26

Анонимен

преди 1 година

На тая така й се ослади властта в държавата, че със зъби и нокти драпа. Попитат ли я, веднага започва да свири на струните на мизерните пенсионери, на които тя и тъ*пото Киро хвърлят мизерни подаяния, докато в джобовете им потъват милиарди, с които задлъжняват цялата нация. По алчност само Б.Б. ги бие, той гепеше милиардите без да дава никакви подаяния на пенсионерите и другите социално слаби.

25

муха ама ЦЦ

преди 1 година

Даа..., яко "работите", Нинче! Попълнихте ли вече партийната си хазна? А, сметките си в Офшорките? Браво...!!!! Да се надяваме, че на изборите, хората ще оценят "труда" ви до 5-6%%!!!

24

Така е ..

преди 1 година

Спасението е правителства на ГЕРБ с БСП.Едните ще са по приходите , а другите по разходите.И комунисти и "фашисти " ще са във властта и най после народа ще миряса.

23

Анонимен

преди 1 година

Работите за себе си, импексова, това никой не го отрича.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво точно работиш като никакви резуртати не виждаме,и не чувстваме? Тази лъжкиня твърдеше,че имаме запаси от олие за 5 години и цената не трябва да е висока. Тя си остана висока въпреки запасите,нейните думи. После са зае лъжкинята с цената на дървата,и тя полетя и гони вече 300 лева на места,а скоро и навсякъде.

21

Анонимен

преди 1 година

Виждат се резултатите Нинова,виждат се.Все по празни са джобовете на хората.И едно запомнете- в България не живеят само пенсионери.Ако не са те вие няма да съществувате на политическата карта.

20

Ужас

преди 1 година

Тъй работите, че до 2-3 години ще фалирате държавата и някоя банка за пореден път. Толкова сте *** БСП, че трябва да изчезнете въобще. Как ще стимулираш калпазани и ***? Няма да работим, на ти пари, пффф, де го има това, КОМУНИЗЪМА СВЪРШИ ОТДАВНА!!! Хората трябва да работят, да се развиват, не да пият и да лежат на дивана с дистанционно в ръка, популисти такива! Трябва развита икономика, не калпазанска икономика, вие сте абсолютни ***. През Комунизма 1 работи храни 10, затова фалираха!!

19

ХАХАХА

преди 1 година

И тиквата така говореше преди да се махне. Хем и на килограми си приличат.

18

Анонимен

преди 1 година

Ми Корнелия видяхме Ви кво работите 32 години. Много работите и от коалициите Ви с ГЕРБ, НДСВ, ДПС, ПП, ДБ, ИТН сме на това дередже. Хайде, вземете да си починете малко на да можем и ние да си починем от Вас, а? А Възраждане ги коментирайте когато се провалят звучно като всичките Ви правителства. 6 месеца не ги отразихте по новините, а сега като народа ги обикна са Ви все в устата и ги слагате до ДПС и ГЕРБ, ама народа помни че ДБ и ПП ги създадоха ГЕРБ, а ИТН ги създадоха ДПС. Айде у лево!

17

Анонимен

преди 1 година

Те затова ще раждат по 10-12 чавета ,иначе може да броят до 5 .

16

Асан

преди 1 година

Работи стрина от Крушовица краде яко пачки :)))

15

Анонимен

преди 1 година

4 палки на месец за новородено? Че то мъж/жена на 30 живее с 2000 барабар с дискотеката. Кво точно работиш офцо заспала?

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова, работите върху банковите си сметки. Колко ти струва камината??

13

Зозо

преди 1 година

След около 2 часа Корни ще вика УВО в парламента :))))))))))))))) Огън, служба не остана :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 1 година

"Подкрепата е в размер на 411 млн лева. Хората ще получат целогодишно топъл обяд, бебешки продукти за 10 000 новородени, пълноценна храна в детски кухни, пакети храни и хигиенни материали.", 411 млн. за 10 хиляди новородени, да сметнем 40 хиляди за новородено, баах тая пълноценна храна, много ядът тия новородени бре Корни

11

Анонимен

преди 1 година

След като управлявате сте длъжни да усигорите кворум за да маже да се прокарат идеите и програмата на управляващите ,ако имате такова нещо като програма

10

МММ

преди 1 година

Тая гуша колко работа е "отметнала"! Цел Техноимпекс преглъща наведнъж! Скоро на булдог ще заприлича.

9

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАМЕРИ СЕ КОЙ ДА СЕ СЛОЖИ С ДУМАТА РАБОТА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ - КАУНКА НИНОВА ТВОЯТА РАБОТА ОТ 30 ГОДИНИ Е САМО ДА СЕ ЧУДИШ В КАКВИ СХЕМИ ДА ВЛЕЗЕШ И НЕЩО ДА ОТКРАДНЕШ ПОГЛЕДНИСЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ - СРАМ!!!

8

Зозо

преди 1 година

Хахахахааа, били взели решение?!? Какво решение ще вземеш като нямаш мнозинство в парламента мари? :)))))))))))))))))))))) Довечера си ЧАО.............

7

Анонимен

преди 1 година

А бе богати богати, ама Чекмеджето взе да се поизпразва. Довечера пак ще докарат автобуси със селяни пред НС, а нафтата скъпа...