86

Анонимен

преди 1 година

ЕК предупреди: България е заплашена от процедура за прекомерен дефицит. Управляващите нарушават нивата на допустим дефицит, който е валиден за държавите - членки на ЕС.

85

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да е по-лесно да преминем към рублата. Печатницата на БНБ така или иначе няма проблеми с кирилицата.

84

kk

преди 1 година

Обедняване с още поне 50%. Това е. Който оцелее, оцелее. И парите от валутния резерв ( 18 милиарда евро) в нечии джобове.

83

Аз промяната

преди 1 година

Много добра стъпка към приемане на еврото тук Подкрепям това е за развитието на България

82

Анонимен

преди 1 година

До 90 .. Еи П_И_Ч .... БЪЛГАРИЯ Е ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА И Е ЕВРОПЕЙСКА. БЪЛГАРИЯ НЕ Е АЗИАТСКА ДЪРЖАВА И ПОНЕЖЕ Е ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА - ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ КАТО ЕВРОПЕЙСКА ВАЛУТА - ПОНЕЖЕ СМЕ ПЪРВАТА ЗЛАТНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЗЕМЯТА, ПОНЕЖЕ НИЕ ДАВАМЕ ИМЕТО НА ЕВРОПА. ЗАЩО ДА НЕ СТАНЕМ КАТО НАШАТА БРАТСКА ДЪРЖАВА - ШВАЙЦАРИЯ - ШВАЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ АРИЯ - ШВАЙЦАРИЯ, БАВАРИЯ, УНГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ... колко много АРИИИ? БОГОВЕ!

81

за 88

преди 1 година

Така сме избили лъвовете, че 500 години след това сме търпяли *** и сме им се навеждали в знак на послушание ! Генът на истинският българин от Кан Кубрат е изтрит, няма го, не съществува, днес властва генът на болшевика - покорният, сниженият, послушният, ревльото, наведеният, имитаторът на патриот....

80

Анонимен

преди 1 година

Имайте на в предвид, че РУСОФИЛИТЕ и РУСОФОБИТЕ използуват ПРИЕМАНЕТО на ЕВРОТО...за своите РУСОФИЛСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРИЧНИ ИНТЕРЕСИ.... Не на РУСОФИЛИТЕ и РУСОФОБИТЕ .... Ние ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА И ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ ИСКАМЕ ДА СИ ЗАПАЗИМ БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ, КАТО СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ И на БАЛКАНИТЕ... В българската конститъция е записано, че Българският Герб е Лъв, че Българската валута е Левъ. Не може Някакви РЕ_ЗА_ЦИ да ни режат ЛЕВА - БЪЛГАРСКИЯ СИМВОЛ!

79

Анонимен

преди 1 година

До много малко Еврото е чужда валута и не е бг. България не иска да е част от някаква римска империя наречена ЕС.

78

много малко

преди 1 година

сте останали русофилите тук бе, само четерима преброих които се появяват с по 4- 5 ника всеки и така имитират калабалък ! Използвате просташки език бе младежи един и същ за всеки индивид , лесно се разпознавате под какъвто июдруг ник да се появите, дори зная сега колко минуса ще ми лепнете !

77

Анонимен

преди 1 година

Горе в планината Рила са живели и лъвът и мечката. Но когато правиме Рим за развлечение на арената - стадиона нашите български гладиатори като примерно Спартак, който е бил Бог и става гладиатор, избиваме всичките ЛЪВОВЕ на територията на днешна европа.. Та и затова има само три държави запазили символа Лъв за свой Герб - Англия, Дания и България. България освен че Герба и е Лъвски но и Валутата ни е Лъвска, понеже тук се намира и ПЪРВАТА ЗЛАТНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

76

до 80

преди 1 година

Пенсионер съм!Свободен съм да избирам сам какво да правя и къде да живея,свободен съм да направя така,че фамилията ми да е доволна от живота,щом държавата не може да се справи,никога не съм имитирал патриотизъм и нямам желание някой да ме мисли за патриот,животът си е мой,не е на България и аз решавам как да го живея,защото е един и е кратък и никога не съм мислил да го жертвам за нещо като патриотизъм,българин съм защото съм роден в България но не съм задължен да мизертсвам заради патритизъм !

75

Анонимен

преди 1 година

То и с НАТО така беше! Пасито рева и след 30 години 2-3 самолета, 2-3 танка и там някви войници колкото да не е без хич!

74

Анонимен

преди 1 година

България е Европейска държава още от своето съществуване, понеже първата европа е била между родопите и село бизантия и ние даваме на европа нейното име Думата Евро, Европа идва от обратното четене - от дясно на ляво на името на българския просветител ОРФЕЙ - ЙЕФРО, Йевро, Евро, Европа. Орфей Родопееца Канос - Орфей е тук- като сълза и нота. Орфей е тук - въздишка и роса. Мелодия и песен за живота, Стзвучие в родпски небеса.

73

Анонимен

преди 1 година

Незабавни действия за събиране на подписи и обявяване на РЕФЕРЕНДУМ! Никакво евро без пряко допитване до народа! Приемането на еврото означава буквално моментално обедняване - 2 пъти на българите! Стига са ни работили за чужди интереси! Колко по-стари и по-богати членове на ЕС не са приели еврото и защо?

72

Анонимен

преди 1 година

Асене обичаме ви,вие сте нашето спасение с гн Петков.

71

до 73

преди 1 година

България има болшевишки химн, истинският химн на България е "Шуми Марица" ! Имаме и други още болшевишки символи които не искаме да премахнем, например ДИМИТРОВГРАД носещ името на пияница и палач, БЛАГОЕВГРАД друг червен символ на грозотата комунизъм !

70

Анонимен

преди 1 година

До емигрантЕМИГРАНТЕ, нека те нахраня малко и аз. Ненавиждам хора които са се продали за кока кола и пуржени картовки, хора които не зачитат майка и баща, хора които се мислят за нещо повече, щом са измислили кола, но не знаят да четат на майчиният си език.Ех емигранте, един ден, когато порастнеш голям, ще разбереш, че животът ти е преминал в пълна заблуда.

69

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПутиняците гледамНаричаш Българите продажници заради това, че не искат да сменят паричната си единица??? Не разбирам и може би не съм единствен. И какво общо има това с Путин?

68

емигрант

преди 1 година

Като искате шарлатанинът Копейкин защо не спретнете един референдум и да излезете от НАТО и ЕС и отивайте където искате, ето пример с Англия, там направиха референдум и излязоха от ЕС без да реват като вас из медии като "вдовици за х..", обаче там са пичове, не са ревльовци и сополанковци като вас, не се оплакват, не се жалват на мисирките и пред мисирките, просто са мислещи, защото имат с какво, а вие само се оплаквате и вървите като овце, но след имитатиращия овчарлък !

67

Анонимен

преди 1 година

Рубладжийте вият на умряло,мед ми капе на сърцето.