190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 212 - АБре ей, все тая Уганда ли е муганда ли е - някъде в дивото, дето се гонят с лъвчетата. А пенецелин, каот е имало, зщао не са го раздавали на хората? Що не са правили болници? Що е имало малко лекари? А, имало емног, ама в София! Как едно селянче става лекар? АМИ ... НЕ СТВАТА, БАТКАААА! Ама нали е сялянче - ДА УМИРА!

189

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са контролирана опозиция. Справка- неглижиране на договора със СЗО.

188

До 207

преди 1 година

Явно мечтата ти е :" влизане на Русия в България!" АМИ ТО 45 ГОД РУСИЯ ВСЕ БЕШЕ В БЪРГАРИЯ! НЕ СЕ ПОЛУЧИ НИЩО СМИСЛЕНО! ТИ ЯВНО СИ НА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 45 ГОД!

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 209 - ШШШ еййй! Не говори така за емсейството ми!!!!! Каква е разлиак, между нашите дядовци тогава? Я ми кажи? Значи твоят дядо е бил ... какво? Късметлия, че е бил там, където са се погрижили за него. Моят не е бил. Уволнили са го, защото 1 седмица се е тръшнал на легло, след 14 години работа при тях. Всеотдайна, морална и праведна! Без оплакване, без прекъсване! Не е имал досие, не е имал проблеми с никого. Просот са го шитнали и толкоз! Ама ти ги защитваш!

186

Анонимен

преди 1 година

На снимката на втория ред в ляво, този спи. Спи в Парламента.

185

Израждане

преди 1 година

*** са руски шпиони!

184

Някой от тези

преди 1 година

които "ВЪЗРАЖДАТ" ппростотията може ли да ми обясни, защо Копейкин се разведе, а де факто продължава да спи и живее заедно с жената с която се разведе ? Защо Копейкин провеждаше "акции" против ваксините, а беше ваксиниран ? Защо Копейкин не иска НАТО и ЕС, а не живее по социалистически и не се вози в нов модел "Лада" да речем и не си е обзавел къщата с българска или руска мебел, какви такива лицемерни принципи има...................

183

Анонимен

преди 1 година

До АЗ СЪМ ПРАВ! Каква "Уганда" те гони? Аз съм бил в Уганда (и не само) нямаш си и идея какви ги дрънкаш. В България може дане е имало световна водеща медицина, но от края на 19ти и началото на 20 век винаги сме се движели около средното ниво на здравеопазване. Ти нямаш АБСОЛЮТНО НИКАКВО усещане за времеви периоди: очевидно е по начина който говориш за времена когато ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е БИЛО както говориш. ЯВно е трябвало да пътуват във времето, за да е както "очакваш". "Селски" - при роднините ти.

182

Анонимен

преди 1 година

197 "Ок! А я ми кажи, ако 1929-а се разболее бедния ти дядо, дето е бил с цървулите, какво става?" Ами, "става" това, което е "станало" с въпросния дедо миньор - пратен е бил на белодробен санаториум, няколко пъти. Не е помогнало много, но това е било нивото на медицината в тия години. И е чакал "околийския лекар" защото не е имало много лекари. И така е било ПОО ЦЕЛИЯ СВЯТ в сравнение с по-късните десетилетия. Ти ревеш на практика за това, че си имал роднини родили се в началото на 20 век!

181

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Абсурдно е.Дори да допуснем,че "Възраждане" ще бъде гласувано от мнозина,аз питам Константинов дали вотът изобщо има нещо общо с изборният резултат? На последните избори Малинов бе гласуван масово ,но резултатите не отразиха истинският вот. Факт е,че Володя Путин даде рамо на другарят Малинов,а не на Константинов. Нямам нищо против ВЪЗРАЖДАНЕ да хване доста гласове,не защото вярвам на К.К.,а защото би било една достатъчна тенденция към влизането на Русия в България. Не избори,а бунтове !

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 198 - Дреме ми баткааа! Ама аз не виждам нищо справедливо в това, да имам назначени милионери, деот още дърпат конците, да имам орди от неграмотни на помощи и всеки ден да ми се казва, АЗ трябва да плащам данъци и да спазвам правила, като вилата ми я обират някакви крадливи, а полицията ми отнема оръжието, защото съм бил опасен ... за крадците. УАУ! Това ли е справедливост? *** си ти! Къде е МОЯТА справедливост! Цял живот слушам и спазвам правила! Насреща - наказания!

179

Живял,преживял

преди 1 година

Дечурлига ,всеки *** ,който се появи от някъде и каже на този народ,това което иска да чуе може да вземе власта!Колко пъти трябва ,,да настъпваме мотиката" ...Вервайте юнаци невръстни,вервайте ама защо и ние трябва да патим заради вас и любимеца ви Копейкин !

178

ОчевАдно

преди 1 година

Някои хора си Мечтаят за руски окупатори като в Украйна!!!! Боже опази!!!

177

Сосидж

преди 1 година

Не. Изглежда сякаш Копейката има много фенове, но далече не е така. Просто са шумни и активни онлайн. Нека си припомним ДБ на първите избори- фейсбук беше залят със сини аватари, но виждаме къде са. А избирателите на БСП малко по малко изчезват.

176

Анонимен

преди 1 година

До 197 "ООоо, наличието на пенецелиииииииииииииииин!" Казах, че е метафора, другарю, за да илюстрира разликата в напредъка на медицината, но ти побърза да превключиш на тролействане. И когато прочета за някой, който ми говори за "безплатно", знам, че си няма представа от живота. Безплатни неща НЯМА. ВСЕ НЯКОЙ плаща за тях. През комунизма за "безплатното" здравеопазване" се плащаше с НИСКО КАЧЕСТВО, ДЕФИЦИТИ и НИСКИ ЗАПЛАТИ, на лекарите, които получаваха горе долу колкото сестрите (малко повече)

175

до 195

преди 1 година

Кой ще разчиства бе Копейкин ли, ти наивник ли си ? Как разчиства човек който се е облажил от държавна субсидия и си е почти осигурил бъдещето, както Тиквата на когото слугува толкова явно в момента ?

174

197

преди 1 година

И виж - работещ човек е бил! Свястно си е вършил работата! Уважаван от хората! Ама се разбилява и за това, че не му дали една заплата отгоре, дето щеше да я изработи, като се върне ... го оставили да умре! ЕХА! Другия път, когато се разболееш и си в болници, представи си, че това нещо го НЯМА, а някъде, може би имало пенецилин, койото ткаа или иначе е недостъпен за теб.

173

Анонимен

преди 1 година

195 "Абе не, ама се надявам малко да поразчисти ... сещаш се ... :" Значи твърдиш, че мразиш всички тия неща, които Копейкин прави, обаче искаш да дойде, щото "ще поразчисти"? Тва е морална помиярщина - НЕ ТИ ДРЕМЕ за никаква справедливост, ако ти дремеше нямаше така да се подхилкваш на историята на гнусното варненско корумпе, направило палати с пари ясно откъде дошли. Не оправдавам такива като Борисов, но той поне не ДЕМОНСТРИРА такива финансови зависимости. Жална ни ... с такива "възрожденци"

172

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193 - ООоо, наличието на пенецелиииииииииииииииин! Викаш, не е поради липсата на безплатно и адекватно здравеопазване, достатъчно обучени специалисти, лелгова база, болнични и прочие, ами заради пенецилина! Ок! А я ми кажи, ако 1929-а се разболее бедния ти дядо, дето е бил с цървулите, какво става? Чака околийски лекар, дето има още 70 души за визитация преди него, фабриката го уволнява, защото е болен, а накрая не му дават лекарства, защото няма пари ... Защото това е станало с моя

171

До175

преди 1 година

Трябва да върнеш придобитото от ,,западните окупатори" с което боравиш и да почнеш отново да общуваш с пощенски гълъби !Само на първият месец след излизане от ЕС ще се мъчиш да излезеш от България ,но без виза ?? не дават,плюс задължителна военна служба ,ергенски данък и куп още ,,придобивки" които ние преживяхме.