215

опетков

преди 1 година

До Продължавайте да , В момента в който "западът" спре да купува от Китай и той ще се срине като кула от карти. Китай никога няма да дръзне датръгне срещу ръката, която го храни.

214

Сатер

преди 1 година

Това момче май не знае какво пазарува света от Русия!!! Да се гушнат с простото кире и да се образоват.

213

Николай Стефанов

преди 1 година

До Най-големия: всъщност има истински долар. Представлява сребърна монета с тегло една унция и чистота 99,9%. Струва колкото 21 от хартиените ;-)

212

Реалист

преди 1 година

Това е най-малкото което могат да направят на Русия! Докато руския народ не осъзнае, че го управляват военно-престъпници, тази държава няма да тръгне напред! Щом ти вкарва 100 хилядна наборна армия за пушечно месо и целият Лужники ръкопляска, този народ си заслужава съдбата! В Щатите един да загине , и цялата държава ще разбере! В Украйна *** като на война, но го чака от 5 до 15 години затвор всеки, който дръзне да каже истината за войната!

211

Анонимен

преди 1 година

Снощи едно американче е убило 19 деца и 2 възрастни. Гейове, убийци, насилници - това е западната "демокрация" - изродени политици и луд народ. И още има хора, които си мислят, че това е еталонът? Върхът на заблудата.

210

Анонимен

преди 1 година

Световният фашист отново си мисли за света. Болни от мегаломания.

209

Анонимен

преди 1 година

Баба Меца треба да бъде нае-ана .

208

Анонимен

преди 1 година

Делото на Рейгън да продължи! ДрОгарите го ругаеха, но той свърши добра работа за онова време!

207

Бигот

преди 1 година

Ами добре, действайте. Мисля че самата Русия няма да има против, справя се доста добре временно "лишена" от участие, няма да е зле това "наказание" да стане вечно.

206

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам САЩ и Великобритания да бъдат завинаги изолирани.

205

Ще стане

преди 1 година

Празни "квадратчета" в световната икономика няма или не остават.дълго.Като те избутат от пазара, после трудно се връщаш на. Даже е невъзможно в предишните рамки. Светът в момента се върти на шиш, както се казва, заради грешката с енергийна зависимост от Просия.Това повече няма да се повтори.И не само енергоизточници, онзи ден Индия се е отказала от договор за руски военни хеликоптери. Вовочка такива бели направи на собствената си страна, каквито никой друг не можеше. Луд *** от и т ъпи крепостни

204

Скоро

преди 1 година

САЩ са Содом и Гомор и ще свърши като тях....

203

Да допълня...

преди 1 година

До Qsefak 260 Хубаво , но Русея не иска да живее , а да воюва и убива.Де що има военни конфликти по света те са там , да не изпуснат парче от баницата.Генетична заложба.

202

Анонимен

преди 1 година

Тука се надцениха сериозно США и ще паднат от високо, вижда се че вече не възприемат реалността.

201

Анонимен

преди 1 година

Вчера паксасе стреляли в училище има двама убити и 18 ранени

200

Така е ..

преди 1 година

И Путин иска същото и ще го постигне.Работи усилена па въпроса.

199

рибока

преди 1 година

Разрешавам.ха-ха-ха!

198

Анонимен

преди 1 година

Изкуфял старец - кукла на конци

197

Размисъл

преди 1 година

Дори и за Копейкин е ясно,че има война,че руските танкове са в Украйна,че те стрелят и убиват,а самолетите им не хвърлят бонбони. С една дума има агресор и има един човек виновен за това.... Отделен въпрос е как 20 г. на власт може да те докара до състояние да заплашваш света с ядрена война. Слава на Украйна,която се бори и за нашия мир. Позор за Путин и неговите бг клакьори. Бог ще ви накаже и погнусата от вашите действия ще тегне над децата ви. Амин.

196

Ахмед

преди 1 година

Много искат ама няма.