се е явявала на кастинг, доброволно и с желание за да покаже същността си, и после разни реалити формати им били виновни?!?! Това СЕМ е възможно най-безполезната структура. Някой нещо е задължавал менопаузни лелки да гледат ли? Че после да дращят писма на възмущение?

39

Анонимен

преди 1 година

Не България а САЩ и католическата църква са първи по педофилия

38

Баш си е истина

преди 1 година

Предаването си представя точно българката и българина... Жените са пълна сръб - никакъв мозък, само силикон и хиалурон, българския мъж е готов да го оправят и събратя по пол само и само да има някой и друг лев в джоба, и да се прави на големия "пичага" пред родата и комшиите у родното село. И не разбирам защо всички толкова се правят на "обидени и огорчени", като това си е действителността последните 30 години и никога няма да се промени, а и по-зле ще става.

37

зрител

преди 1 година

* нереална самооценка

36

zeus

преди 1 година

Глобата по закон е от 3 000 до 20 000 лева, добре беше да се спомене в статията, но това изисква някой да прочете. Дори и 20 000 да ги глобят, бълха ги ухапала.

35

зрител

преди 1 година

Предаването е много образователно, защото е съкратен курс по женска манипулация спрямо мъжа. Показва поведение на умна и на глупава жена с нерелана самооценка, също добре противопоставя меркантилна к*ч*а срещу възпитана и образована дама. Добре е да се гледа от подрастващи момчета и юноши. Дамите да си направят извода, че вероятно мъжете не са толкова ***, колкото изглеждат.

34

Анонимен

преди 1 година

Ще пръдна, само да не ме глоби сем :)))

33

NZ

преди 1 година

Аз да добавя, че също е и дискриминационно. Сред участничките няма джeндъpи и откъде са сигурни продуцентите, че момчето няма да си избере мъж?

32

Анонимен

преди 1 година

То изобщо кой го позволи това развратно, мазно и безсмислено предаване???