70

Анонимен

преди 1 година

Абе пропаднала фашистка територия украина на която и остава още малко съществуване

69

Василев

преди 1 година

Какво лошо правят хората, хората се обичат и в това няма нищо лошо и срамно да бъдеш такъв, което те прави щастлив!А украинците са двойно щастливи, първо защото са свободни и никой не ги преследва, и второ могат да защитят родината си с оръжие!Лошо и срамно е когато използваш това оръжие да си мародер, да крадеш покъщнина,да опустошаваш магазини и да стреляш по цивилни като пилци, а командирите да крадат реколтата за стотици милиони долари без да са пролели една капка пот в труд!Лайла Каси!ЦРУ!!

68

Мустак

преди 1 година

Ем нека им кадировците бой само от гейове досега не бяха яли та и тва предстои

67

д

преди 1 година

Единствената разлика е, че в Русия е пълно със скрити гейове, това че не ги признават не означава че не съществуват...

66

СТАНДАРТА

преди 1 година

Западна Европа развали стандарта за ГЕЙ . Преди се наричаха П.е.д.рa,си , .Сега прикачиха и жените към думата ГЕЙ - няма нищо общо Жена и Гей .Гей е определение за мъж които си сваля гащите и друг мъж го пръца в дупето .

65

Анонимен

преди 1 година

Трябва и Зеления да си пришие еднорог на тениската, нали вече бил прегърнал европейските ценности.

64

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Страни хора са това украинците. Президента им е наркоман, войниците - п е дали, работят като роби за евреи, умират за американци и за всичко това обвиняват Русия. Сбъркана работа. Яко ги пере сачмата.

63

Анонимен

преди 1 година

Ей на това се вика важна новина в деня на Ботев, който тази година съвпада и със Възнесение Господне. ПФУУУ

62

Анонимен

преди 1 година

Урките се излагат, ама нали искат да са модерни и те :)) Никой нема нищо против обратните, ама при такова големо население да изтипосат травестити и гейове, значи немат мъже украинците :))) Аз познавам травестити, дето са дори по женствени от жените, срамота е тех да ги пратя на фронта, шейм :)))

61

:)

преди 1 година

Браво на момчетата! Вече са си пуснали и видео в youtube, много красиво маршируват на плаца - вижте Monty Python Military March

60

Анонимен

преди 1 година

Това са вече селски изцепки. Нещата не трябва да се врат в на хората очите и муцуните. Кво като си гей и какво като има Прайд.

59

Анонимен

преди 1 година

Хей Г-е-й кво става с теб, ето некролог със твоя портрет...

58

Анонимен

преди 1 година

До до USA меки киткиАко знаеш колко меки китки има в САЩ, немаше да пишеш така :))) Урките требва да престанат с говоренето и да преминат към действие :) То само с пропаганда не се води война, требва да извадиш и топките :)))

57

Анонимен

преди 1 година

Звучи ми като гей войници. Може наистина да облъснат руснаците. Гнусничко си е.

56

до USA меки китки

преди 1 година

До USSR мека китка: "Ако знаеш що меки китки има в рашистан, ум ке ти зайде." - :):) Вие се надате да ви онодат ама те нехаят а? Затова ли ги мразите толкова? :)

55

Анонимен

преди 1 година

Идеята е европейските гейзерунгелчета да се шашнат и да принудят ес да помага на окрайна..

54

Анонимен

преди 1 година

До USSR мека киткаТо затова не е хубаво да ги обиждаш, те искат да са жени просто :)) Ама щом урките опряха до тех, значи е безнадежна ситуацията при тех :) Немат ли хетеро мъже, че са опрели вече до обратните урките :)))

53

Путин също

преди 1 година

Е гей ! Двамата с Медведев се менкат !

52

Анонимен

преди 1 година

До 62.. Ами и той е същия..

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62Не е хубаво да обиждаш обратните, те са много уязвими хора, ама да ги караш да воюват......? Поредния абсурд на урките, вече от безсилие почват с глупостите си :) Свършиха ли им се мъжете, че опряха до ЛГБТК :))))