29

Българин

преди 1 година

До ВСЕКИ Път....... Прецакани сте единствено руските доброволни роби!

28

Анонимен

преди 1 година

Вучич: Ние сме и вако и онако. Дай лев, ама завий у десно....

27

Миличкото

преди 1 година

До Отговор: България няма държавност тогава.Я кажи и кой не е съгласен със размерите на новообразуваната ни държава? - тия накоито сега раболепничиш, нали?

26

ВСЕКИ ПЪТ

преди 1 година

Всеки път като сме срещу Русия сме прецакани! ВСЕКИ ПЪТ!

25

До 14

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА...без раша!!!

24

До 14

преди 1 година

Ти си отивай във "великата" раша. КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ДЪРЖАВА И Е ДАВАЛА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО и ЦИВИЛИЗАЦИЯТА...на териториите на днешна раша са се избивали дивашки племена и не са знаели че ще бъдат държава. ВИЕ РАША НЕ СТЕ ДОРАСЛИ ЗА ДА БЪДЕТЕ ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина Сърбия е взела решение за санкции срещу Русия както твърди тоя сръбски депутат, то тогава е напълно възможно Лавров да се е самопоканил с цел да заплашва на 4 очи Вучич за въвеждането на тези санкции. Сърбия е единствената страна в Европа която все още не се е определила окончателно по руската агресия в Украйна.

22

Анонимен

преди 1 година

Някакви като номер 13 ни нахъсват за война,а не знаят българската история.Това са бежанците,които знаят български.Аз заради такива няма да се бия.Те си съсипаха държавата и сега дошли и нашата да съсипват.Почне ли война първи ще избягат.

21

Анонимен

преди 1 година

Украинските бежанци ще има да се ширят в хотелите...сигурно ще са много доволни как са ни докарали война.

20

Анонимен

преди 1 година

Да...пак ще сме прецакани.Те ни предават.Предават собствения си народ,собствената си кръв.Излагат ни на риск.Заради едни продажници няма да умирам.Почне ли война си хващам багажа.

19

Анонимен

преди 1 година

И сега така...вкарат ли ни във война ще има 6-7 милиона бежанци пък управляващите да си лаят там като пинчери колкото искат.Не мога да се ядосвам за чужди глупости.

18

Пак ще сме прецакани

преди 1 година

Исторически погледното пак сме в същата ситуация: Всеки път като сме срещу Русия сме прецакани! ВСЕКИ ПЪТ!

17

Псевдо българи

преди 1 година

Пази боже слаяпо да прогледат! Ако с тия се свържем - и майките са продали на наглосаксите както се вижда от Кирчо и Кокорчо!

16

Анонимен

преди 1 година

До номер 13:Ти не си българин.Не знаеш,че никога не сме се били с Русия.Даже когато сме били във война с тях през ВСВ нито един българин не е отишъл на източната граница.

15

Анонимен

преди 1 година

Не може да има такъв термин "самопоканване" в дипломатическите среди. Там се спазват строги протоколи на базата на предварителни двустранни уговорки. Подобни изцепки от страна на сръбски политици показват желание да се седи на два стола едновременно и вълкът и агнето да са доволни. Българското решение за недопускане руски дипломатически самолет във въздушното пространство на България е правилно. Не се знае някой нахъсан натовски командир какви ще ги надроби.

14

Маскара българн

преди 1 година

До Българин - Руснаците? -когато ни отърваха от отоманците безкористно. А запада кога ни заобича? - като си направихме всичко на скрап и ни купаха природните ресурси, нали?

13

Анонимен

преди 1 година

До номер 13:Ще се биеш ти...да,да...Въобще в България ли си?Не ти вярвам.

12

Добрый друг

преди 1 година

Бьлгария е нищо без Русия, винаги ще сте зависими от тях. Така че говорете с Русия и молете Русия да ви помогне с нещо. Иначе ще се загубите в тази война. Сьрбите са други хора, те си имат своята глава.

11

До 10

преди 1 година

Българите ще се бием така както нашите прадеди се биха с русите в Добруджа и Македония и ще победим. Вие русофилите може още от сега да си стягате багажа и към родину блатная страну.

10

Bp

преди 1 година

Голем смях.