63

Анонимен

преди 1 година

До 61 А ТВОИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И НА ПЪПЪ КАКВИ СА ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЭЖИ ЗАЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ

62

аххх

преди 1 година

Някой да му преведе на канадеца че корупцията не е народа ,защото за сега се бори само срещу доходите на народа .

61

Анонимен

преди 1 година

ДО 63 СТИГА ЛЪЖЕТЕ ТТТ СТИГА ЛЪЖЕТЕ СТИГА ЛЪЖЕТЕ ШАРАНИТЕ СЕ УДАВИХА В ИНФЛАЦИЯТА НА ПЪПЪ И *** И ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ

60

Анонимен

преди 1 година

Пъпъ и *** около тях даже дали са и легитимни дошли с изключително ниска активност и с измамните мадуровски машини с репресиите на възстрастни българи в мирно време БКП били промяната Калиноооо стига лъжи излезте огледайте се БЪЛГАРИЯ е Разрушена Калино а защо се самоназначихте братя кумове любовници приятели разширихте министерства измислих те самоназначения на ваши приближени ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВРЕДИТЕ КОИТО НАНЕСОХТЕ НА БЪЛГАРИЯ А ВРЕДИТЕ КОИТО НАНЕСОХТЕ НА МЕН ПОЗОР СТЕ

59

Анонимен

преди 1 година

Пачки с евра, пистолет и кюлчета злато, наблъскани в спалнята на бившия началник на предходното правителство- частна лаборатория в UK доказа автентичността на снимките. Случаят мистериозно бе потулен. Народът избухна в няколкомесечни протести, които накара Европа да обърне очи към най-бедната страна в Европа. Хора бяха бити от полицията на Борисов. През зимата той е арестуван заради обвинения в корупция. Гл. прокурор го освобождава....къде може да се случи това, освен в страна от 3тия свят?

58

Анонимен

преди 1 година

Тези сектанти тотално не са в час. Никаква борба с корупцията не видяхме, за сметка на това пълна шуробаджанащина и некомпетентност. Жени, любовници, авери и пр. на високи не съответстващи с компетенцията им постове. И пропаганда от сектански тип как всякъкви им пречат и са мафиоти, или защитници на руски интереси. Айде марш от където сте се пръкнали.

57

До 59

преди 1 година

Чичото на Киро отец Георги казва, че Киро работи за руснаците. Руски гардове са го пазили в Дупница до последния ден преди да стане министър в първото служебно на Радев. Отец Георги разказва, че заедно с баща му играят двойни агенти. Не запомних подробности понеже не ми опротивяха харвардските мошеници и бегло мернах инфото, но разбрах по думите му, че играе за руснаците и това е театър, че уж бил про американски. А и нали видяхте, той не искаше да се праща оръжие за Украйна?

56

Анонимен

преди 1 година

Каква мафия,ъ...ЗАПОВЕДИ ОТ ЧЕРЕПА? МАДЖО НА ТЕЛЕФОНА? В ДЖИПА НА БОБОКОВ И ХВАЛБИТЕ НА ПРОКОПИЕВИ ЖУРНАЛИСТИ?

55

Анонимен

преди 1 година

Това е само една от причините! - мафията не можа да понесе някой така брутално да й се набърква в схемите за крадене. Но ГЛАВНАТА ПРИЧИНА това правителство и премиерът да си навлекат толкова омраза и съпротива, е яростта на задкулисието от антируската политика на Петков, с която засегна много болезнено интересите на Путин в България и про-руските настроения в обществото. Посланика на Русия изигра голяма роля в това, именно чрез тези партии, които гласуваха вота на недоверие да мине.!

54

До 48

преди 1 година

Киро си прати заплатата уж за Украйна, но в нигерийска офшорка. Разкриха го и бързо смени айбанът. Нищо не е пращал. Всичко е ала-бала, шменди капели.

53

Майора

преди 1 година

Калинке вие сами се свалихте от власт с мисълта че сте недосегаеми , знаещи и можещи и непризнаващи чуждо мнение! Нима еди министър да си плати поста или две семейства да управляват държавата с приятеля им или друг министър с една заплата да има 22 имота или шефа на НАП да сължи 1,5 млн лв данъци не е корупция! Просто изпълнявате заявката на олигарсите пларили протестите и довели ви на власт!

52

Анонимен

преди 1 година

Абе що мъжете в тая партия са по-гладко избръснати от жените

51

До 45

преди 1 година

Трима са министрите от БСП в кабинета Петков. Министър на труда и социалната политика на България е Георги Гьоков. Министерство на земеделието на БългарияЕзик Иван Иванов. Министерство на туризма на България Христо Проданов. Един от тримата е заловен с корупционна сделка както казвате, но реално е секретно името на този етап.

50

Анонимен

преди 1 година

То по тая логика ,всички правителства досега ,затова са паднали,хахахаха ,ох тоя цирк няма свършване!

49

Новите еничари

преди 1 година

Сорос и е плащал стипендията на тази ***

48

Вяра

преди 1 година

Калино,всичките от правителството на Киро простото сте болни в главите.Лъжитв ви край нямат .Лика прилика сте си всичките в тая коалиция .Каква промяна,каква борба с корупция с изрезки и усещания?!Пълни И.Ди ..О т и..Вегенин днес по БТВ ,че това което са показали от Президентството,че Киро изнася оръжие били изрезки и не можело да са доказателства.А за Борисов,изрезките които Киро развява може .Пълни негодници сте вие .Гнус ме е от вас Изчезвайте бе

47

Анонимен

преди 1 година

е националния по футбол поне направи реми на чужд терен срещу Гибралтар)

46

toti

преди 1 година

Батко ви дългото дето се гуши като затворник си направи за последно шоуто на народа и доказа ,че ,,няма такъв народ'',но той се е объркал защото НАРОДА ТОВА СНЕ НИЕ !!!

45

Анонимен

преди 1 година

Тоз Киро е за психо и нарко тест .. защо паднал хаха

44

Роднинското ОПГ

преди 1 година

Как , като взеха схемите от предните ли ? Кабината падна защото начело е перкото Кирил дето си праща заплатата за Украйна и призовава немощния народ да прави същото , мога да изброя и още причини , но не си струва.