40

Qanon

преди 1 година

Когато не участваш в производствен процес с ръцете си и не се налага наистина да си на място в офиса или завода/фабриката, не редиш сървъри в шкафове и т.н... ЗАЩО е нужно да си в офиса?! Вкъщи имаш много повече удобства, не се налага да харчиш гориво и нерви, за да стигнеш до офиса, не рискуваш живота си на пътя. Днес имаме всички необходими технологии, за да пренесеш офиса си вкъщи - Скайп, Зуум, чатове и т.н... Кому е нужно?! Фирмите пестят от наеми, консумативи и ток.

39

Лили

преди 1 година

До АнонименЕвала, keep wolking bro

38

Лили

преди 1 година

До до 35и ще изкараш 15 г преди да се скапи хилавото ти телце и да ти стане мозъчето на каша заради некви К, успех

37

Анонимен

преди 1 година

До ПрограмистИскаме като сигаромите - никаква работа и само да ни плащате! Иначе - пуртести къту тия за ковидите.

36

Аз

преди 1 година

Чета ви глупостите и се смея с глас. Тука само некви милионери с по 15 20к на месец се разписали. Абе скъсаняци.. кого се мъчите да заблудите?

35

до 35

преди 1 година

Много ясно, че сме мързеливци. И аз си признавам- надали работя по повече от 2 часа на ден. Ама си изкарвам парите, клиентите ми плащат десетки хиляди и така. А ти бичиш денонощно в склада за има-няма 4-5к или въртиш геврека на тира за 6-7.

34

Анонимен

преди 1 година

Тука май само два имbецила обменят "мисли".

33

5+1

преди 1 година

Тези ит специалисти са големи мързеливци, вкъщи седят и си чешат кайсиите и сливите, играят игри и мотаят проектите...

32

Анонимен

преди 1 година

вече всичко ми писна 1979 г, набор съм, завърших ПМГ Сливен и след това СУ Информатика, от 2002 г. почнах в ИТ сектора на 500 лв втори курс, след 2007 г. почнах собствен бизнес в ИТ сектор, ппари, ***, коли, имоти, екскурзии къде ли не, ядене, пиене, чукане, всякакви азиатки, чернокожи, индийки, индианки, туркини, тайландки, каквото се сетите. Ама всичко омръзва, затова се върнах при жена си , която също ми е омръзнала, но вече смених 5 жени официално 4 брака, и няма смисъл, то всичко омръзва.

31

Анонимен

преди 1 година

Честно казано когато една работа може да не се върши в общи офиси или въобще в офиси, не виждам причина хората да не си я вършат от където си искат.

30

до ъъъ

преди 1 година

аз извадих миналия месец 23 бона - ИТ съм също, ама за 3 бона накупих неща на едни бедни хорица, отделно съм купил кошари и хладилници на нуждаещи се от София и Елин Пелин, дарете и вие поне веднъж в годината по 3-4 бона някъде, не да ми трупате пари и имоти, без да знаете защо

29

чичо Кирчо

преди 1 година

Да фъргат АТОМА директно в сърцето на Силикон вали и да са пука всичко да става дармадан. Жева и асоциалните им жуотни с тЕх.

28

Анонимен

преди 1 година

дали 20 бона или 30 бона или 50 бона на месец какво значение има, кат си изкаракл 50 бона, помогни на роднини, приятели, на кой с кредит, на някой купи кола, файда няма иначе, аз поне така правя, нищо че изкарвам по-малко от твоите 50 бона миналия месец

27

Shark

преди 1 година

До Хайде, хайде Ааа, ясно, ходиш на работа, за да не плащаш ток в къщи. Такива тарикати ги мразя най-много, че даже не се и срамувате да си го признаете. И от други хора съм го чувал това, от мои колеги също. Грозно е!

26

Анонимен

преди 1 година

Айде комплексарите тук пак започнаха да си мерят ***.

25

Анонимен

преди 1 година

Там разстоянията са големи. Сигурно си губят по-3-4 часа на ден само в пътуване до офиса и обратно. Вместо да си поспиват сутрин и да си почиват със семейството вечер, те се прибират утрепани от пътуване и недоспали, само за да може белия господар да им гледа в мониторите докато работят.

24

ъъъ

преди 1 година

Аз ако изкарвах 20-30К на месец, изобщо нямаше да се хваля, 50 бона изкарах миналия месец, а създадох само преди шест месеца старт-ъпа ми.

23

до 24

преди 1 година

Браво, поне си казваш нещата

22

Анонимен

преди 1 година

аз пък си бачкам по 6-7 часа откъщи от 2 години, под 20 бона месечно не падам, ама не се напрягам, пия си по цял ден бири, уискита, калмари, филе Елена, и си гледам живота, имам едно момиче дет освен за еббббббане за друго не става, излиза ми около 3-4 бона, ама аз съм дебел 130 кг и реално ако нямам тез доходи, тез коли и имоти, тя няма да излезе с мен на кафе даже. Ходя по най-скъпите курорти с нея - Ибиса, Миконос, Санторини, Палма, Канкун, Лас Вегас. Така че ИТ ми даде всичко в тоз живо

21

Анонимен

преди 1 година

Чудесно е, че изкарваш такива пари и си избрал да работиш в интерес на себе си - нормално работно време, имаш време за екскурзии и за забавления! Бъди здрав, ИТ сектора дава много, така че колкото повече хора има като теб, по-добре! Говорех за масовите IT-та, които само бачкат, а не си оставят време за забавления, а жените им изневеряват! Е може ли да храниш жена, да и даваш по хиляди левове на месец, а тя да те прави на ***!