83

Анонимен

преди 1 година

До славянин Войните в Грузия, Чечения, Приднестровието, масовото раздаване на руски паспорти и разбира се, лъжите на руската статистика. Според нея от ковид бяха загинали 382 хиляди души, докато преди седмица Комсомолците не се изпуснаха, че са към 800 и кусур хиляди. И пак лъжат надолу :)))) А, да, забравих - руснаците също така не могат свободно да работят и учат в ЕС, за разлика от Българите. Познай каква част от сънародниците ни отидоха да работят и учат в ЕС от тези "липсващи" 2 милиона?

82

Гост

преди 1 година

Едно ще ви кажа - ако бях западняк и виждах, че в България има хора поддържащи руския нацизъм и виждах, че в България управлява русофилът Радев, нямаше да купувам български стоки. Обикновено не е сложно човек да се откаже от стоките от русия, Беларус, България.

81

Анонимен

преди 1 година

"Как може едновременно да ''просперираш'' и едновременно да си на дъното!?" На дъното имаш предвид от 27 страни в ЕС? Това да кажем е топ 35 в света. *** са още по на дъното в такъв случай. Няма държава, която да е останала в тяхната орбита и да е добре. Така, че да си закриват посолства да си взимат паметниците и да се омитат да си живеят в 19в. 45г окупация ни стигат

80

до 96 от славянин

преди 1 година

Пак се пробваш деликатно да лъжеш - Русия при разпада на СССР през 1991-ва беше 150 милиона, преди връщането на Крим през 2014-та беше 143 милиона - достатъчно малко намаляване на населението! А България от 9 милиона стана 6 милиона - намаление с 1/3, няма нито една друга държава в света с такова катастрофално намаление! Нито една! България която ''просперира'' в ес и нато!

79

Анонимен

преди 1 година

До до 89 от славянин Яденето и пиенето са ти най-силните черти, защото освен за това какво ядеш и не ядеш, за друго така или иначе не можеш и да говориш: всичко останало е шрот. Даже и в тоя ти пост тръгна да обясняваш колко си "специален" в ... яденето. Пробвай ти, но едва ли ше успееш.

78

до 94 от славянин

преди 1 година

Ами говоря за въпросните хора, защото те са истерични проатлантици и ни УПРАВЛЯВАХА, затова говоря за тях! А ти не искаш да говоря за тях, защото няма с какво да ги оправдаеш!

77

Анонимен

преди 1 година

До до 83 от славянин Не е клише, а населението на пРосия намалява със същите умопомрачителни темпове както това на България и то точно по същите причини. Процеса се маскира само от постоянното насилствено "присъединяване" на нови територии, към Империята на Злото. Даже и в момента има масово насилствено разселване на стотици хиляди украинци в Империята на Злото. Наред с другите им военни пристъпления.

76

до 83 от славянин

преди 1 година

Абе май та теб ти се протърка клишето за ''съветските опорки'' и ''светлинните години'' пред ''империята на злото''! ''Империята на злото'' през последните 30 години не е загубила 1/3 от населението си както ''просперираща'' атлантическа България, а това казва много!

75

Анонимен

преди 1 година

До до 87 от славянин Защо говориш за други хора? Нали според теб 32 години сме в "запада". Сега не смееш даже да заговориш за тия, които изборих, защото те са тия ракови разсейки на руските окупатори, които ни дърпат назад, а после такива като теб наглеят да питат как така не сме били по-напред. Ами, така, твоите идейни кумири саботират пътя на България и то напъкно очевидно. Точно както сега привържениците на руските нацисти явно се опитват да дерайлират демокрацията у нас.

74

Гост

преди 1 година

От 9 милиона станахме на 6 защото 3 милиона загубиха надежда, че ще доживеят комунистите да си отидат от управлението и им писна. А колкото до това, че сега сме по-зле от 80-те това е пълна глупост. Хората сега консумират стоки и услуги които са немислими при НРБ. Западна техника, западни автомобили, почивки в чужбина. Има хора които с честен труд и дори без да са в ИТ сектора печелят по 5000 лева на месец. В София въобще вече само най-мързеливите и некомпетентни печелят под 2000 лева.

73

до 89 от славянин

преди 1 година

Точно яденето и пиенето са ми най-слабите черти - за пиене въобще не пия, за яденето - не ям поне 75 % от ''храната'', която яде средностатистическият хомо ''сапиенс'', което много пъти съм го писал! Не живея, за да си масажирам храносмилателния канал! Та пробвай с нещо друго!

72

До 88

преди 1 година

Е те и Папуа Нова Гвинея ги правят тези неща, но все още половината население ходи с препаски вместо с дрехи.

71

Анонимен

преди 1 година

До до 84 от славянин Става дума за манталитет, но за теб тая концепция е прекалено сложна, затова пак го избиваш на коментари за пиене и ядене. :)))) При теб с това се изчерпва цялата цел на съществуването.

70

до 84 от славянин

преди 1 година

Та казваш запада ''нямал нищо общо'' с България!? Значи на запад нито ядат, нито пият, нито карат автомобили, нито се раждат, нито умират, и прочее каквото правят в България!? Какво означава ''нищо общо''!?

69

Анонимен

преди 1 година

До до 81 от славянин "Да сравняваш България със запада!? Ами нали България от 32 години е със запада бе" Кой бе? :))) Кои от следните лица са "запада": Луканов :)))) , Овчаров :))) , Гечев :)))), Виденов :))), Орешарски :)))), Агент Гоце :)))), Нинова :))), Радев :))))), Янев :)))), Маринов :)))), Рашков :)))))), Любен Гоцев :)))) . Кой бе, кажи да разберем? Всички тия в един или друг момент от тези 32 години за които говориш бяха управляващи държавата.

68

до 81 от славянин

преди 1 година

Да сравняваш България със запада!? Ами нали България от 32 години е със запада бе, дженди!? Къде и е прехваления просперитет!? Вие сте уникални шизоиди - хем твърдите че България била част от запада, хем България не можела да се сравнява със запада!? Кое е вярно последно!?

67

Анонимен

преди 1 година

До #81/84 Не разбра примера ми. С него исках да покажа, че колкото България все още не е на нивото на средноевропейска държава в много отношения, толкова и няма нищо общо с нивото, от което тръгнахме през 89та. Никой не спори, че не сме стигнали по качество на много неща останалите членове на ЕС. Но вървим в правилната посока. Поне досега беше така. Оттук нататък ще видим.

66

#81

преди 1 година

Какво пък и ти ми говориш за Русия, като аз дори не съм я споменавал?Живея на Запад и мога да ти кажа, че няма абсолютно нищо общо с България. Само последното нещо което научих, че все още от банките ви взимат пари при теглене от банкомат или при всяка транзакция ми стига.

65

Анонимен

преди 1 година

До до 72 от славянин Продължаваш със съветските опорки. Не сме "на дъното". Отдавна изпреварихме любимата ти Империя на Злото, стандарта ни, начина ни на живот е на светлинни години пред тях ( а нямаме и 1/1000 от техните природни богатства). И това като се има предвид активната "помощ" за затрудняването на развитието ни от руските другаре в България. Впрочем, точно русофилчетата сте най-бедната част от българския народ, и така сваляте и общия ни стандарт, та трябва да ви мъкнем на гърба си.

64

до 78 от славянин

преди 1 година

Ами пробвай, какво чакаш още!? Или искаш някой друг вместо теб да го свърши, защото ти си само виртуален юнак!?