19

Анонимен

преди 1 година

Някай да каже на арменеца, че хлябът е вреден и че организмът се нуждае не от скапаното ви тесто от гмо пшеница и набухватели.

18

Анонимен

преди 1 година

Само съкращаването на веригите за доставки е вярно . Всичко друго е лъжа. Няма растеж а свиване. От това което наричат растеж като се извади зверската инфлация се получава истинската рецесия. Запада от 4 -5 години е в рецесия. От преди пандемията . Инфлацията само утежнява рецесията и я прави дългосрочна . Всъщност за днешното положение е виновен огромния дълг на запада. Дълга отнема бъдещето на икономиката. Рецесията ще е дългосрочна и устойчива по японски модел ;) Това става като задлъжнееш

17

Муахаха

преди 1 година

даже ще Поскъпне, като България само от Цяла Европа е без Руски Газ! Германия си платиха в Рубли като Попове - това щото са по-бедни от Българите и не могат да си позволят Американски Демократичен Втечнен Газ!!

16

Анонимен

преди 1 година

Хлябът няма да поевтинява,това го разбрахме.Не разбрахме само, Кое Ще поевтинее?

15

Анонимен

преди 1 година

Хърватия която влезе в ЕС 5 години след България, получи официално, вход за Шенген, от 1 януари 2023, а ние? От тази дата Хърватия приема еврото, като официална валута. ПП спря развитието на България. Оставка.

14

Анонимен

преди 1 година

Когато се появи този шарлатанин по телевизията не е добре.При управлението му на Уникредит бяха откратнати 3 млн лева от Мартин Петров.

13

Тъпкано

преди 1 година

Яжте пасти, те са евтини. Между другото, какво правят банките за защита на депозитите от инфлацията, освен 0% лихва и високи такси за обслужване на сметките?

12

Анонимен

преди 1 година

За какво ни надуваха главите с това ддс тогава? Не ми дреме за ддсто, а за хляба.

11

Добро утро...

преди 1 година

...загубите досега за търговците, а и острата ***.с.к.а идея за свръхпечалба няма скоро да излезе от главите на прекупвачи и производители!!

10

Анонимен

преди 1 година

Хляб не ям вече, минах на зелена гречка,много по-питателна е, препоръчвам за да се хем по-здрави и работоспособни,хем да спестите пари, хляба вече се прави от гмо, а навън изнасят качественото

9

Shark

преди 1 година

Иска да каже, че търговците няма да намалят цените, а ще имат по-големи печалби. Само да ни им излезнат криви сметките. Чи хлябът и без това е вреден и е добре да се избягва, особено пък нашият, който е пълен с ***!

8

чудя се

преди 1 година

защо другарката министър импексова спря с медийните изяви ?!

7

лена , просто лена

преди 1 година

всичко поскъпва щото стандарта на живот ви се вдигна , заплати , пенсии са увеличени както никога до сега !

6

Право в целта

преди 1 година

Пределно ясно е, че т. нар. мерки на управляващите са само прах в очите на наивниците и от тях няма да има абсолютно никакъв ефект. Хлябът няма да поевтинее, горивата ще се увеличават все повече и от 25-те стотинки отстъпка няма да има никаква полза, а бирата, вината и всичко останало ще поскъпва.

5

Анонимен

преди 1 година

нали ви казаха, по модела на Сан Марино и Люксембург се движим, един град-държава и висок стандарт, успех на хартия,на практика едно голямо нищо

4

Анонимен

преди 1 година

Ми правилно, защо да поевтинява? Защо? Хората протестират ли? Не. Е, значи са доволни от високите цени. Даже може и още. Кой е луд да продава евтино, ако може да го продаде скъпо?

3

Пфу

преди 1 година

Скрии се мошенникХимик на др костов

2

СЕЛЯНИН

преди 1 година

Розови очила... инфлация, криза, несигурност, война, спекула и накрая слаби политици.

1

Анонимен

преди 1 година

Така е за съжаление. Вчера купих хляб с 20 ст. по- скъп. Собственикът на магазина се извиняваше на хората за увеличението. Днес отидох да купувам за сина храна в същия квартален магазин и отново се извиняваше собственика за още 5 ст. отгоре на цената за 1 хляб. За две дена 25ст. разлика. До септември ще е 5 лева хляба.