272

питащ

преди 1 година

От...качалник. Дано никога не получиш власт, защото на обикновенните хора, жална ни майка. Нещо много си се спа...ружил и под...пухнал.

271

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан пак се замечта за Капитан А дреево.

270

Адмирал Кузнецов

преди 1 година

В Държава като Китай щеше да получи смъртна присъда, чрез разтрел заедно със съмишлениците си ! Този толуп само това заслужава !

269

Хирохито

преди 1 година

До Лаврентий БерияНапълно съм съгласен с теб, но забрави да добавиш и далаверата с биткойните, калпавото строене на пътища по роднинска линия на ГЕРБ и ДПС. Да не забравяме как изби овцете на хората, че имало блест. 10 години се нагледахме на ПРОСТОТИЯТА ГЕРБ И НЕЖЕЛАЕМ ДА ЧУВАМЕ ПОВЕЧЕ ТОВА ИМЕ!!!

268

Лаврентий Берия

преди 1 година

Оф Гербера Толуп миличкия той как си точи зъбките за Властта, защото Славчо, Делянчо и Костадинчо му помогнаха отново да е в съзтезанието за властта, но запомнете! Мишо Бирата, Кум Гей, Суджук Гейт, Апартамент Гейт,липста на инвестиции на компани като W и спрените инфратруктурни проекти като АЕЦ Белене, а в последствие и липсата на адвокати на делото помогнаха Русия да ни осъди и сега същият този иска да управлява! Каквото и да се случи в държавата никога повече ГЕРБ не бива да докосват властта!

267

Анонимен

преди 1 година

Сикаджийската мутра от Банкя отново се размечта за власт, за обиколки с джипката и лаф-моабет със селската простотия из страната.

266

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ТРЕТИЯ ТИ МАНДАТ БЕШЕ ПЪЛНА ПРЪДНЯ, ИЗТОЧИ ЦЯЛ ЯЗОВИР ЗА ДА ТОРМОЗИШ ПЕРНИК И ДА КРЪНКАШ ПАРИ ОТ ЕС...

265

Ама че наглост

преди 1 година

Арогантни сте вие и цялата ви партия!!!Престани да обвиняваш другите в собствените си грехове! !!Не мери останалите със собственият си аршин!!!!

264

Анонимен

преди 1 година

Боко Тиквата е проклятието на Живков ,комуто вярно служеше до последния ден.Противно ,гнусно и продажно същество.

263

Пешо

преди 1 година

Неслучайно вече не се учи политикономия , философия, населението в БГ под 30 г. възраст не знае що е то база и надстройка на обществото, производителни сили и производствени отношения. Съответно - не може да се направи анализ на случващото се - че политическите боричкания са всъщност проявна форма на борбата за власт на икономически групировки , че всъщност става въпрос за пари. Защото тука всичко е наобратно - политиката определя условията за бизнеса и определя кой да печели повече

262

ГНЕВЕН

преди 1 година

Този трябва да виси с главата надолу на Цариградско.Гешефтаря-на съседния стълб!!!

261

Анонимен

преди 1 година

Ако съм на твое място, щях да се скрия някъде от срам!!!Но вашата , наглост , край няма!!!Не спряхте да пускате лъжи и компромати !! Що не говориш за вашите кражби? Тогава ще те слушаме внимателно!!!!

260

Анонимен

преди 1 година

Селски мачове, простаци и лъже? Не, мерси!

259

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ ПАДНА ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА СИ.

258

Анонимен

преди 1 година

Това на снимкатае човекът съсипал България, довел страната до фалит, лъжец и крадец.

257

Бойки Борисов

преди 1 година

Това на снимката е Спасителят на България, който за пореден път ни отърва от червените престъпници от БСП и техните дъщери и синчета на червената номенклатура от ПП.Поклон до земята, генерале, България те обича и се гордее с теб!

256

анонимен

преди 1 година

Е сега се отваря доста работа на прокуратурата и ще видите кои ще бъдат изчегъртани.

255

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ХАНЪМАТА НА ДОГАН

254

Анонимен

преди 1 година

Ще се върне ли Борисов? Само в повторенията!

253

Анонимен

преди 1 година

Нали до вчера Боко Фурнаджията ги обвиняваше, че предават националните интереси? Използваха *** Слави Мутрафонски за сваляне на правителството и днес са първи за вдигане на ветото. Тошко и Слави бяха измамени от Бойко Фурнаджията.