28

Кравар

преди 1 година

Какви братушки то туй касапи бе, не мерси по добре с краварите.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е истинския проблем ,а не РСМ,Кирчо,Бойко и тн.Украйна е на прага на поражение,следва пробив и есента руснаците са на Дунава.За месец ще се справят и с Румъния и идват тука.?!

26

до 27

преди 1 година

Какви рашистки *** бе момче? Тука сте една шепа козячета дето се включвате по команда да развалите разговора на нормалните хора.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - напиши в интернет "извънземни" и натиснете изображения. Е, какви са тези?

24

Анонимен

преди 1 година

*** *** се появиха. Вече и минуси блъскат, а започнаха и с глупавите коментари. Активират се чак, когато новината се качи като основна. Иначе не знаят къде да пишат.

23

Леле

преди 1 година

Модератори,какви са ви странните критерии за гривна,не мога да разбера!?!?!Съжалих украинците,че им разбиха държавата и живота им и ме истрихте коментара!Има нещо много объркано в системата ви.

22

Анонимен

преди 1 година

Братска русия, не мерси по добре с янките.

21

аууу

преди 1 година

аууууу *** то като трагедия от шекспир.*** къв чернобил ви гони бе, алоо,то вашата публика не знае какво е чернобил бе. Вашата публика не може правя да извърви 10 метра бе алооо

20

Анонимен

преди 1 година

В бг е позле че тука не дават и помощ а е стопански геноцит за да вземат ПП или ГЕРБ жилищата на умрелите бесплатно.

19

Анонимен

преди 1 година

Напишете отряд Азов или бандеровци в Гугъл и натиснете изображения.... Е какви са тези?

18

Анонимен

преди 1 година

това е рашизма

17

Анонимен

преди 1 година

Бил съм в Харков няколко пъти вв последните години - не съм видял нито нацисти, нито репресии нито насилие по улиците. Беше хубав град с приятен парк край реката и симпатична централна част. Колкото за глупостите, че украйна би нападнала Русия, това са си точно глупости. Донецк и Луганск - да, Крим - малко вероятно. Това са територии, които все още се считат за Украински (от всички освен Русия и Беларус). Но не биха нападнали Русия - не са толкова ***.

16

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че рашистанците настъпаха греблото и сега се самоунизяват като говорят глупости пред камерите, докато по телефона "войниците" им накисват рашисткото блато с откровенията си кое дете убили, изнасилили, какво откраднали и т.н. Нека поне светът да види какво представлява Мордор зад големите приказки за величие и морал - една черна яма от мръсотия и упадък.

15

Анонимен

преди 1 година

Брей, как сте се престрашили да напишете, че укреинските войски са били разположени в жилищните сгради?! Доживяхме и малко истина да публикувате.

14

Тролчета-зверчета

преди 1 година

Путиноидчета, колкото по-старателно изпълнявате задачките, толкова по-силна и трайна омраза насаждате към нечовешките лъжи и злодеяния на вашия идол и бандюгите му. Хайде, по-активно, че е крайно време да се откъснем веднъж завинаги от онова северно блато и демагогските залъгалки за "братушките".

13

Анонимен

преди 1 година

"В крайна сметка нашествениците бяха изтласкани и фронтовата линия сега се намира на около 12 мили от центъра на града............Но Харков е само на 20 мили от руската граница, традиционно руско-говорящ град и има известна доза съчувствие от страна на нашествениците."--------Личи си кой е поръчал статията. Само че в Европа използваме метричната система.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Нека позная - утре, като ударят да кажем...хмм... Одеса, например, ще кажеш, че там е бил центърът им. Отделно, Азов са от Мариупол. Да не говорим, че Харков е рускоезичен град.

11

Анонимен

преди 1 година

Нормално след руснаци това остава. После като се махнат някога ги задминават по стандарт за няколко години

10

987

преди 1 година

До Анонимен2 Говорите невероятни глупости. Харков е град с 80 % рускоговорящо население. Поне прочете в сайта на РИА Новости верните опорки, че ставате за смях.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоест, заприличал е на Сирия след американските бомбардировки.