90

анонимен

преди 1 година

Много хубави примери ни даваш, Кире! Как се нарушава Конституцията, как се назначава любовинцата на висок пост и тлъста заплата, как се назначават приятели, роднини и кумове на държавна ИЗДРЪЖКА, как се правят оргии в МС с пици с кристали и накрая как се гали ПАРАПЕТА!

89

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Харвардският ГАЛОSHHH да се измита с 200, стига се е дYпил пред краварите...

88

Анонимен

преди 1 година

Рекапитулация: два мандата нелегитимно държавно управление

87

Анонимен

преди 1 година

Лично показах с примера си, че за личните ми кандидатури Конституцията не важи.

86

Анонимен

преди 1 година

Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е"

85

Анонимен

преди 1 година

Кой изобщо е гласувал за тези карикатури...

84

Аабе

преди 1 година

Направо си лицемер за пример !

83

Анонимен

преди 1 година

Така е Кире , тука простотията и селянията е на почит! А ти си тръгнал на такива , акъл да даваш! Де да беше сега *** от Банкя или Коцето -.русофила Щяха и паметник да им направят преживе. Само че те на тебе , казват *** , защото до там им работи мозъка ! В тази държава , простака е на пиедестал! Колкото е по селски премиера им , толкова на българина по му харесва !

82

Анонимен

преди 1 година

ех инфатил махай е от мс докато оше някоя глупост не се сътворил

81

ДОНЕСЕ САМО НЕЩАСТИЕ

преди 1 година

На всички българи........ Дори и на Семерджиев....

80

Анонимен

преди 1 година

марш в Канада барабар с Лената, Асенчо и Лорер да не забравите! Билет - еднопосочен.

79

бе кироу

преди 1 година

по скоровсички разбраха какъв оккакангасси

78

Анонимен

преди 1 година

Киро много нахъс с маратонките навлезе в антибългарска политика, Киро, не знам какво да те правим, нямам идея, но хората не те искат, заради потъпкването на българските интереси и заради изгонването на руски дипломати.

77

П.К.

преди 1 година

Твоите "примери" са безброй. Като се почне от лъжите, от демагогиите, от извратените нрави, от внушенията кое е добро и кое е лошо... САМО ЧЕ, ТВОИТЕ "ПРИМЕРИ" ДРАСТИЧНО СЕ РАЗМИНАВАТ С ИСТИНСКИТЕ, С ОРИГИНАЛИТЕ ОТ ЖИВОТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ СТОЛЕТИЯ И ХИЛЯДОЛЕТИЯ. Именно заради това разминаване, ние слагаме кръст на твоите примери и нашия живот и занапред ще се води ПО ОРИГИНАЛИТЕ. АКО НЕ ТИ ОТЪРВА, БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ТИ КАЗАХА: ОБИРАЙ СИ ПАРТАКЕШИТЕ...И, ДИМ ДА ТЕ НЯМА...

76

От Чикаго

преди 1 година

Браво Кире, за това ще гласуваме за вас!

75

Анонимен

преди 1 година

Лигльооо,ами щом личните кандидатури не са важни,какъв е проблема ти и Асен да не бъдете номинирани за министър председател или за министри?

74

нн

преди 1 година

К. Петков и А. Василев са една изгъзица в бълг. политичиски живот. Появиха се в едно лудо време, литнаха много хора да гласуват без да знаят за какво в същност гласуват и след 6 месеца тотално се о.сраха. Недалновидни, некомпетентни, неподготвени докараха куп неприятности на българите и България. Да си ходят по-скоро. Вредни са.

73

Анонимен

преди 1 година

Кирооо, Сичкият ти пример е със знак минус, нищо положително не показа. Добре че сам се хвалиш.....

72

Dinosaurus

преди 1 година

Че освен Кирчо и Кокорчо, какви други "личности' има в ПП? И икакво въобче е ПП, партия, движение, клубче по интереси, агитка на Чорапа, приятелски състудентски кръжок, какво? Канадско-САЩско НПО, което оглави държавата? Айде стига самодейност със съществуването и парите ни, ( милиарда не ви ли стигнаха?

71

Анонимен

преди 1 година

кирил е едно недоразумение в българската политика. С толкова лъжи, лицемерие и непочтенност се запечата в паметта на хората, че е време да се скрие.