84

SS

преди 1 година

Ха-ха - Руснаците правят над 1000 вида водка,мнооо им дреме за скпаната бира...С тези ресурси които имат ,един ден след като войната приключи ,доста държави ще реват поради липса на много суровини.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 "нови деца не се раждат пак заради мизерията." Това засяга главно русофилите. Според мен това е много положително развитие.

82

Анонимен

преди 1 година

Вносната парцуца вече ще ви е кво успеете да краднете от украинците, хахаха алкаши

81

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, ще пият самогон, Боряшник, препарати за почистване на вани... Не ги мислете руснаците, винаги намират заместители. Ако не могат да карат Мерцедес, ще карат 25-годишен Москвич и ще твърдят, че е по-добър. Важното е да отричат очевидното.

80

анонимен келеш

преди 1 година

По изписаното тук под новините в Днес БГ съвсем ясно си личи,че руските тролеи най-много ги боли,че вече никой не иска да има нещо общо с русия и путин:):):)В България едно време при комунизма ни караха да им ръкопляскаме на КПСС,обаче сега Лавров ще ни заобикаля,защото никой не го иска:):):)

79

Анонимен

преди 1 година

То затва били опашките за захар - иначе как ферментират табуретки и ***?

78

Анонимен

преди 1 година

През следващите няколко години в членката на ЕС и НАТО България от старост, глад, студ и мизерия ще измрат 2-3 милиона. Населението е старо, нови деца не се раждат пак заради мизерията. Населението на България ще падне под 4 милиона.

77

Анонимен

преди 1 година

Ужас сега лавров и путин върнат щерките от жендарския запад с квас ли ще ги поят?

76

Правилно

преди 1 година

Те си имат собствено производство за чи им е вносно? Пак се улехте с *** ички статии

75

Анонимен

преди 1 година

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и за себе си и за децата си, и всеки път когато спирате топлата вода казвайте "на ти, Путин" - ютюб : "Take that Putin!

74

Мужик

преди 1 година

Да увеличат производството на БОЯРИЩНИК!

73

Анонимен

преди 1 година

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек призова в обръщение немския народ - "облечете втори пуловер, карайте колела, използвайте общи пътувания с кола, изгасете фаровете на колите и не карайте кола след 8 часа вечер в градовете, защото може да ви бъде зададен въпроса - какво направихте вие? Ако икономисвате енергия това нанася вреда на Путин, защитава климата и обезпечава енергетическа безопасност и суверенитет"!

72

Бай мангау

преди 1 година

Синьо жони им забърквам на минутата бате тоя необятен пазар не е за изпускане. Ама рубли не приемам отдавна разкарахме кюмбето

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 Руснак и достойнство е като Путин и демокрация - несъвместими. Вчера гледах някакво видео с местни от Курска област в някакво село - всичките с по три зъба в устата и едвам говорещи членоразделно. Това е "достойния" руснак - докаран до абсолютен скот от СОБСТВЕНИТЕ му управляващи.

70

Анонимен

преди 1 година

Имат и хиляди *** които пак ще пуснат в продажба като през 90-те за да си платят сметките.

69

Анонимен

преди 1 година

Не ги мислете руснаците.Не тичкат в чужди посолства да им заповядват.Имат достатъчно пари,нефт,оръжие и злато.Имат също и водка и сельодка.Имат армия,имат и оръжие,имат и достойнство и самочувствие.Все неща,които в България,за жалост,липсват.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 "A бензина в Русия е 30-40 цента, докато в Европа вече е 2.5 евро." Доходите на западняците са 20 пъти тия на руснаците, тъй че бензина в Расия трябва спешно да падне наполовина. А като се сетя, че новите безаналогови руски каляски, които ще произвежда Москвич, харчат 2-3 пъти повече от истински автомобили, смятам, че за да се изравнят раззходите, бензина в Расия не би трябвало да е повече от 10 цента за литър. Вовата има още много работа там :))))

67

Анонимен

преди 1 година

Кацап дето *** във външна тоалетна и пие водка от табуретка немое го уплашиш с това. Виж москалите може и да не го приемат толкова лесно.

66

а честито

преди 1 година

Европейците плащат всеки ден почти по 1 милиард долара на Русия за газ и нефт, и в същото време ходят пеша и миришат защото не могат да си позволят високите цени на бензина и топла вода.

65

Анонимен

преди 1 година

A бензина в Русия е 30-40 цента, докато в Европа вече е 2.5 евро.